Şimdi Ara

OTTOMAN_TR LVL 4 OLMUSTUR EN SONUNDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SEVGİLİ ARKADAŞLAR.GUILDİMİZ LVL 4 OLMUŞTUR.KADROMUZUN GÜCÜNE KARŞILIK Bİ TAKIM TERSLİKLER NEDENİYLE OLUŞAN GECİKMEDEN DOLAYI TEKRAR ÖZÜR DİLERİM TÜM ÜYELERİNDEN.+42 ARKADASLARIN GUILDE KATILMALARI İÇİN OYUN İÇİNDE LORD_KARAKAN VEYA Xydar_Khalin E PM ATMALARI GEREKMEKTEDİR.EFENDİ[YAŞ ÖNEMLİ DEİL AMA ÇOLUK ÇOCUK MUHABBETİ YAPMAYAN,KÜFÜR ETMEYEN-ARGO KONUSMAYAN],ONLİNE OLMAKTA ZORLUK YAŞAMAYAN,LVLINI KASIP OYUNA VE GUILDE FALİYETLERDE RAHATÇA KATILABİLECEK PLAYERLAR ALINACAKTIR.

BU ARADA BİZİMLE SORUNU OLAN ARKADASLAR VARSA MUHAKKAK BANA PM ATSIN İYİ OYUNLAR HERKESE

• HAYIRLI OLSUN HEPIMIZE
  • Hepimize hayırlı olsun...
    Dayanışmamız ve arkadaşlığımız çok güzel, guild yerine oturdu.Lvl 4 olmamız geç oldu ama lvl önemli değil, önemli olan güzel bi guild ortamı diye düşünüyorum.
    Guild içinde belli günler ve saatlerde kervanlar yapmayı planlıyoruz.Tigergirle artık pek gidenimiz olmasada
    (Badblood hariç), ureichi ve isyutareuya operasyonlarımız oluyor zaman zaman.Katılımcı arkadaşları bekliyoruz.
    Arkadaşta 10 dk önce kesildi._1Shot_ ve Silent_King e selam

OTTOMAN_TR LVL 4 OLMUSTUR EN SONUNDA

Herkese iyi oyunlar ve iyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattin -- 5 Temmuz 2006; 17:27:40 >

• Herkese hayırlı olsun guildin çekirgesi olarak :) Guildimiz hızla güçleniyor. Arkadaşların d a söylediği gibi ortamımız çok güzel ve seviyeli elit bit guild. İnanıyorum ki ileride parmakla gösterileceğiz :D özellikle ben ve itim dermişim :)

Herkese selamlar [ BilgeTurk ]

Burdan denizlideki teyzemin kızlarına, trabzondaki amcama babaneme, istanbuldaki kuzenlerime amcama beni seven sevmeyen herkese sevgilerimi ve saygılarımı yolluyorum. Bu update'i yapmayı akıl eden server sahiplerini de allah bildiği gibi yapsın parasız pulsuz kaldım :D +3 sos bowumu maymuna döndürdüler ::)) attım bowyu da zaten :D artıkın guildin kılıç kalkan ekibindeyim. Full int olduk full ölüyorum heuheuh :)

Allahım biri beni durdursun :D
  • HELAL OLSUN RED GERÇİ OYUNDADA TEBRİK ETMİŞTİM AMA BÖYLE CANLI CANLI GÖRÜNCE DAYANAMADIMHELAL KARDEŞİM HELAL
  • Redim helal olsun tebrik ederimmm
  • tebrik ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun
  • Hayırlı oslun kardeş bizde Babeldeyiz The_Ottomans 4 lvl %100 ü tamamladık şimdi para bulmaya çalışıyoruz!!ve TürklerdenBabelde İnşallah ilk 70 i biz vereceğiz!Guildinize başarılar dilerim hacım kesin iso'yu,ureuchi'yi onu bırak TG ide kesin maksat orda isminiz gozuksun Tr yazması bile oyuna yeni başlayan arkadaşlara daha bi motive gaz havası verir hacım!Maksat adımız duyulsun oyunda!!bize bot'çu diyen adamlara "iso yu damı botla kestik?!" diyebilelim şunu unutmayın ki her server ne kadar istisnalar olsada bir ottomans tır bir Turk guildidir Ne kadar izlediğimiz yollar farklı olsada sonuçta hepimizin gideceği ve o milyonlarca monitorun üzerinde göstermek istediği tek bir yazı war:TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 5 Temmuz 2006; 21:56:11 >
  • Evet gerçekten çok iyi ve güzel oldu zaman ilerledikçe OTTOMAN dahada yükseliyor...ottomanın tadını tadan baska yerden tat almaz diye düşünüyorum hepimize hayırlı olsun..
  • ---Öncelikle, şunu belirtmeliyim ki bu mesaj bu foruma yolladığım ilk mesaj ve böyle gurur verici bir nedenden dolayı mesaj atıyor olmak çok sevindirici.

---Tüm arkadaşların guildlerinin, kendi çarları ve kurtlarının şu ana kadar atlamış oldukları ve atlayacakları tüm levellerin hayırlara vesile olması temennisi ile bu başarılarını kutluyorum.

---Red arkadaşımıza da gerçek yaşamında ve bu oyunda başarılarının devamını diliyorum.

Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

Hayırlı oslun kardeş bizde Babeldeyiz The_Ottomans 4 lvl %100 ü tamamladık şimdi para bulmaya çalışıyoruz!!ve TürklerdenBabelde İnşallah ilk 70 i biz vereceğiz!Guildinize başarılar dilerim hacım kesin iso'yu,ureuchi'yi onu bırak TG ide kesin maksat orda isminiz gozuksun Tr yazması bile oyuna yeni başlayan arkadaşlara daha bi motive gaz havası verir hacım!Maksat adımız duyulsun oyunda!!bize bot'çu diyen adamlara "iso yu damı botla kestik?!" diyebilelim şunu unutmayın ki her server ne kadar istisnalar olsada bir ottomans tır bir Turk guildidir Ne kadar izlediğimiz yollar farklı olsada sonuçta hepimizin gideceği ve o milyonlarca monitorun üzerinde göstermek istediği tek bir yazı war:TR

Eyv kardes bizde zaten oyunun zevkinin yanında azda olsa misyonumuzu yapıcaz herzaman.sizide bekleriz venice ye.nede olsa aileden sayılır. :)

• Kardeşim benim tebrikler
    geç gördüm biraz sanki
  • red kardeş bırdaha yazmış isoda adın ayp oluyor ama kıskanıyoruz yani
  • hayırlı olsun kardeslerım :))))
  • alın size bir ottoman daha adamlar eskıden bellıymış ne olcakları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.