Şimdi Ara

OTTOMAN_TR[Venice] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Xydar_Khalin

OTTOMAN_TR level 3 olmuştur.Katılmak isteyen tüm arkadaşlar oyun içerisinde Xydar_Khalin ve Zyronkhalin e pm le ulaşabilirler.Guilde katılımlar +25 tir.İyi oyunlar...

pm yeri açılmıo sen burdan al beni 27yim sade hafta sonu giriom
  • quote:

Orjinalden alıntı: akkedi

ewet selcuk sen misin dedigini hatırlıyorum kusura bakma Sniper_TR nin adını İRFAN biliyordum ben selcukla konuşarak adımı ona benzeyen bişi sectim yani selcuk beni taniıyor

BOŞUNA TR_Sniper OLMADIK

ok.bu arada irfana selamımı söle.bana divx film getirecekti 3 ay oldu hala bekliyormuş dersin.Bide hacı nabıyon yaaaaaa dersen sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

ok.bu arada irfana selamımı söle.bana divx film getirecekti 3 ay oldu hala bekliyormuş dersin.Bide hacı nabıyon yaaaaaa dersen sevinirim.

ok msni acsın soyliyeyim divx ne istiyon varsa bande gondereyim sana
    flimin adını soyle dvd veya divx i muhakkak vardır

• çOK İYİ OLUR BENDEDE 140 TANE DİVX VAR.HEPSİNİ KENDİM İNDİRDİM.PİYASADA BULUNMAYACAK FİLMLER.HEPSİ EFSANE FİLMLER.SENİNLE CHANGE YAPARIZ ÇOK İYİ OLUR VALLA.NEYSE BURADA KONUŞMAYALIM BUY KONUYU MİLLET ŞİKAYET EDECEK ŞİMDİ.BEN SANA MAİL ADRESİMİ MSJ ATICAM ŞİMDİ.BYE.
  • BU ARADA ARKADAŞLAR OTTOMAN_TR NİN ALT GUİLDİ OTTOMANjun AÇILMIŞTIR İLGİLENENLERE DUYRULUR
    -ARKADAŞLAR UNUTTU GALİBA BEN YAZAYIM ALOOO MASTERLAR ALOOO
  • ya tek level 3 bizdik sonra bi bastırdınız alt guildlerden 3 tanesi şuan level 3 bir tek TURKLER level 4 .. onlarla zaten yarışamayız ama ilk level 3 bizdik..>kıskançlık diz boyu< neyse tebrikler
    server:venice
    guild:GOKTURKLER
    level:25
    nick:LORDofTURK
    str ve int karışıkspear/lightining/force

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyxlog -- 24 Mayıs 2006; 16:58:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackMASKe

ya tek level 3 bizdik sonra bi bastırdınız alt guildlerden 3 tanesi şuan level 3 bir tek TURKLER level 4 .. onlarla zaten yarışamayız ama ilk level 3 bizdik..>kıskançlık diz boyu< neyse tebrikler
    server:venice
    guild:GOKTURKLER
    level:25
    nick:LORDofTURK
    str ve int karışıkspear/lightining/force

BU GUILD TURKLERDEN ONCE KURULMUSTUR.TURKLER BİZİM UNİONDA SENINLE BU KONUDA MUHATTAB OLCAK DEİLİM.MASTER OLMAN LAZIM.KIMIN LVL 3 OLDUGUDA BENI ILGILENDIRMEZ.ONEMLI OLAN HER TURKUN BAŞARISIDIR.BUNU NİSPET HALINE GETIRME!

• h eh:d
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.