OTTOMAN_TR level 3 olmuştur.Katılmak isteyen tüm arkadaşlar oyun içerisinde Xydar_Khalin ve Zyronkhalin e pm le ulaşabilirler.Guilde katılımlar +25 tir.İyi oyunlar...
Arkadaşım bende Venice de oynuyorum.Lvl 6 full str pacheon female karakterim var.Benide alır mısınız?Gerçekten çok hırslıyım.Bende ureuchi kesmek istiyorum.Lvl kaç o?
su an 19 lvl ım 25 olunca benı alırsanız gelırım :) full str blade fıre ım
Tamam sen 25 ol gelirsin bize.25 olunca Pm at bana.Birde tavsiyem sana muhakkak cold da kas blade en çok cold gider.En iyisidir
TEBRİKLER BAŞARILAR
Sağol teşekkürler...
Tebrik ederim LvL 3 olduk Bu vesileyle guilddeki herkese 1 er milyon dağıtmayı öneriyorum
Bu arkadaşlarla tanışmak isteriz gerçekten hırslı ve başarılı dostlarımız olması beni sevindirir. Ben e-gold almak istiyorum ottoman_tr den bilen arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirlermi.
ben lv47 yim bakalım işlerden arta kalan zaman olursa gelişecek.
quote:
Orjinalden alıntı: Xydar_Khalin
Miyu sen satın mı aldın ilk sahibimisin.katılmaya gelince gel pm at konusalım
abi sattım charı ben :) msj ı atana dikkat et :D
metin senmi aldın evil in charı püüüü sana ehueheuhe serthan kas benim charı yatmasın öle :D
HELAL...
HAKAN SENIN KARAKTERI NASIL SATACAZ YAV BI TANIDIK FELAN YOKMU ABI ONLARA VERELIM BI GUVEN SORUNU VAR ARKADASLAR GUVENMIYORLAR GUVENEMIYORLAR ILLE YUZ YUZE GOUSMEK ISTIYOLAR. BU KARAKTER SATMAYA BI COZUM BULMAK GEREKIYOR...
ARACI KURUM AYARLAMAK LAZIM TAKAS BANK GIBI BISIYLER AYARLAMAK LAZIM
Bu arkadaşlarla tanışmak isteriz gerçekten hırslı ve başarılı dostlarımız olması beni sevindirir. Ben e-gold almak istiyorum ottoman_tr den bilen arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirlermi.
ben lv47 yim bakalım işlerden arta kalan zaman olursa gelişecek.
Eheheh.Gel yardımcı oluruz elimizden geldigince dostum.pm at bana muhakkak
quote:
Orjinalden alıntı: murattin
Arkadaşım bende Venice de oynuyorum.Lvl 6 full str pacheon female karakterim var.Benide alır mısınız?Gerçekten çok hırslıyım.Bende ureuchi kesmek istiyorum.Lvl kaç o?
ya bende troyu bıraktım lag yuzunden simdi veincede kasıyorum benim için yer ayırın 2 gunde 25 olmaya çalışırım araniza katılmayı istiyorum troyda 37 lvl carı bıraktım
quote:
Orjinalden alıntı: akkedi
quote:
Orjinalden alıntı: murattin
ya bende troyu bıraktım lag yuzunden simdi veincede kasıyorum benim için yer ayırın 2 gunde 25 olmaya çalışırım araniza katılmayı istiyorum troyda 37 lvl carı bıraktım
HEHE Sana 2 gün önce selçuk senmisin diye sordum hatırlıyormusun.Sende ben deilim dedin.Tesadüfe bak.Onun charının ismide Sniper_TR.Guild olayına gelince sana yardımcı oluruz tabi ayıp ettin.Yeterki iste.En geç 2 gün içinde alırız seni Unionda herhangi bir guilde.Forumdan haberleşiriz.
ewet selcuk sen misin dedigini hatırlıyorum kusura bakma Sniper_TR nin adını İRFAN biliyordum ben selcukla konuşarak adımı ona benzeyen bişi sectim yani selcuk beni taniıyor