Şimdi Ara

oTToMaNia_TR in Babel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ewt oTToMaNia_TR guildi babelin en eski turk guildlerinden biridir.Eski olduu icin de köklü bi guild lvl 5 fln filan işte..
    oTToMaNia_TR butun memberlerin birbirine saygılı oldugu herhangı bı saygısızlık veya kufurden uzak bi guilddir.Her guildin olduğu gibi bisim de bazı kurallarımıs war ve bunların basında gelir bu söledigim iki şey..
    Guild içindeki memberlerin iyi niyetine guvendigimis için asla guild içi paralı veya karşılığı beklenecek bi olay olamaz..
    AsLaNLaR la aynı uniondayız..Bisimle birlikte unionda dark_whisper, ares, antioch, shooter, tr_turkey_tr bulunmaktadır..

ilgilenen ve guildimise katılmak isteyen arklar olursa buradan ya da oyundan bana ( eMReBuLT ) veya mastera ( SheilaTR ) ye pm atabilirler...arklar sadece bi tek sorunumuz war o da union sıkıntısı..onu da elimisden geldii kadar memberler arasında paylastırmaya calısıorz.

NOT: ilgilenen arklar için bi kaç bişe solemek istiorm.
    1.) seviyesiz muhabetlere girecekseniz hiç ilgilenmeyin çunku bayan olan arklarımıs da war guildde.
    2.) bizi saf salak sanıp da iyi niyetimisi suistimal etmeye calısmayın...
    3.) abi 5k pls ciler ve beni kasarmısın? cılar da hiç ilgilenmesin...
    4.) 18+ playerler daha makbuldur..en azından akıl yası 18+ olsun ( demek ıstedıım 18den kucuk ama cok olgun arklar da war ) ...
    5.) abi bana pvpde karısıo die yardım isticek arklar da ilgilenmesinn...

Veeeeee size son bi surprisim daha war!!!bu surprisi daha sora surpris sahibinden ogreneceksınız...merak edin biras :)

şimdilik aklıma gelenler bunlar..yeni bişe oldukca veya aklıma yeni bişe geldikçe burdaki bilgileri guncellicem..

Ve bu arada arklar yorumlarınız bizim için cok degerlidir...iyi veya kotu yorumlarınısı da almak isteriz.
    tesk saolun...

• Kolay GelsinGuildin baskani bir zamanlar Last_Ottoman mıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urfa_Lee -- 4 Haziran 2007; 21:27:47 >
  • ewt oydu:)
    guildi kurdugumda sey demıstı bana la bi wersene masterligi bi baliim nası bişeymiş :))
    sora da bidaha almadım masterligi :) lvl5 olana kadar o idare etti.
    ama bıraktı şimdi oyunu girmio ne zmndır...
    bu arada saol..
  • Mete Abi Bu guilddeydide.Cagrı abi burdamıydı
  • ewt mete de bısdeydı MeTeCiK hatta onu daha lvl 24 ken ben almıstım bısım guilde... cagrı dedıın hangı cagrı bılmıorm ama sarıcagrı wardı bıde last_ottomanın arkadası cagrı wardı..

ama arklar sız bı se cok sasırtacak bu forumdan bı kısı daha bısım guılddeydı.... :)
    o kendını bılıoo... :):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreblt -- 4 Haziran 2007; 23:13:01 >
  • Anaaaaa.
    Ezükler guildi.
    La emre napıyon kardeşşimmmm.
    Özledim muhabbetinizi be.
    Sizden sonra 10 server 500 guild değiştirdim.
    Kimse yerinizi tutmuyor.
    Çok içten söylüyorum, gerek üyelerin sosyokültürel seviyesi, iyiniyetleri, ölümcül muhabbetleri (kaç yere yattım gülmekten tuşlara basamadığım için), bitmeyen destekleri ve mükemmel takım ruhuyla ben ayrıldığımda Babel in en iyisiydiler.
    Muhtemelen değişen pek birşey olmamıştır.
    Ezükler siziiiiii
  • EVET itiraf ediyom Beni STAR YAPAN enreBult gece gunduz Sohbet yaptıgıM ve zamnaımın en buyuk ksimiin gecridiğim otomania_tr de inanin sohbet sonsuz eglence samata sınırsız :) kucukttum topoynadım aciktim laylaylom :) en iyi zamanlaırm orda gecti.. sadece guillden 2 kisi eksildi onlarda olsaydı tam olacakti.. Zaten ottomania_Tr deyince direk akla gelenlerdenim buda güzel bisi:)
  • ANAaa cagriyi unuttum guillden 3 kisi eksildi birde Nomad vardi 4
    CAGRI UFUK ONUR :)
    Hele ONURU cok ozledim..
  • saolun kardesleimmm
    walla sızın yerınısı de hıc bı zmn dolduramadık
    cok gusel gunlerımıs olmustu :)
    ne gunlerdı bee sadecem muhabbet etmek ıcın gırerdık oyuna..
    ufugun sansızlıgına denk geldı eger bı gun daha beklesydı joymax ona sılk alacaktım hıc bole olmazdı
    onuru bende cok osledım ama bıraktı oyunu yaw
    meteyle yıne aynı unıondayız ama omur sen nerelerdesinnn

baya da bi gülücük kullandım onceden :) yaptıımda gulucuk cıkıo sanıodum ama cımkıomus yenı ogrendım bunu da

• ottomania_tr senkardeşlerle unionda bulundu mu ?
  • ewt TR_BROTHERS la aynı uniondayken senkardeslerde wardı unionda..
  • Aga bu Ottaman_Tr yi gördüm ama hiç girmeyi denemedim şşimdi 41lwl 'im beni guilde alırmsınız?
    Adım: busul_01
  • Nedense sizin Guıldi sadece Hunter Yaparken Seviyorum Diğer Zamanlarda Bazı Adamlarınız İse Yaramaz ama SheilaTR İyi Bir Oyuncu Ama Geçen Onla Hunterken Yattık Bişey Sorcam Benim Kendi Guıldim Var Aile Guıldi Sadece Akrabalarımın Olduğu E_G_M_T_R Görmüşsünüzdür Belki Görmemek Mümkünmü Ben Yeniden Char Açıcam Tekrar 80 Yapmayı Düşünüyorum Aynı Guıldde Değilde Başka Guıldde Açıım Diyorum Yazın Full Oyunda olucam Eğer Sorun Olmazsa Aranıza Katılamk isterim

Bide Nomad Dai Sen BaBeL De Oynadınmı nick Neydi Ben baBel in Çoookkk Eskilerindnim Tanırım Belki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.