< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi areels -- 28 Ağustos 2022; 21:41:17 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi areels -- 28 Ağustos 2022; 21:41:17 > |
Daha fazlasını hakediyoruz ama bunu yeni haketmiyoruz bunu da görmek lazım. Mevcut ekonomik düzene karşı olan kim var? Partilerin hepsi aynı düzeni istiyor, oy verenler aynı düzeni istiyor ama zam olmasın vergi olmasın diyor. Yani hem önüme gelenle yatayım hem de el değmemiş bakire kalayım istiyor. Böyle olmaz. Üretim ekonomisine değil faizci borç sistemine mevcut bankacılık ve para sistemine mevcut vergi sistemine karşı olmayan o saçma büyüme rakamlarına önem veren ve kafayı büyümeye takmış takılmış kafalarla zamlar 3 olmaz da iki olur. Eğer bu yazdıklarımı anlamayan bunlar olmadan olmaz ki diyen varsa bilsinki mevcut düzene sahip çıkıyordur. A partisi yapmaz da b partisi yapar a beceremez 4 koyar b becerir 2 koyar ama yine de koyar yine zengini kayırır fakire çöker.
Benim şahsi görüşüm mevcut hükümet büyük bir fiyaskodur ama uyguladıkları ekonomik sistem Kemal derviş sistemidir. Ecevit hükümetinin miras ve ÖTV de onların mirası. IMF ye borç yok diyorlar ama 400 küsür MİLYAR DOLAR tl bile değil, borçlandılar ve artık bunun faizini bile çeviremez hale geldiler. Bizim narkozlanmış akp ci kardeşlerimiz de hala imf ye borç bitti diye geziyor. Şimdi bizim 5 tane ülkeye 400 milyar dolar borcumuz var. Başka beş ülkeden veya onların ülkemizde aldığı bankalardan 800 milyar dolar borç aldım diğer 400 milyarı kapattım. Şimdi benim borcum bitti mi. İnşaallah milletimiz gözünü açar. Başka ne diyelim |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasua85 -- 21 Nisan 2018; 16:35:6 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasua85 -- 21 Nisan 2018; 17:12:27 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etusch -- 21 Nisan 2018; 20:30:3 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTalliCaLi -- 21 Nisan 2018; 20:36:24 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 24 Nisan 2018; 14:40:23 > |
|
|
|
|
|
|
|