Şimdi Ara

ötv. çok çok acil ötv'siz aracın satışı !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
5.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Onurunuz kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle!

Haklisin hocam yakiti inanilmaz zaten km 60 krs yakiyor, garantisi bitti olusacak en ufak masraf butcemi zorlayacak, bir kac ariza cikardi garanti bittigi icin cebimden yaptirdim sifir arac olsa garantiden yaptiracaktim vs yazacam artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

Aynen oyle!

Haklisin hocam yakiti inanilmaz zaten km 60 krs yakiyor, garantisi bitti olusacak en ufak masraf butcemi zorlayacak, bir kac ariza cikardi garanti bittigi icin cebimden yaptirdim sifir arac olsa garantiden yaptiracaktim vs yazacam artik

Anladım hocam. Yakıt çok önemli konfor tam güvenlik arka klima hava çıkışı arka hava yastıklı vs vs çoğalır örnek tabi hakimde incelemeye geliyor bana ne almak istiyorsun dedi ben civic alacağım dedim dizel malum çok arttı ekonomik açıdan lpgli araç tercih ediyorum dedim biraz soğuk kanlı hakim belki incelemede engellinin yararına değil diye cevapta verebilir az ihtimalde olsa düşünüyorum bunu tabi mart ayına kadar işlemleri yapmam gerek hondayla anlaştım martta geliyor araç inşallah.

• Onurunuz kullanıcısına yanıt
    Saka yapiyorsun o kadar isleri gucleri yok gelip arac basina pazarlik yapar gibi arac mi konusuyor?! Benzinli bu cok yakiyor dedim gidip x1 alacagim ama dedim ki dizel x arac alacagim dedim onun takibini de yapiyor mu acaba? Hakim de bilir mi x1 inde cok yaktigini :))

• Bu nedir arkadaş. Keşke hersey bu kadar yerinde incelense

• quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

Saka yapiyorsun o kadar isleri gucleri yok gelip arac basina pazarlik yapar gibi arac mi konusuyor?! Benzinli bu cok yakiyor dedim gidip x1 alacagim ama dedim ki dizel x arac alacagim dedim onun takibini de yapiyor mu acaba? Hakim de bilir mi x1 inde cok yaktigini :))

Maalesef böyle süreç aracı satim tam ayrıntılı bir konu açmayı düşünüyorum hiç bu konu açılamamış yardımcı olmak isterim benim gibi durumda olanlara. İzin aldığınızda adliyeye 550 tl para yatırıyorsunuz araç inceleme için sonra bekliyorsunuz hakim ne zaman incelensin derse çağırıyor sizi ardından satarken ihale usulü satış oluyor ve satış bedelinin üzerinden %1 vergi kesiliyor oda adliyeye yatırılıyor ben aracımdam memnun olsam cayardım ama yapacak bişey yok çok yorucu zor bir süreç sizleri bekliyor.

• Onurunuz kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz, cok iyi olur vallahi. Alirken de cok bilgi kirliligi vardi, ugrastik durduk. Sattiktan sonra hayirlisiyla, bir konu acip detaylandirirsaniz cok sevinirim hocam.

• Hazan kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam şu süreci atlatim tekrar burda olayı anlatacağım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.