Şimdi Ara

ÖTV İndirimi 31 Aralık 2019'a uzatıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Anxiolytic

Öyleyse süresiz uzatıldı çünkü 31 Haziran hiç gelmeyecek 😅
    iyi yakalamışsın hocam. 30 Haziran olsun, sizi mi kıracağım
  • Şimdi 150 bin olan pug Rifter yüzde 1 hali mi 150k yoksa bundan sonra iner mi ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır araç alımlarını arttırmak, vatandaşı yeni araçlara bindirmek için otv biraz daha düşmeli, aradaki fark ikinci el satışlara kdv eklenerek çıkarılmalıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki, gittik aldık. Sonra..?
    Şu an 1.4 motor sıfır arabanın yıllık motorlu taşıtlar vergisi 1500TL :)
    Şu an ödediğimin 3 katından fazla.
    Sigortasında da kesin fark olur.
    Dursun...
  • Renault , volkswagen , Fiat , Toyota , Honda gibi büyük markaların bayilerin çoğu durur iflas gibi durum söz konusu olmaz.

Sıfır araç satmasa bile bakım , hasar onarım bile onlar için güzel gelir kaynağı hele kasko , sigortadan onarımlar

Sıfır satışları ise şuan sıfır corolla yok gibi bir şey gözümün önünde kadının teki çalışana fırça attı.

Sebep kadın 300 bin kusur rav4 ayırtmış ama kapora bırakmamış.Aracı başkasına satmışlar siz nasıl satarsın o aracı ben alacaktım aynısından bulun diye soru çıkartıyordu

sıfır fiyatları yüksek ama 2 el fiyatları da yükseldi.Mevcut aracı olan birinin yeni sıfır araca ulaşması çok zor değil ama hiç aracı olmayan birinin bırakın sıfır araç alması adam akıllı 2 el araç alması bile zor

Umarım fiyatlar olması gerektiği seviyeye düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 21 Mart 2019; 10:51:16 >

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Cok Tesekkurler..

• Dediğimiz gibi kademe kademe

Şu seçimler bitsin haziranda bir 15 lik daha patlatırlar. Şu an likitide problemi var. Her türlü vergi indirimi olacak.

• Benzinin listesi çıkmış 7 liraya önce ona el atsınlar. Bu kadarda pahalı bir benzin olmaz ya. Bisiklet alıyorum zaten bugün arabayı haftasonları çıkartırım sağa sola gezmek için.
  • Otomobil umurumda değil ama Mobilya ve Beyaz eşyada ötv kdv indiriminin devam etmesi benim açımdan iyi oldu.Yada biz öyle sanıyoruz.Lakin şu an bile ötv siz mobilyalar el yakıyor.Ve bu sene evlenecek olan çoğu arkadaşım mart sonuna kadar mobilya beyaz eşyalarını çoktan aldı.Ben mayıs sonunu haziran başını bekliyorum.Hiç değilse düğün sezonu elden çıkarayım diye daha ucuza satarlar diye düşünüyorum.Çünkü geçen sene kuzen de aynı bu şekilde yaptı daha karlı çıktı.

Bilmiyorum indirim mi var bindirim mi var...Alıyoruz almak zorundayız çünkü.
  • Bilgi için teşekkürler.

Şaşılacak birşey yok , bedavadan zenginleşenlere birşey olmuyor zaten de , bizim gibi alın teriyle kazananların açısından bakınca olması gereken şey de olsa bir işe yaramaz.

Milletin öncelikleri ;

karnını doyur (hormonlu-hileli olmasın mümkün olduğunca) ,
    işine gücüne 4 elle sarıl,
    çocuklarına iyi eğitim vermeyek için çabala
    mutlu olmaya çalış ..

Sıfır arabanın derdinde sanki 81 milyon... geçti o günler , beyaz eşyayı tamir ettirip kullanıyoruz..

geçiniz.
  • Darısı motorsiklet ötv indirimine
  • İkinci el satıcılarının gözü yaşlı buna bende dahil

• 2019 model 1.5 otomatik jazz alacam. bayilerde yok, Japonya dan gelir mi belli değil.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.