Şimdi Ara

ÖTV indirimi bekliyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
4.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence ötv indirimi gelmez hatta ötv artışı gelebilir...

Çünkü hükumetimiz büyük sırrı çözmüş;

Deveye diken, insana seven yaranır...

Kendini daha fazla sevdirmekten hoşlanan oyverenler açısından büyük fırsat... Bence hemen artmalı ne de olsa ekonomi büyüyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık ögretim dedinizde aklima geldi hocam. Normal yani orgun uni mezunuyum. Çevremde bircok farkli universiteden mezun olmus arkadaslarim var, acikogretimde dahil. Bir banka mufettis ve uzman alimi icin sinav yapti. Bu sinava acikogretim iktisat mezunu arkadasimda dahil olmak uzere örgun egitimden mezun olan iktisat mezunu yakin arkadas ve akrabalarimda sinava katildi. Sinavdan acikogretim iktisat mezunu 92 puan aldi, hele yabanci dil testinde nerdeyse full cekmis. Örgün universite mezunu arkadaslarim ise kimisi 35 puan almis, kimisi 27 almis, ingilizce zaten hic yok. Açikogretim mezununun diploma notu 3,97. Örgün mezunu arkadaslarimin diploma notlari 2.00, 2,50 arasi degisiyor ki cogu hocalara yalvar yakar lise talebesi gibi kanaat notuyla gectiler. Sadece sinav haftasi 5-6 sayfa ozete calisip okul bitirdiler, geri kalan zamanlarinda gırgır makara, gezip tozdular, e olacagi da buydu. Benim arkadaslardan birisi açikogretim mezunu elemanin elindeki ansiklopedi gibi kitaplari gorup "ya bunlar okunur mu sen deli misin" diye çocukla dalga gecmisti ama banka sinavindan aldigi 35 puanla kendisi dalga konusu oldu. aof mezunu eleman okulu bitirene kadar kendisini surekli gelistirmis, okulun verdigi kitaplarin yanisira online olarak okulun video derslerini izlemis, sorularini cozmus ve herbir kitabi defalarca okumus. Suan o acikogretim mezunu eleman bankada mufettis olarak calisiyor ki yardimci olarak baslamisti. Bu kadar kitap okunur mu diye alay eden örgun iktisat mezunu yakin arkadaslarim ise ya kasiyerlik yapiyor ya da reyon gorevlisi olarak calisiyorlar. Bırakin banka sinavini kpss de bile döküldüler. Ozetle örgun ya da aof olmasi fark etmez, iş donup dolasip yine ogrencide bitiyor. Artik bilgiye erismek cok kolay teknoloji cagindayiz, iibf bolumlerini okumak icin illa 4 duvar arasinda olmaya gerek yok. Zaten birkaç, deyim yerindeyse 3-5 kaliteli okul haric, diger universitelerin liseden farki yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastdriver. -- 24 Nisan 2018; 10:54:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ÖTV indirimi mi? Güldürmeyin adamı. Dua edin de bindirim yapmasınlar. Daha çok beklersiniz.

• Şuan ÖTV indirimi falan olmaz kanaatindeyim. Genelde güncelleme haberleri duyuyoruz sürekli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Binlerce kaçak yapıya/eve tapu dağıtacaklar.

Yazıklar olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fastdriver.

Açık ögretim dedinizde aklima geldi hocam. Normal yani orgun uni mezunuyum. Çevremde bircok farkli universiteden mezun olmus arkadaslarim var, acikogretimde dahil. Bir banka mufettis ve uzman alimi icin sinav yapti. Bu sinava acikogretim iktisat mezunu arkadasimda dahil olmak uzere örgun egitimden mezun olan iktisat mezunu yakin arkadas ve akrabalarimda sinava katildi. Sinavdan acikogretim iktisat mezunu 92 puan aldi, hele yabanci dil testinde nerdeyse full cekmis. Örgün universite mezunu arkadaslarim ise kimisi 35 puan almis, kimisi 27 almis, ingilizce zaten hic yok. Açikogretim mezununun diploma notu 3,97. Örgün mezunu arkadaslarimin diploma notlari 2.00, 2,50 arasi degisiyor ki cogu hocalara yalvar yakar lise talebesi gibi kanaat notuyla gectiler. Sadece sinav haftasi 5-6 sayfa ozete calisip okul bitirdiler, geri kalan zamanlarinda gırgır makara, gezip tozdular, e olacagi da buydu. Benim arkadaslardan birisi açikogretim mezunu elemanin elindeki ansiklopedi gibi kitaplari gorup "ya bunlar okunur mu sen deli misin" diye çocukla dalga gecmisti ama banka sinavindan aldigi 35 puanla kendisi dalga konusu oldu. aof mezunu eleman okulu bitirene kadar kendisini surekli gelistirmis, okulun verdigi kitaplarin yanisira online olarak okulun video derslerini izlemis, sorularini cozmus ve herbir kitabi defalarca okumus. Suan o acikogretim mezunu eleman bankada mufettis olarak calisiyor ki yardimci olarak baslamisti. Bu kadar kitap okunur mu diye alay eden örgun iktisat mezunu yakin arkadaslarim ise ya kasiyerlik yapiyor ya da reyon gorevlisi olarak calisiyorlar. Bırakin banka sinavini kpss de bile döküldüler. Ozetle örgun ya da aof olmasi fark etmez, iş donup dolasip yine ogrencide bitiyor. Artik bilgiye erismek cok kolay teknoloji cagindayiz, iibf bolumlerini okumak icin illa 4 duvar arasinda olmaya gerek yok. Zaten birkaç, deyim yerindeyse 3-5 kaliteli okul haric, diger universitelerin liseden farki yok.
    ben bir örgün okuduktan sonra ikinci üniversite olarak açık öğretim iktisadı bitirdim. açık öğretim kitap kalitesi hiçbir üniversitemizde yok malesef. müfettiş olan arkadaşın vakti yoktur, mecburen açık öğretim okumuştur. yoksa bugün türkiye'deki yüzlerce üniversitenin binlerce bölümü arasından birini kazanmak gerçekten çok kolay. kontenjanını dolduramayıp taban puan oluşturamayan yüzlerce bölüm var.

• BEYAZ EŞYA ve OTOMOTİVİN DE GÜNDEME ALINDIĞI İDDİASI VAR

Edinilen bilgilere göre hükümet geçen yıl beyaz ve kahverengi eşyada ÖTV ve KDV indirimi ile sağlanan canlılığın tekrar etmesi için bu ürünlerdeki indirimleri de değerlendiriyor. Vatandaşın vergi indirimlerine çok duyarlı olması bu olasılığı da güçlendiriyor. Otomotivde ise artan ÖTV miktarlarının artık satışları düşürüp gelirleri de aşağı çektiği düşünüldüğü için indirime gidileceği konuşuluyor.

Petrol fiyatlarındaki artış benzin fiyatlarına yansıyarak enflasyonu ve ekonomiyi olumsuz etkiliyor. Hem hükümet hem Merkez Bankası bu etkiden kurtulmak için çaba harcıyor. Habertürk dün bu gelişmeye dikkat çekmişti.

HABERTÜRK

• quote:

Orijinalden alıntı: kimliksiz41

BEYAZ EŞYA ve OTOMOTİVİN DE GÜNDEME ALINDIĞI İDDİASI VAR

Edinilen bilgilere göre hükümet geçen yıl beyaz ve kahverengi eşyada ÖTV ve KDV indirimi ile sağlanan canlılığın tekrar etmesi için bu ürünlerdeki indirimleri de değerlendiriyor. Vatandaşın vergi indirimlerine çok duyarlı olması bu olasılığı da güçlendiriyor. Otomotivde ise artan ÖTV miktarlarının artık satışları düşürüp gelirleri de aşağı çektiği düşünüldüğü için indirime gidileceği konuşuluyor.

Petrol fiyatlarındaki artış benzin fiyatlarına yansıyarak enflasyonu ve ekonomiyi olumsuz etkiliyor. Hem hükümet hem Merkez Bankası bu etkiden kurtulmak için çaba harcıyor. Habertürk dün bu gelişmeye dikkat çekmişti.

HABERTÜRK
    Diger konuda da yazdim bunlar secim icin indirim yapar ama guzel indirim yapsalar keske.Tamda arac alma dusuncesindeydim guzel bi indirim olsa keske

• quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

Diger konuda da yazdim bunlar secim icin indirim yapar ama guzel indirim yapsalar keske.Tamda arac alma dusuncesindeydim guzel bi indirim olsa keske

Alıntıları Göster
    Bende pusuya yattım beklemedeyim

• beyaz eşyada zaten bim a101 indirime giderek o işi görüyor,, otomotiv ise galericiler izin vermez,, ayrıca daha önceden yüksek ötvli alan tüketici zarar davası açabilir,,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖNÜMÜZDEKİ BAŞKANLIK SEÇİMİNİ AKP ADAYI KAZANAMAYACAK!
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren

ÖNÜMÜZDEKİ BAŞKANLIK SEÇİMİNİ AKP ADAYI KAZANAMAYACAK!
    Fav'a attım bekliyorum. Hadi inş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    +1
  • Arkadaşlar otomobilde ötv indirimi ile ilğili çalışma yapılıyor en geç iki ay içinde uygulamaya geçileceği söyleniyor yeni araç alaçak arkadaşların bilğilerine.
  • Gelecekse 2 ay sonra gelmez iki ay dolmadan gelir seçimden sonra geri yükselir

• Bencede gelirse mayısta gelir,hazirana bırakmazlar.Sokakta yeni araçlar görülür.Aylık 100 bin rahat geçer güzel bir indirimle

• Olursa ne alâ ama çok umut bağlamayın derim. Şu anda bütçeyi ötv ayakta tutuyor, maliye KDV’yi bile toplamaktan aciz durumda.

• küçük puanlar için bile hükümet böyle bir manevra yapabilir,lakin tüketiciye yaramaz,galericiler stokçular ve gereğinden fazla şişirilmiş fiyatlar zaten,oldum olası fazla.

1 serisi bmw kullanıyorum biraz donanımla fiyatı 200 yaklaşıyor.

bu araç bmw nin kompakt modeli

bir düşünün bu araca ötv indirimi gelse ne olur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.