Şimdi Ara

Ötv indirimi Kasım 2019 da Gelir mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçen doktora hocama kendisi ulaştırma hocasıdır. Dedimki hocam yaşlılar diyorki hane fakiriz her yerde araba diyorlar siz ne düşünüyosunuz dedim. Oda dediki o yaşlılar geçmişte türkiyedeki kişi başı araç sayısı ile bugünkini bilmiyorlar. Eskiden bu kadar ev varmıydı peki dedi. Araçların çok gözükmesinin nedenin kötü kentleşme olmasından kaynaklandığını söyledi. Şimdi konumuza gelelim tek cümle mtvye ötv ye indirim değil dostum bindirim geldi haberlere bak istersen 20.6 ötv 22.7 mi ne mtv gelicek. Kasımda ötv indirimi değil bayi indirimleri olacak ötvyi devlet indirmez para lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zam gelmezse sevinin

• Bayilerde araç var mı ki Lpg li civic için sıra bekleyen var şu anda.

• ötv indirimi filan gelmeyecek. eğer gelirse dalga geçmek için bu mesajımı alıntılayabilirsiniz, söz kızmayacağım.
  • Distribütörler ve ülkedeki fabrikalar vardiya azaltarak/ithalat limitleyerek kendilerini mevcut duruma hazırladılar neredeyse bir sene öncesinden başlayarak. Bayilere az araç geldiği için haliyle üstüne toz düşmeden satılıyor zaten satış miktarı azaltmasın, zaten ona göre ayarladılar kendilerini. Devletin vergi gelirine ihtiyacı var, ötv zammı gelirse şaşırmam.
  • Üretimin çoğu dış pazara gidiyor. Tr için satış azlığı anca bayileri etkiliyor fabrikaları değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelir gelir, gelmese bile önümüzdeki sene illaki gelir. Siz beklemeye devam edin :D

• Hala ötv iner umuduyla araç almayı erteleyenler var.

• KENDİ KENDİNİ GERÇEKLEŞTİREN KEHANET!
    Olması düşünülen bir durum veya eylemin gerçekliğe dönüşmesi durumudur
    ÖTV indirimi gelecek... çünkü buna %90 mız inandık. kaçarı yok. hatta bunlar türkiyenin kaderidir. vergi affı, imar barışı, askerliğin kısalması, vs.
    Peki, zamanı ne zaman dersek? ben 2020 nin ilk 3 ayında bekliyorum. bu kasım-aralıkta gelirse sürpriz olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

her 4 kişiye 1 araç düşüyor, avrupada çoğu yerde 2-1 ya da 1-1
    senin her yerde araba görme nedenin, düzensiz kentleşme sonucu
    önce konutu dikeyim yolu elbet açarız diye düşünürsen fikirtepedeki gibi olur.
    50 bin kişi dipdibe yaşayacak ama yolu yok.

güya kentsel dönüşüm yaptılar...
  • imkansız. şu an ki talep yetti bayiilere. hatta yok çekiyorlar.
  • Boşuna bekleme paran varken git al yoksa by fiatları d göremen

• Bakalım artık Aralığa kadar bekleyeceğim

• Ahhahh bana bi tane 1.5tsi passat bulsana business pket ??

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    Aynen otomobil camiasında benim takip ettiğim kadar böyle bir konu gündemde yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.