Şimdi Ara

Ötv indirimi Kasım 2019 da Gelir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıfır araç alma niyetindeyim 2 aydır. LAkin fiyatlara akıl sır ermiyor.
    1.5 Yeni Honda Civic Otomatik exacutive modeli 180 bin TL. Acaba bu segmentte bir arabaya bu rakam değer mi diye düşünmeden edemiyorum.
    Başka araçlara bakıyorum hemen hemen aynı fiyatlar..
    Bu konuda uzman ve ileriyi gören arkadaşlara sorum şu şekilde ÖTV indirimi gelir mi ? Biraz daha beklemek mi gerekir sıfır araç almak için . Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

• gelmemeli.herkes araba almamalı.her yerde trafik.park yeri yok.toplu taşıma kullanın
  • Ne güzel demiş Cem Karaca.

"Umut fakirin ekmeği, umar ha umar umar"
  • Radikal ve Sert R kullanıcısına yanıt
    Buda bir bakış açısı tabi. Toplu taşıma dolmuşa 20 kişi ayakta mı gitmeli ? Türkiye şartlarında ilk önce ayakta yolcu taşınmayacak toplu taşıma sitemi getirsinler bizde binelim Sayın Teğmenim. :)
    her 4 kişiye 1 araç düşüyor, avrupada çoğu yerde 2-1 ya da 1-1
    senin her yerde araba görme nedenin, düzensiz kentleşme sonucu
  • Burda ana konu tecrübeleri arkadaşlardan ÖTV düşecek mi öngörüsü . Kahinlik değilde uzman kişiler ciddi anlamda tahmin yürütebiliyorlar
  • Bence ilerde gelir.. gelmek zorunda.. çünkü ülke cari fazla verdi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ötv indirimi Kasım 2019 da Gelir mi ?

Valla genç hükümet önümüzdeki sene otomotivden gelecek ÖTV gelirlerinin yüzde 48.3 artmasını bekliyor.Şu anki ÖTV tablosuna ve oranlarına göre imkansiz, bir senede yüzde 48.3 artması.Büyük ihtimalle bir düzenleme gelecek gibi.

Hadi yine iyisin.
  • Satışlardan memnunlarmış birde faiz indirimi geldi ÖTV indirimi hayal gibi duruyor
  • Gelmesini bekliyorum ben. Bayiler ellerindeki stoğu bitirmek için indirim de yapabilir.
  • https://forum.donanimhaber.com/otv-indirimi-geliyor-geldi--134840754

daha önce bilmiştim.

yine bilecegim. şuan malumat yok. takipte kalın.
  • Sene sonu sağlam indirim gelir, bakmayın satıyor kalmadı dediklerine geçen seneye göre bile %50 düşmüş satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

https://forum.donanimhaber.com/otv-indirimi-geliyor-geldi--134840754

daha önce bilmiştim.

yine bilecegim. şuan malumat yok. takipte kalın.
    Yani kasımda ötv indirim gelirmi diyosunuz.
  • AsiretinMarjinalCocugu kullanıcısına yanıt
    Yani gelir mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshwind

Yani kasımda ötv indirim gelirmi diyosunuz.

Alıntıları Göster
    bekle konu açarım.
    Emredersin pasam
  • bence gelecek ama gelse ne olacak ki, zaten son 2 ayda fiyatlar %20 artti
  • herkes ekimde yeniden ötv indirimi bekliyordu, geldimi ? gelmedi yerine kredide faiz indirimi geldi yılbaşına kadar (bununda avantajını fiyatlara yapılan zamlarla bitirdi üreticiler)

yılbaşına kadar yani düşük faiz olayi bitmeden ötv düzenlemesi yapmazlar, ikisini bir arada sunmazlar hocam hem düşük faiz hem ötv indirimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 24 Ekim 2019; 0:46:59 >
  • oguzhan68100 kullanıcısına yanıt
    Komisyonun öngördüğü vergi gelirlerinden yola çıkarak, 1 ocak itibari ile ÖTV düzenlemesi bekliyorum.Bu sene için bir beklentim yok.
  • 2 aydır ÖTV indirimi gelecek diye araba almayanlar önümüzdeki ay ÖTV indirimi gelirse kar etmiş mi olacaklar ?

Geçen iki ayda araçlara gelen balon zamların anca etkisini hafifletir olası bir ÖTV indirimi. Yani iki ay önce araç almış olmakla önümüzdeki haftalarda gelecek bir ÖTV indirimiyle araba almak arasındaki tek fark geçen sürede arabaya binememiş olmak olacaktır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.