ama geri zekalı yüce oto ne zaman getırır orası merak konusu....
adamlar arac satmak istemıyor yahu bu kadar salak olunmaz.....
bende araç bakıyorum...sana önerim 1.5 dci nıssan QQ...
quote:
Orijinalden alıntı: trakyatrakya
1.6 tdi dsg yeti diyorum...
fıyat uygun 59.900tl amb.paketı gelecekmiş.
Boyle bir motor yok henuz fiyati nerden aldiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: banchi_doğan
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
quote:
Orijinalden alıntı: banchi_doğan
Böyle bir fırsat varken çok iyi bir araç alınmalı diye düşünüyorum.
Audi çok pahalı olur bence bakımdı vs.. Daha ucuza yakın kalite sunan golf düşünün kesinikle.
1.6 TDI +DSG Highline veya Comfortline diyorum .
aıdi a3 1.6 tdı stornic golfden daha iyi bir araç doğan
goolfün higline dizel otomatiğini bulmaz zaten arkadaş
Tamam da arkadaş masrafsız olsun demiş ;Audi bakım ve parça olarak Vw'ye göre daha çok üzer abi.
2010 model reno symbol 45.000 bakimi Yag hava yakit polen filtresi degisti ekstra olarak mobil 1 tam sentetik yag koyun dedim 420.00 tl tuttu Audi q5 2000 tdi dsg 15.000 bakimi 450.00 tuttu dogusta yaptim bakimi
Bmw mercedes kadar pahali degil audi bakimlari
quote:
testinden en çok zevk aldığım 1.2 tsi dsg yeti idi.arabada insanı çeken gizli bişey var sanki. 1.6 tdi dsg si gelse hemen alırım zaten.
1.5 dci nissan QQ nun otomatiği yok maalesef..
quote:
Orijinalden alıntı: Akif Turhan
quote:
Orijinalden alıntı: amlocard
quote:
Orijinalden alıntı: RoLaN
köy yolunda bütün arabalar dökülür tavsiyem nispeten daha dayanıklı,servis ve yedek parçası bol olan fluance almanız.
bende en çok fluence ye yakınım. octavia da dizel dsg 105 bg ama fluence ona göre test ettiğimde bayaa bi canlıydı.
Araclara binen sizsiniz; Ben Fluence kullanmadığım için ne desem boş. Bu haftasonu fırsat bulursan deneme sürüşüne çıkayım(büyük eksiklik) Benim de bilgim olsun diye broşürlerine baktım, gerçi teknik verilerde tartışılabilir ancak elimizdeki verilere göre.. (Ben hissedilebilir bir fark göremedim.)
(boş)Ağırlık Max. hız 0-100 km hızlanma güç hp/tork lastik ebadı Octavia 1300 190 km 12.0 sn 105/250 205/55/16 Fluence 1389 185 km 11.9 sn 110/240 205/60/16
quote:
Orijinalden alıntı: Akif Turhan
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: RoLaN
köy yolunda bütün arabalar dökülür tavsiyem nispeten daha dayanıklı,servis ve yedek parçası bol olan fluance almanız.
bende en çok fluence ye yakınım. octavia da dizel dsg 105 bg ama fluence ona göre test ettiğimde bayaa bi canlıydı.
Araclara binen sizsiniz; Ben Fluence kullanmadığım için ne desem boş. Bu haftasonu fırsat bulursan deneme sürüşüne çıkayım(büyük eksiklik) Benim de bilgim olsun diye broşürlerine baktım, gerçi teknik verilerde tartışılabilir ancak elimizdeki verilere göre.. (Ben hissedilebilir bir fark göremedim.)
(boş)Ağırlık Max. hız 0-100 km hızlanma güç hp/tork lastik ebadı Octavia 1300 190 km 12.0 sn 105/250 205/55/16 Fluence 1389 185 km 11.9 sn 110/240 205/60/16
ben fluence daha seri derken önce octavia 1.6 tdi dsg testini yaptık arkadaşımla beraber ki oda araba meraklısı bir arkadaştır,sonra hemen reno ya gidip fluenceyi test ettik.o hisse her ikimizde o anda kapıldık.ne bileyim bize öyle geldi belkide.
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
quote:
Boyle bir motor yok henuz fiyati nerden aldiniz
avrupada kı benzınlı ve dızel yetı nın fıyat farkından cıkarabılırsın yaklasık olarak...
yada suankı octavıa nın fıyatı uzerınden hesap da edebılırsın...
en buyuk rakıbı nıssan QQ nınde fıyatını baz alırsan 1.6 tdı duz vıtes amb paket yetı 59bın tl cıvarı olacaktır...
arkadaşlar 2.0 dizel otomatik alsam örneğin cruize 2.0 dizel otomatik alsam H sınıfı ehliyetim olduğu için mtv den muaf olurum değil mi? bilginiz varmıdır?
quote:
arkadaşlar 2.0 dizel otomatik alsam örneğin cruize 2.0 dizel otomatik alsam H sınıfı ehliyetim olduğu için mtv den muaf olurum değil mi? bilginiz varmıdır?
hayır olamazsın, normal araç alır gibi alırsın. 1.6 geçmicek
quote:
Orijinalden alıntı: Styric
quote:
ama ben mtv diyorum. ötv değil
quote:
quote:
quote:
Dedim gibi hiç bir şeyden faydalanamazsın. Ne mtv ne ötv nede başka birşey. Ancak %90 ve üzeri ağırlı rapor olursa mümkündür bu dediğin.
quote:
quote:
quote:
quote:
Dedim gibi hiç bir şeyden faydalanamazsın. Ne mtv ne ötv nede başka birşey. Ancak %90 ve üzeri ağırlı rapor olursa mümkündür bu dediğin.
ok anladım..
Birde arkadaşım engel durumunu bilmiyorum ama maliye bazen problem yaratmakda. Elinde raporun ayrıntılarını bana özelde yaza bilir misin ?
Birde elinde ehliyet ve raporlar ile ilgili yere gidip kabul olup olmayacağı hakkında bilgi almanı tavsiye ederim.
Bu yazıların çıktısını alıp gitmen daha sağlıklı olacaktır.
pm attım...
quote:
Orijinalden alıntı: TNR GT
Fluance tavsiye ederim. Çok memnunum şahsen. Bagajı büyük, içi büyük, az yakıyo, parçası ucuz, kendisi ucuz sevisi bol.
EDC otomatik halka uygun ucuz sedan dizel.
bende öyle düşünüyorum.bakalım hayırlısı artık.
Selam Arkadaşım Ben geçen ay A3 1.6 TDI stronic aldım kampanyada fiyatı 85000 tl den 75000 tl ye düşmüştü araçtan memnunum şu ana kadar 1 ayda 2 depo harcadım tamamen şehir içi kullanımımda 1 depoyla 750 km yaptım. kesinlikle tavsiye ederim. DSG ve Stronic şanzımanların yapısı gereği kalkışta biraz ağır kalkar ama devamı iyidir. A3 le ilgili merak edilen sorulara elimden geldiğince cevap verebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: bulent7834
Selam Arkadaşım Ben geçen ay A3 1.6 TDI stronic aldım kampanyada fiyatı 85000 tl den 75000 tl ye düşmüştü araçtan memnunum şu ana kadar 1 ayda 2 depo harcadım tamamen şehir içi kullanımımda 1 depoyla 750 km yaptım. kesinlikle tavsiye ederim. DSG ve Stronic şanzımanların yapısı gereği kalkışta biraz ağır kalkar ama devamı iyidir. A3 le ilgili merak edilen sorulara elimden geldiğince cevap verebilirim.
hocam arkadaş sizin arbasının aynısını 22,000 euro diyor mümkün mü bu?
quote:
Hayirli olsun kesinlikle sinifinin en iyiaracini almissiniz
Bende yeni kasasini bekliyorum
Arkadasa ilk bu araci bm tavsiye ettim gercekten almasi yararina olur cok kaliteli bir arac uzun vadade sikinti yaratmaz
kardeş bence bir iki ay kadar araç alma kdv nin de iptali söz konusu
quote:
Orijinalden alıntı: onurhanaral
quote:
hocam arkadaş sizin arbasının aynısını 22,000 euro diyor mümkün mü bu?
22,000 euro ötv indirimli olarak bana maliyeti.(H sınıfı ehliyetim olduğu için)