Bildirim
ötv indirimli engelli aracı alıcam tavsiye acil
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Leon megane focus i30 aklıma gelen bunlar. Fiyat almak lazım. 65 e falan ötvsiz alınır sanırım. -
Dizel ve otomatık olarak hyundai i30 alabilirsin anca.
Fiyatlarına bak araçların hesabını yaparsın
Liste fiyatı/1.5 olarak hesaplarsın yani 90 bin tl ye kadar araç alabilirsin karşılıgı 60 bin tl olur -
bende i30 lara bakıyordum simdi peki i30 eş deer baska araçlar nelerdiir baska hangi seçenekler var -
i20 1.4 CRDi ELITE
nasuıl sizce -
Hocam kurdan dolayı dizel otomatik c sınıfı fiyatları yükseldi. Kia ceed Hyundai i30 bakın. En kötü gidin 2.el engelli aracı alın bu güzel fırsatı b segmenti araçlarda heba etmeyin üzülürsünüz
Ekleme
Kia ceed dizel otomatik comfort ham fiyat için 55+KDV demişler siz onu pazarlıkla iyi bir rakama alabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imgod -- 9 Nisan 2017; 2:43:29 > -
Arkadaşım Renault kadjar aldı 120 e en dolusu 78000 TL civarı -
imkan varsa i30 al, olmazsa i20 -
5 yıl sonra sattıgımda çok kayıp olsun istemiyorum bu ara nissan juke baktım 1,5 dizel otomatik deil ama kafama takılan sadece o onun dışında güzel araç hem ufak hem otomatik eşimde kullanaagı için ideal geliyor 55 60 arası bir şey -
quote:
Orijinalden alıntı: kedi501
5 yıl sonra sattıgımda çok kayıp olsun istemiyorum bu ara nissan juke baktım 1,5 dizel otomatik deil ama kafama takılan sadece o onun dışında güzel araç hem ufak hem otomatik eşimde kullanaagı için ideal geliyor 55 60 arası bir şey
O zaman vw bak. Juke ile kaybın çok olur. -
i30 dizel otomatik bakıyorum simdide :)
kullanan var mı yada ben tafsiye etmiyorum diye -
quote:
Orijinalden alıntı: beyinsis
quote:
5 yıl sonra sattıgımda çok kayıp olsun istemiyorum bu ara nissan juke baktım 1,5 dizel otomatik deil ama kafama takılan sadece o onun dışında güzel araç hem ufak hem otomatik eşimde kullanaagı için ideal geliyor 55 60 arası bir şey
O zaman vw bak. Juke ile kaybın çok olur.
2012 yılında Nissan Juke aldım. 36k ya patladı. Hiç unutmam golfler 40k ya patlıyordu.
Yıl oldu 2017 bizim indirim hakkımız doldu. Aracı ilana 57k dan koydum. Arayanlar soranlar var ama bu piyasada 54-55k arası çok rahat gider. Şimdi aynı golflerde 62-65k aralığında. Yani arada fark ya çok az var yada hiç yok.
Ama sana sorsan agbe bu piyasa arabası diye homurdanirsin. Ha bide golfteki boş beleş piyasacı tayfa aramıyor. Daha yavaş gider orası doğru. Ancak adı üstünde piyasa aracı değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halalaluya -- 25 Nisan 2017; 20:24:50 >
-
quote:
i20 1.4 CRDi ELITE
nasuıl sizce
Bu hakkını i20 ile heba etme. İ30, olmadı elentra al derim . Hyundai onermemin sebebi en az 5 yıl garanti vermeleri . Diğerleri 2 yıl sonra garanti dışı kalıyor -
İ30 DİZEL Bakıyorsunuz ve 50-60 bin tl ayırabilirim diyorsunuz. size bu araç ötv siz 74.000 tl ye geliyor.Keşke bütçenizi zorlayabilsenizde i30 almanızı tavsiye ederim. Ama bütçemi aşamam derseniz "2017 Hyundai i20 1.4 CRDi Elite" bunuda öneririm.Bu yeni kasası eski kasanın kat be kat güzel hali.Bu araç aynı zamanda yeğenimde var daha geçen hafta eşiyle önce trabzon ordanda Antalyaya geçtiler ve bu kadar güzergahı eşi şöförlük bilmediği için yeğenim kullandı. -
i30 dizel otomatik kullanna varm ı yada sadan soladan arkdaşdan duyumları olan -
Yakın bir tanıdığım bu hafta honda civic premium paket için 56 bin tlye anlaştı. Siz de lpgli elegance paket düşünebilirsiniz -
Yılda 15 bin yapmıyorsanız güzelim hakkı dizelle heba etme. En kral benzinli otm. Aracı alırsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B46CB32A -- 26 Nisan 2017; 18:55:58 > -
Honda Civic LPG'li dusunebilirsiniz, butceyi asarsa Jazz da bakabilirsiniz, CVT sanzimanla dizeller kadar yakiyor, yani uzmez sizi yakit acisindan. Ayni anda da kompakt ama ic hacmi oldukca buyuk. Bence bunlara da bakabilirsiniz, OTVsiz daha uyguna gelecektir, 2.el pyasasi da guzel dedigim araclarin. -
İ30'un smart ve plus opsiyonları ekli çıplak fiyatı nedir? 1.6'ya bölünse çok daha uygun olur. -
1.6 ya bölme c sınıfı araçlar premiumlar hariç ötv lendirmesi %50 den hesaplanıyor.Net fiyatı 70 bin üstü olanlarda %60 dan hesaplanıyor.
Benzer içerikler
- panelvan aracımla ne is yapabilirim
- araba önerisi
- cla 180 d yorum
- mini cooper kronik sorunları
- suzuki swift parça sorunu varmı
- renault logan
- renault arkana fiyat
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X