Şimdi Ara

ÖTV ZAMMINA SES ÇIKARMAZSANIZ %40 OLAN ÖTV %50 'YE YÜKSELECEK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
415
Cevap
1
Favori
13.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Ses çıkaranlar düzmece iddialarla 20'şer yıl hapsi boylamışken;

Gündemi takip edenlerin büyük bir kısmının haber kaynağı %90 oranda yandaş medya olduğu için (baştakilerin ilk icraatı medyayı kontrol edip ele geçirmek olmuştu) gelişmelerde başımızdakileri haklı buluyorken;

Okumuş yazmış bazı forumdaşlarımız bile hala başımızdakileri savunuyor ve alternatifleri olmadığını mesajlarının sonuna gülücük koyarak belirtirken;

... nasıl karamsarım anlatamam.

Oyun büyük yerden yönetiliyor, bu saatten sonra bu gidişata kimse dur diyemez.

Danıştay,Sayıştay,Yargıtay,Anayasa Mahkemesi,Genelkurmay,YSK vs vs ele geçirilmeyen kurum ve kuruluş kalmadı, gidilecek hiçbir kapı, başvurulucak hiçbir mercii yok şu saatten sonra.

Bunların yüzünden sigaraya abanıyorum kahırdan stresten olan ciğelerime oluyor anasını avradını satıym bak cinlendim gene

Alıntıları Göster
    2.kez gönderilmiş mesaj....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asoz -- 24 Eylül 2012; 17:52:01 >

• Bu saatten sonra akıllı halkım illegal olan her türlü yollu dener. Kaçak benzinden tutun bu ülke sınırlarına vergisiz girmiş her hertürlü yiyecek içecek yada hayatında kullandığı herşeyi ucuz ulaşabilmek için araştırır devletin vergi koyarak satırdığını değil yasadışı yollarla ülke sınırlarına sokulmuşları tercih eder. Bundan sonrasında devlet değil bu işlerle uğraşmış olanları zengin ederiz.

Devlet vergi koyarak işin kolay yolunu bulursa halk yukarda yazdıklarımın kolay yolunu bulur. Sonuçta kayıp eden yine devlet olur.

Bu vergi artırma olayı Osmanlının son dönemlerini hatırlatıyor bana bizimkiler büyük osmanlıyı kurucam derken ellerindeki osmanlıdan olacaklar haberleri yok. Bu ülkenin fazla bir zamanı kalmadı. Herkes kendini sona doğru hazırlaması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 24 Eylül 2012; 18:06:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asoz

Mücevherde vergi yok, çünkü mücevher işi Yahudiler tarafından yapılır dünyanın her yerinde...
    Bir yeriniz yiyorsa koysanıza mücevhere vergi di mi ...

Yok , o zaman ağababaları kızdırırlar, medya gücü ellerinden gider...

Silinmeyeceğini bilsem, bu konu hakkında yazacağım çok şey var ama sileceklerini bildiğim için emeğimi boşa harcamayıp yazmayacağım.

Şu kadarını söyleyim, bu cumhuriyet yüzüncü yılını göremeyecek, dediydi dersiniz.

Tamamen demokratik yollarla kılıfına uygun bir şekilde okyanus ötesi 1. dünya savaşının rövanşını alıyor, yani cihan harbinden sonra Atatürk gibi bir lider hiç çıkmamış ve yaptığı icraatleri yapmamış olsaydı yaşayacağımız sonu şuan yine yaşayacağız, tek fark 80-90 yıl rötarla...

Yahudilerin özellikle güneydoğuyu bize bırakmayacakları zaten belliydi, eninde sonunda o toprakları alıp büyük israili kuracaklar.

Olan kürdistan ayağına kandırılan kürt halkına olacak, bu cumhuriyet yıkılıp bizden ayrıldıkları gün alayına tekmeyi basarlar, barındırmazlar orada.

• quote:

Gündemi takip edenlerin büyük bir kısmının haber kaynağı %90 oranda yandaş medya olduğu için (baştakilerin ilk icraatı medyayı kontrol edip ele geçirmek olmuştu) gelişmelerde başımızdakileri haklı buluyorken;

Okumuş yazmış bazı forumdaşlarımız bile hala başımızdakileri savunuyor ve alternatifleri olmadığını mesajlarının sonuna gülücük koyarak belirtirken;

Sana göre düzmece iddialardır bana göre değildir sen karar veremezsin.
    Yandaş dediğin medyayı eğer takip ediyor olsaydın gidişatın iyi olmadığını oradan da görebilirdin.Benim yazdığım yazılarda hükümeti savunan tek kelime açıklamam yokken bazı arkadaşlar hükümeti savunuyorum yorumları yapmışlar.Alternatiften bahsetmişsin onların zam yapmayacağına garantin mi var?Bunu söylemek neden hükümeti savunmak anlamına geliyor?Sistem bozuk diyoruz ve bunu düzeltecek hatta bunu vadedecek hiç kimse yok.Size kalsa malum partinize oy verilse her şey düzelir değil mi? Bende bu kadar sığ düşünen hele ki bu kişilerin eğitim camiasından olması beni de cidden karamsarlığa itiyor.Evlatlarımızın kendinden olmayana saldır mantığında olan ellerde yetişmesi son derece vahim bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: lord66

quote:

Yandaş dediğin medyayı eğer takip ediyor olsaydın gidişatın iyi olmadığını oradan da görebilirdin.Benim yazdığım yazılarda hükümeti savunan tek kelime açıklamam yokken bazı arkadaşlar hükümeti savunuyorum yorumları yapmışlar.Alternatiften bahsetmişsin onların zam yapmayacağına garantin mi var?Bunu söylemek neden hükümeti savunmak anlamına geliyor?Sistem bozuk diyoruz ve bunu düzeltecek hatta bunu vadedecek hiç kimse yok.Size kalsa malum partinize oy verilse her şey düzelir değil mi? Bende bu kadar sığ düşünen hele ki bu kişilerin eğitim camiasından olması beni de cidden karamsarlığa itiyor.Evlatlarımızın kendinden olmayana saldır mantığında olan ellerde yetişmesi son derece vahim bir durum.

Ülke inönüden beri (inönü de dahil) zaten tek bir parti tarafından yönetiliyor arkadaşım.

Adı da ABD.

1938'den beri parlementoda olanların hepsi sadece demokrasi oyunundan ibaret.

Oynuyorlar, seyrediyoruz.

Ülke zaten 70 yıl önce elden çıktı gitti, şuan ise uzatmaları oynuyor o kadar.

• Bir ülkede halk ülkesine yıkılsın gözüyle bakıyorsa o ülkenin 100. yıl görme şansı zaten yoktur. Hasta yoğun bakım düştü düşecek. O saatten sonrada mirascılar akbabalar gibi üzerinde uçuşur zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Ülke inönüden beri (inönü de dahil) zaten tek bir parti tarafından yönetiliyor arkadaşım.

Adı da ABD.

1938'den beri parlementoda olanların hepsi sadece demokrasi oyunundan ibaret.

Oynuyorlar, seyrediyoruz.

Ülke zaten 70 yıl önce elden çıktı gitti, şuan ise uzatmaları oynuyor o kadar.

Her türlü düşünceye açık olmak lazım.Ama bazılarının yaptığı gibi kendi gibi düşünmeyene hakaret etmek hadleri değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Arkadaşlar hayal aleminde yaşamayın.

Türkiye dediğiniz ülke 70 milyon bencil insandan oluşuyor.

toplum, komşu dayanışması falan hikaye.

herkes cebindeki paraya bakıyor ona göre davranıyor.

cebinde parası olsan olmayanı hayatta iplemez.

düşeni kaldıran yine kendi elleri ayakları olur.

siz sanıyormusunuz ki bu zamlar parası olanları etkiliyor?

bugün mercedes bmw satılmıyor mu? 3000-4000 motora binenler benzinlerini fullemiyorlar mı?

üretim yok tüketim çok. devletin tek gelir kaynağı. vergiler.

konuyu açan arkadaş

2000 motor bmw almışsın ötvnin kralını ödemişsin HABERİN YOKMUYDU???

+1903

• quote:

Orijinalden alıntı: lord66

quote:

Arkadaşım aynı dönemin genelkurmay başkanı ve kkk hiçbirşeye karışmayacak ama hvkk, jkk, dzkk darbe hazırlığı içinde olacaklar; aklın alıyor mu senin?

Kendilerinden tarafta olanlara dokunmayıp karşıt görüştekilerin sindirilmesi olayıdır bu.

Yandaşlar yerine bağımsız bir gazeteyi (mesela Sözcü) takip etsen olaya bir de bu açıdan bakabilecektin.

Önceden de zam gördük.

Ama hiçbir dönemde eldeki kurumlar bu kadar hızla ve büyük oranda satılmamıştı.

Bunca gelire rağmen bu durumu yaşıyorsak inan dibi gördüğümüzün resmidir bu.

Tarım ve hayvancılıkta dışarıya bu kadar bağımlı hale gelmemiştik.

Daha fazlasını yazamıyorum burada.

• ya ekonominin bir numaralı kuralı vergi alabilmen için paranın dönmesi lazım buyrun bakalım

otomobil satışları en az %10 düşecek sen vergiyi %3 arttırdığında, %13 arttırırsan %20 düşecek. ee senin gelirin daha da düşmüş olacak.

kdv'yi arttırdır diyelim kimse fiş almaz. valla bim'e gider fiş almazsam ne olur derim

sigaraya zam aferin millet kaçak içiyor antalya'da her handa kaçak sigara var. mazot da kaçak, bizim gibiler de zorunlu haller dışında binmeyecek arabasına sonuç zam yaptın ama gene kazanamayacaksın.

tam anlamı ile zırvalıyorlar balyoz demiş adamın biri

he yaff 55 yaşında emekliliği gelmiş yazıcı kamuran abla darbe suçundan 15 yıl almış, kadının suçu bilgisayarından dosya yollanması. bilgisayarda ne şifre var ne bir şey ortak kullanılıyor.

hakkındaki tek delil sahte imzalı tarihli saatli bir belge olan garibim denizci o tarihte o saatte su altında olduğunu trt vasıtası ile ispatladı. kameranın önündeydi adam 15 yıl aldı.

ne zırvalıyorsunuz siz be, f16 ile stadyum kontrolü yapılıyor belgelerde, o kontrolü yapacak !!!! havacı da 15 yıl aldı. balyoz dediğin olay bu işte. yandaş medya dışında mahkeme kararlarına delillere bir bakın bi zahmet.

• Arkadaşlar pardon yanlış mı hatırlıyorum ?

Bu ülkede Devlet Denetleme Kurumu diye bir yer vardı değil mi ?
  • quote:

Daha fazlasını yazamıyorum burada.

Al benden de o kadar.Bu tartışmalar sonu olmayan tartışmalardır yani uzarda uzar.Benim forumda anlatmaya çalıştığım konu kendi gibi düşünmeyene hakaret etme konusu.Yapılmaması gereken budur.
  • Sadece ÖTV artsa iyi adamlar KDV yede göz dikti en az bir haftaya kalmaz Ötv %19-20 olacak.
  • Ya arkadaşlar ülkemi seviyorum vergimi ödüyorum. Kaçak elektrik su sigara kullanmıyorum, Kaçak benzin-mazot hiç almadım. Ama artık yeter namuslu yaşamak çok pahalı olmaya başladı. Gecen yıl 50 tl gelen Elektrik şimdi 140 tl gelmeye başladı su faturasıda 3 kat kadar arttı. Arabayı kullanamaz oldum. asgari ücret 800 tl bizi illegal işlere sürüklüyorlar başka çare yok, ben doğru yolu bırakıyorum.
  • Medya satılmış..
    Sendikalar hükümetin elinde..
    STKlar zaten şakşakçı...
    Ne tepkisinden bahsediyorsunuz..
    Hadi örgütleyin birilerini buradan ne olacak??
    Teror örgütü kurmaktan içerdesiniz...
    Bu işin sonu ne olur... Amerika ne zman kendine yeni bir oyuncak isterse bakın işte o zman..milyonlar sokakta yürür..Ama daha sıra bizde değil..Önce iran var..
  • DOĞRU YOLU BIRAKIYORUM: Ya arkadaşlar ülkemi seviyorum vergimi ödüyorum. Kaçak elektrik su sigara kullanmıyorum, Kaçak benzin-mazot hiç almadım. Ama artık yeter namuslu yaşamak çok pahalı olmaya başladı bu ülkede. Gecen yıl 50 tl gelen Elektrik şimdi 140 tl gelmeye başladı su faturasıda 3 kat kadar arttı. Benzin ve tüp zammından dolayı severek aldığım Arabayı kullanamaz oldum. Asgari ücret 800 tl bizi kaçak ürünlere sürüklüyorlar başka çare bırakmadınız, ben doğru yolu bırakıyorum.
  • ŞU AKPARTI OLMASA BİR ÖMÜR YAYA GEZMEYİ KABUL EDENLER VAR
    ADAMLAR UN MAKARNA TARHANA ÇORBASI KÖMÜR DAĞITIYORMUŞ
  • Bu ülkede herhangi bir konuya muhalefet eden doğrudan dinsiz,PKK lı damgası yiyor.İş bu kadar vahim hale geldi malesef.Yapılacak en doğru şey(pek umudum olmasa da)ilk seçimde bize bunları yapanları sandığa gömmek olmalı.Başbakanın ülkeye tek çivi çakmadılar diye eleştirdiği eski yöneticiler enazından bunlardan daha sosyal politikalar yürüttüler.Neyse diyecek çok söz var ama yeri burası değil.Bir öğretmen olarak eğitiminde içine edildiğini üzülerek izliyor ve çocuklarımız için endişeleniyorum.
  • kusura bakmayın aslında başka bir yerede yazdım ama o foumda kimse yok galiba benim bilmek istediğim hurda araçların akibeti belli oldumu hangi araçlar alacaklar acaba sadece ticarimi yoksa bizim bindiğimiz araçlarıda kapsıyormu bilgisi olan varmı acaba
  • % 40'TAN MEMNUN DEĞİLİM, % 100 OLMALI!

Olmalı ki bir şeyler değişsin..
    Yoksa böyle % 37-40-45-49-55-60 diye yavaş yavaş (yedire yedire) gider.. Kurbağa da ürkmeden bi güzel pişer..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.