Şimdi Ara

OURSRO AÇILDI/ EDİTSİZ/ 110 CAP/ 3 YENİ NPC/ EVENT-ARENA MAP/ DETAYLAR(RESİM-VİDEO)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klasikler02 -- 11 Mayıs 2014; 11:07:08 >

• İndiriyorum. Bikaç saate oyundayım güzel görünüyor
  • Herkesi bekleriz. 1. gün bitti +100 online. (20.04.2014)
  • Güzel tanıtım olmuş 3 arkadaş başlamayı düşünüyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederiz.
  • Herkesi bekleriz Yeni İntro Videomuzu Akşam burada paylaşıyoruz.
  • indiriyorum bende bakıcam umarım anlatldığı gibidir
  • Oyun tanıtımında ne belirtili ise oyunda mevcut. Yöneticler sadece eventten evente girerler oyunda dedikodu çıkmaması amacıyla, yok destek var vs muhabbeti olmasın diye fakat hala oynamayı bilmeyenler bu şekilde ortalığı karıştırma amacında.Edit yok - free silk oyunda en iyi itemler elde edilebiliyor emekle, tabi buna rağmen diğer serverlarla karıştırıp destek vs oldugunu söyleyen ya ufaklar diyim ya da tam oynamayı bilmeyenler böyle dedikodular çıkarıyor.
  •  OURSRO AÇILDI/ EDİTSİZ/ 110 CAP/ 3 YENİ NPC/ EVENT-ARENA MAP/ DETAYLAR(RESİM-VİDEO)
  • Denemeye değer gibi gözüküyor indiriyorum
  •  OURSRO AÇILDI/ EDİTSİZ/ 110 CAP/ 3 YENİ NPC/ EVENT-ARENA MAP/ DETAYLAR(RESİM-VİDEO)
  • İndiriyorum bende başlıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klasikler02 -- 28 Nisan 2014; 16:01:51 >
  • Oyunumuz aktiftir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.