Bildirim
Outdoor ayakkabı önerisi. F/P
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1 öneri bari olsun -
Ben de kış için arıyorum istanbulda giymek için. Bot giymeyi sevmiyorum zaten bot giyecek hava olmuyor istanbulda kışın. Spor giyiyorum akşam işten bi çıkıyorum bakıyorum yağmur, sıkıntı oluyor.
Adidas terrex bakıyorum ama önerilere açığım. -
Ben Adidas Terrex bakmıştım. Konfor olarak güzeldi 1 numara büyük almak gerek ama. Tek sıkıntı su geçirmez değildi. Bot olanları su geçirmez ama ayakkanı tarzı olanlar "su kaydırma" özelliğine sahipmiş. Başka bulamazsam onu alacağım -
Outdoorların hepsi öyle zaten su geçirmez özelliği yok. Gore-tex olan ayakkabılara bakmak lazım su geçirmeme konusunda. İndirimden salomon bulunursa onlar baya iyi.quote:
Orijinalden alıntı: OmerOnur06
Ben Adidas Terrex bakmıştım. Konfor olarak güzeldi 1 numara büyük almak gerek ama. Tek sıkıntı su geçirmez değildi. Bot olanları su geçirmez ama ayakkanı tarzı olanlar "su kaydırma" özelliğine sahipmiş. Başka bulamazsam onu alacağım -
Karda kışta nasıl performans verir acaba gore-tex olanlar? Buzda tutuş vs açısından -
Gore-tex'in tabanla alakası yokki. Buzda çok performans bekleme bu ayakkabılarda dikkatli olunmadıkça kayar.quote:
Orijinalden alıntı: OmerOnur06
Karda kışta nasıl performans verir acaba gore-tex olanlar? Buzda tutuş vs açısından -
Teşekkürler bilgi için -
gideceğin ülkeden al bunuda düşenemedinmi -
Aynı fiyatlara denk geliyor bir farkı yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X