Şimdi Ara

Hoslandıgım kızla tanışmadık ama görünce heyecanlanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hiç tanısmadıgınız birini aşık olmazsınız sadece hoslanırsınız diye bi geyik var.buna bende sonuna kadar inanırdım.

bayadır hoslandıgım ama konusmaya cesaret bulamadıgım bi kızı tekrar gördüm.aniden karsıma çıktı ve bi anda böyle altta altta ateş bastı lan beni.titremeye basladım.kampus bahcesınde otururken tam önümdeydi.arkadasım bile sen neden titriyorsun falan dedi

beyler ciddi ciddi asık oldum lan heralde
    bu arada abazalık falan demeyın normal kızlarda bu olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rayto -- 26 Ekim 2017; 1:55:7 >

• Geçmiş olsun kardeşim numarasini ver ben aranizi yapayim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşıksan görünce rahat olman lazım, stres olman değil. Görünce huzur bulman lazım, seninki cinsel dürtü muhtemelen.

• Aşk değil

Özgüven eksikliği

Kabullenilmiş odunluk

• Bunuda yok etmek için tanışmaya bakacaksın red verirse unutur gidersin platonik olmadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harbi titremeye mi başladın kızı görünce kız da niye titriyosun demiş

sessizdeyim deseydin (tamam lan vurmayın)

• quote:

Orijinalden alıntı: 8993122290119

harbi titremeye mi başladın kızı görünce kız da niye titriyosun demiş

sessizdeyim deseydin (tamam lan vurmayın)

hocam olayı yanlıs anlamssınız kızı daha tanımıyorum konusmadık daha hiç.arkadasım dedı neden titrion dıe
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

Aşıksan görünce rahat olman lazım, stres olman değil. Görünce huzur bulman lazım, seninki cinsel dürtü muhtemelen.

sanmıyorum hocam 1 haftadır tık yok bende canım yapmak bile istemiyor nofapa basladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rayto -- 2 Mart 2017; 1:0:20 >
  • iki bira çak ve o gazla tanışalım mı de, kız hayır der zaten iş biter rahatlarsın.

• Tanıştığında fos biri çıkabilir ve soğuyabilirsin.

En çok etki bırakanlar tanıştıktan sonra hoşlanmaya başladıkların oluyor.Çünkü dış görüntüden daha fazlası olduğunu görüyorsun.

Görünce merhabalaştığım bir kızla şans eseri muhabbet etme şansım oldu.Önceden de tanıyordum ama normal bir kızdı benim için.1-2 muhabbetten sonra her gün muhabbet edeceğimiz saatin gelişini iple çeker oldum.Kızla konuşmak resmen mutlu ediyordu beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greggs

Tanıştığında fos biri çıkabilir ve soğuyabilirsin.

En çok etki bırakanlar tanıştıktan sonra hoşlanmaya başladıkların oluyor.Çünkü dış görüntüden daha fazlası olduğunu görüyorsun.

Görünce merhabalaştığım bir kızla şans eseri muhabbet etme şansım oldu.Önceden de tanıyordum ama normal bir kızdı benim için.1-2 muhabbetten sonra her gün muhabbet edeceğimiz saatin gelişini iple çeker oldum.Kızla konuşmak resmen mutlu ediyordu beni.

hiç basıma gelmedi hocam valla tanıstıktan sonra asık olma durumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.JohnWatson

Hemen teşhisi koymuş asıl heyecanlanmaz isen cinsel dürtüdür aslanım heyecanlanöa kısmı sempatik sinir sisteminin harekete geçmesinden kaynaklar bu da kalp çarpıntısı, göz bebeğinde büyüme, tuvalete çıkma, tükürük salgısı ve karın ağrısına doğrudan etki eder. Cinsel olursa ne olacağını biliyorsun

Cinsel dürtüler sempatik sinir sistemi tarafından harekete geçirilir "aslanım ", bu saydıkların seks sırasında olan şeyler farkettiysen. Tuvalete çıkma hariç, o da seks sırasında idrar yolunun geçici bloke olmasından dolayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rayto

quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

Aşıksan görünce rahat olman lazım, stres olman değil. Görünce huzur bulman lazım, seninki cinsel dürtü muhtemelen.

sanmıyorum hocam 1 haftadır tık yok bende canım yapmak bile istemiyor nofapa basladım

Demek ki fap sebebin kafanın boş olmasıymış ve kızla doldurmussun bu boşluğu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.