Muhtemelen hiç kullanmayacağım çok pahalı bir programı öğrenmek için bir kereliğine yükledim ne lafını ettin. Zaten bu crack olaylarını programın yapımcıları da biliyor, öğrencilere çoğu şirket gibi seslerini çıkarmıyorlar ama eğer bunun üzerinden para kazanmaya başlarsan ve tespit edilirsen cezası var. Ama ben para kazanmıyorum ve gönül rahatlığı ile kullandım öğrendim, bunu da bilesin. Ve yine dediğim gibi yamayı gayriresmi olarak satanlar, vergisi meçhul olanlara para kazandırmak istemiyorum, e tabi aksi olsaydı almayacağım şey olmazdı. |
outer wilds türkçe yama yardım. (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: asdaa0
Bu mesaj silindi.Yamanın kaynağını belirtseydiniz.Emeğe saygı sonuçta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bildiğim kadarıyla oyuna yama yapıp da paylaşan olmadı. Siz nereden indirdiniz acaba?
-
Proje ne durumda?
-
kişisel sorunlardan dolayı konuyu takip buraktım zaten gönülü olarak yapıyorum nickymouz çeviri yapacaktı. ama bir ay sonra yazdığımda cevap vermedi ben çok satır olunca otomatik çeviri denedim ama çok fazla saçma çeviri hataları oldu. isteğen arkadaş varsa çeviri yapabilir.
https://s2.dosya.tc/server14/ntvgd9/Translation_00001.xml.html çevirilecek dosya burda key kısmını bozmayın sadece value değeri değişecek. isteğen varsa buyursun çevirsin. ben tekrar sıkıştırıp dosya halinde paylaşırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xTan -- 1 Haziran 2021; 18:16:16 > -
hatalı matalı çeviri ile oynarım derseniz buyur çeviri dosyası burda bazı yerlerde çeviri hatası çok bazı yerlerde düzgün ve anlaşılır.oyun dosyası Outer Wilds\OuterWilds_Data içine atınız eski doyası kopyasını alın...
https://drive.google.com/drive/folders/1RVJmSxCsVLh5-wCd2LifFuAOmNt0Bgne?usp=sharing
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xTan -- 2 Haziran 2021; 17:16:9 > -
ingilizcem mükemmel olmasa da gün gün bakabilirim, bildiğin ve önerdiğin bu textleri daha da görsel hale getirecek text programı var mı
-
yayınladım yama bence yeterli %100 çevrildi ufak tefek anlam kaymalarını düzeltim. daha fazla bu projede uğraşmicam.
-
hocam indirdim fakat başta ekran da kalıyor açılmıyor oyun bir çözümü var mı acaba ?
-
oyuna bildiğim kadarıyla resmi türkçe dil desteği geldi.
-
en son indirdim de yoktu steamden gözükmüyor birde mağzasında yeniden bir indirip bakayım
-
O zaman yakın zamanda gelir çünkü 1-2 ay önce firma resmi olarak gelecek dedi.
-
outer wilds echoes of the eye satın alırsanız orjinal halde türkçe dil desteği mevcut.yama ile uğraşmayın artık.
-
Arkadaşlar orijinal halinde çevirisi vardır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X