Şimdi Ara

Outland - Bir Newbie'nin yakarışı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Level kasarken dps düşük gibi şeyleri boşver hocam.85 ol ondan sonra.
    yok takıntılıyım millete kanıtlayacağım diyorsan;
    85 kadar Beastmaster ya da Survivial talent ağaçlarıyla kas.Marksman elindeki silaha çok bağımlıdır 1-2 lvl geriye düşsün dps azalır.
    Level kasmakta baya bir hızlı olduğu için sürekli silah aramak zorunda kalırsın.
    Ama BM ya da SV nin böyle bir derdi yok.Rotasyonuna biraz dikkat edip focusunun 100e ulaşmamasına özen gösterirsen Normal zindanlarda pek laf işitmezsin.

Ama dediğim gibi 85 olmadan oyunun tadını çıkar 85 olunca mesaiye dönüyor...

EDİT:NAYIRRRRRRRRRRR!!!!!111!!111
    Tosunpaşa'nın yazısını görmedim o benden iyi anlatmış.:(
    Benim kine gülüp geçebilrin artık.(ulan Türkçe nasıl bir dil yahu )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 30 Mayıs 2011; 14:33:40 >

• Şöyle söyleyeyim talentler şöyle ;http://eu.battle.net/wow/en/character/outland/syreni/talent/primary
    Buda karakter ;http://eu.battle.net/wow/en/character/outland/syreni/simple

Dps'ide toparladım gibi bişey abartı iyi itemleri olmayanlar gelincehttp://i52.tinypic.com/1zyg35v.jpg pek aşağılarda olmuyorum ama...
    Glyph almadım daha tam karar veremediğimden. O kadarda kötü oynadığımı düşünmüyorum velhasıl buraya konu açmamın ana sebebi eşya/set merakıydı. Sonuçta o farkı diğerlerinin iyi oynamasından değil bence iyi eşya/setlerden kaynaklanıyor olmasıydı.

• Talentin malesef çok yanlış asıl dps yapan talentler yerine çöp talentlere vermişsin.. talenti aşağıdaki karakterden bak.. glyphleride oradan görebilirsin..

http://eu.battle.net/wow/en/character/karazhan/kuntépér/talent/secondary

ayrıca gearın leveline göre gayet iyi.. üstündeki expertise veren itemdan kurtul...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunpasa -- 30 Mayıs 2011; 17:34:25 >
  • Oynadığın talent ağacına göre glyph'lerini tak
  • Benim anlamadığım, insanlar neden hiç başka oyunculardan örnek almak istemez. Ya da google'a "hunter/rogue/warrior vs. talent build" yazması çok mu zordur. Burada konuyu açan arkadaşa birşey demiyorum, yanlış anlaşılmasın, yazı yazmanın sorunu bu, ses tonu diye birşey yok. Sert söylemiyorum bunları, benimkisi sadece şaşkınlık ve yardımcı olmaya çalışmak.

Ne bileyim rotasyon öğrenmek de öyle, google a yazsan büyük ihtimalle çıkacak şeyler bunlar. Gerçi şimdi düşündüm, yeterli ingilizce olmaması sorunu olabilir mi diye, ama talent bakarken bu bir sorun olmaz, rotasyon konusunda da az çok birşeyler çıkarılabilinecektir diye düşünüyorum, sonuçta büyülerin isimleri aynı.

Belki yeteri kadar öğrenmek istememe sorunu olabilir diyeceğim ama öyle bir sorun olsa buraya konu açmakla da uğraşmazdı. Sanırım neyi araştıracağını bilmemek sorun olabilir.

Neyse bu da benim bu konu hakkında ufak çaplı düşüncelerimdi.

Sana verebileceğim en güzel öneri de google amcayı kullanman olacaktır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozz -- 30 Mayıs 2011; 17:49:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Frozz

Benim anlamadığım, insanlar neden hiç başka oyunculardan örnek almak istemez. Ya da google'a "hunter/rogue/warrior vs. talent build" yazması çok mu zordur. Burada konuyu açan arkadaşa birşey demiyorum, yanlış anlaşılmasın, yazı yazmanın sorunu bu, ses tonu diye birşey yok. Sert söylemiyorum bunları, benimkisi sadece şaşkınlık ve yardımcı olmaya çalışmak.

Ne bileyim rotasyon öğrenmek de öyle, google a yazsan büyük ihtimalle çıkacak şeyler bunlar. Gerçi şimdi düşündüm, yeterli ingilizce olmaması sorunu olabilir mi diye, ama talent bakarken bu bir sorun olmaz, rotasyon konusunda da az çok birşeyler çıkarılabilinecektir diye düşünüyorum, sonuçta büyülerin isimleri aynı.

Belki yeteri kadar öğrenmek istememe sorunu olabilir diyeceğim ama öyle bir sorun olsa buraya konu açmakla da uğraşmazdı. Sanırım neyi araştıracağını bilmemek sorun olabilir.

WoW forumun en başına yazılası bir mesaj olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frozz

Benim anlamadığım, insanlar neden hiç başka oyunculardan örnek almak istemez. Ya da google'a "hunter/rogue/warrior vs. talent build" yazması çok mu zordur. Burada konuyu açan arkadaşa birşey demiyorum, yanlış anlaşılmasın, yazı yazmanın sorunu bu, ses tonu diye birşey yok. Sert söylemiyorum bunları, benimkisi sadece şaşkınlık ve yardımcı olmaya çalışmak.

Anlıyorumda 3. kez diyorum ben talent için değil sadece eşya için açtım yeterli kaynak bulamadığımdan; şakkadanak açmadım heralde. Konuyu talent'e ben kaydırmadım. Sağolsun arkadaşlar yardım etmek için hatalı/yanlış bildiğim, yaptığım şeyleride dile getirdiler. Başkası adına yazılmış şeyler değil bilen birinden birebir dinlemek istememden kaynaklı açtım bu konuyu, zaten "forum"un amacı bu değil midir? Velhasıl dışardan öyle arama butonunu kullanmayan google'lamayı bilmeyen biri gibi göründüğüm için üzgünüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: systemonster
    Anlıyorumda 3. kez diyorum ben talent için değil sadece eşya için açtım yeterli kaynak bulamadığımdan; şakkadanak açmadım heralde. Konuyu talent'e ben kaydırmadım. Sağolsun arkadaşlar yardım etmek için hatalı/yanlış bildiğim, yaptığım şeyleride dile getirdiler. Başkası adına yazılmış şeyler değil bilen birinden birebir dinlemek istememden kaynaklı açtım bu konuyu, zaten "forum"un amacı bu değil midir? Velhasıl dışardan öyle arama butonunu kullanmayan google'lamayı bilmeyen biri gibi göründüğüm için üzgünüm.

Bütün yazdıklarımı tek yönlü algılamana üzüldüm açıkçası. Sen soru sordun, ve buradaki herkes de sana yardımcı olmaya çalışıyor.

Zaten "itemlarını dungeon ve görevlerden alabileceğin, auction house'un ise o levellarda item almak için gereksiz olduğu" söylenmiş. Hatta bunların üstüne, yine sırf yardımcı olabilmek için, oyun hakkında fazla bilgiye sahip olmadığından yaşadığın "dps düşüşünün" olası sebeplerini de arkadaşlar söylemiş ve hatta rotasyon konusunda da yardımcı olmaya çalışmışlar.

Sırf senin sorduğun soruya cevap verip, tüm bu diğer şeyleri söylemeyebilirlerdi, ve sen bunlardan habersiz, yanlış talentların ve olmayan rotasyonun ile oynayabilir, neden dpsinin düştüğünü farketmeyebilirdin. Ya da haber alsan da tekrar araştırma yapman ya da konu açman gerekebilirdi. Yani iyi ki konuyu talent'a kaydırmışlar.

Kendi yazımın başında da söyledim, onları yazmamdaki amaç kesinlikle kötü değildi, sadece anlam veremediğim bazı şeylerden bahsettim. Yani seninle ilgili değil ve üstüne alınmanı gerektirecek hiçbir şey yok. Yanlış anlaşılma olmasın diye özellikle de belirtmiştim ama, ne diyeyim, yanlış anlaşıldıysam kusura bakılmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozz -- 30 Mayıs 2011; 21:35:37 >

• Talent ağacını ve glyphleri başkalarından aynen kopyala! "Ben farklı olacağım" kaygısı yaşayıp da yanlış seçimler yapma.
    Bak sen giyisi yok takı yok silahtan dolayı dedin; ama asıl neden talent ve glyph. Bak bir yıldır oynuyorum ben de; ilk zamanlar anlamazdım pek. Talent, glyph, enchant bunları zamanla öğrenirsin. Senin farkını koyacağın nokta oyun stilin olur. Karakterinin temeli olan talent ağacı olmaz.
  • top damage için 1- ) Talent (Pve mi Pvp mi ) 2 - ) Rotasyon 3-) Focus kontrolü 4 -) glyp,enchant,potion vb ek olaylar 5-) evet item derim ben.

Küçümsemek için söylemiyorum,iyi gear olsada rotasyonu bilmiyorsak gear damage yapamayacaktır.Focus kontrolü yoksada castbarda damage yapacak vuruşlar mat olarak kalacaktır..

BM hunter tek başına hc vortex pinnacle yapan video var diyorlardı...Ben rastlamadım ama çok iyi taktikler var diyordu bir arkadaş...epey bir ölüp,5-6 satte yapmış
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.