Şimdi Ara

Outlast2 Türkçe yama ( istek )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok araştırdım fakat yayınlanan tüm yamaları çok kötü olduğunu okudum hep.
    Var mı iyi bir yama tavsiyesinde bulunacak olan?
    Teşekkürler

• U-crew in yaması kötü felan değil. Yorumlara bakma sen. Gönül rahatlı ile oynayabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freeman1930 kullanıcısına yanıt
    Başkan 2.5 yıldır Oyun Türkçe yamalı olarak kurulu fakat oynamak içimden gelmiyor. Kendini savunamadığın oyun mu olurmuş. En azından el fenerinin dipçiği ile patlat ağzına değil mi.
    Birde 25gb yer kaplıyormuş, neresi kaplıyorsa. Son çare olarak HDD'nin dolmasını bahane edip oynayacağım sanırım. Ya ben oyunu bitireceğim yada oyun beni.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Bence oynamana gerek yok, tamamen vakit kaybı. Berbat bir oyun olmuş. Sırf ilk oyununu bitirdiğim için 2. oyununu sıkıla sıkıla bitirmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Başkan 2.5 yıldır Oyun Türkçe yamalı olarak kurulu fakat oynamak içimden gelmiyor. Kendini savunamadığın oyun mu olurmuş. En azından el fenerinin dipçiği ile patlat ağzına değil mi.
    Birde 25gb yer kaplıyormuş, neresi kaplıyorsa. Son çare olarak HDD'nin dolmasını bahane edip oynayacağım sanırım. Ya ben oyunu bitireceğim yada oyun beni.
    Ben oyuna ilk başladığımda bi gazla bitirdim. Sonra kendi kendime dedim ki. Ben ne yaptım lan. Çünki hikayesi 5 para etmez ve hiç bi cacık anlamıyosun. Bir alt metin var onu anlamak için de bütün dosyları toplayıp tek tek dikkatle okuman lazım. Falan da falan. Tamamı ile zaman kaybıydı.

• İlk oyun veya DLC'si ile alakası var mı peki oyunun. Veya arka plan hikaye, lore vs.
    Hiç bir bağlantısı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vanquish Türkçe Yama (İSTEK)
    5 yıl önce açıldı
    Doom Türkçe Yama [İstek]
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İlk oyun veya DLC'si ile alakası var mı peki oyunun. Veya arka plan hikaye, lore vs.
    Spoiler vermek istemiyom. Ama taban hikayesi olarak aynı diyebilirim. Zaten geri kalanı tamamı ile karakterin hikayesi.

• Oyundan soğudum resmen :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gfblugano35

Oyundan soğudum resmen :)
    Netten bulduğun ilk yamayı yükle gitsin. Eğerki oyunu aldıysan. Almadıysan uzak dur. Hele hele benim gibi hikyaye önem veriyorsan daha da uzakdur. Ama hikaye önemli değil diyorsan. O zamanda kesinlikle oyna derim. Oynanış felan sağlamdır.

• Oyunu çok komik bir fiyata almıştım ancak hikaye için oynayacaktım o yüzden vazgeçti açıkçası oynamaktan.
    Önerebileceğiniz hikayesi sağlam bir oyun var mı?

• gfblugano35 kullanıcısına yanıt
    Soma'yı tavsiye ederim. Daha oynamadım bile ama hikayesini biliyorum. Kaçırılmamalı bence. Şuanda da indirimde hatta.
  • Korku oyunu dışında? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gfblugano35

Korku oyunu dışında? :)
    Dreadout 2 yi tavsiye ederim. Ama korku oyunu yaması da yakında çıkıyor. Reklam yapıyım biraz

• Oyunu beğendim ya la.
    O anki psikolojik durumuna göre beğenmiş olabilirsin. Zevkler ve renkler diyelim. Yine söylüyorum, bana göre oyun çöp.
  • Bana görede oyun güzel ama senaryosu çöp.

• quote:

Oyunu beğendim ya la.
    Aga adamlar sanki oyunu yapmış bitirmiş. Ondan sonra bi bakmışlar senaryo yazmayı umutmuşlar. Hadi uyduralım diyip topladığımız kağıtları yazıp yazıp sağa sola serpmişler gibi bir şey olmuş.

• Faramir kullanıcısına yanıt
    freeman1930 kullanıcısına yanıt
    Herhalde beklentimi çok çok çok düşürdüğüm için oynayınca tatmin etti biraz. Senaryosunu da beğendim, sevdiğim konular. Ama ilk Outlast'i oynar mıyım, pek sanmıyorum.
    Kendini savunamama olayı çok kötü. Kanser oldu bazı yerlerde. Oyun ile yorumlarımı aşağıya bıraktım.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/142804557
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.