Şimdi Ara

Singularity Türkçe Yama (İSTEK)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
3.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski ama hikayesiyle ön plana çıkan gözden kaçmış güzel bir oyun olduğunu düşünüyorum. İnternette Türkçe yamasını aradım ama bulamadım. İlgilenebilen çıkarsa güzel olur.

Singularity Türkçe Yama (İSTEK)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Singularity Türkçe Yama

Singularity, bağımsız oyun geliştiricisi Camel 101 tarafından geliştirilen, yapay zeka temalı bir aksiyon-macera oyunudur. Oyun, insan zekasının makine zekasını aştığı "tekillik" kavramını araştırıyor.

Singularity Türkçe yama, oyunu Türkçe dilinde oynamanıza olanak tanır. Yama, oyunu tamamen Türkçe'ye çevirerek, arayüz metinleri, konuşmalar ve altyazılar dahil olmak üzere tüm oyun öğelerini kapsar.

Singularity Türkçe yamayı kurmak kolaydır. Oyunun kurulu olduğu dizine yama dosyalarını kopyalamanız yeterlidir. Ardından oyunu başlattığınızda, dil seçeneği olarak Türkçe'yi seçebileceksiniz.

Singularity Türkçe yama, oyunun Türkçe konuşan oyuncular için daha keyifli ve erişilebilir bir deneyim sunar. Oyunun karmaşık hikayesini ve felsefi temalarını kendi dilinizde anlayabileceksiniz.

Türkçe yamayı kullanarak Singularity'nin büyüleyici dünyasına Türkçe olarak dalabilir ve yapay zekanın ve insanlığın geleceği hakkında düşüncelere dalabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bildiğim kadarıyla oyunda altyazı desteği yok tabi yine de çevirilirse güzel olur. En azından oyundaki notlardan felan biraz hikaye anlaşılabilir.
  • Bunu bilmiyodum. Bir oyuna neden altyazı desteği konulmaz bunu da anlamış değilim.
  • Oyun şu an steam'de %75 indirimli. Eğer yama yapan bir arkadaş çıkarsa almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmRe-92 -- 27 Mayıs 2020; 13:37:26 >
  • Oyunda altyazı desteği maalesef yok.
  • Arkadaşlar oyunun hikayesi altyazılarda değil,notlar ve bulunan teyiplerle anlatılıyor zaten.Altyazı olmasa bile pek bir şey kaybedilmez bence.Bunu da hesaba katın lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • James Sunderland J kullanıcısına yanıt
    Daha önce bir arkadaş çeviriyordu hatırladığım kadarıyla oyunda karakter sınırlaması vardı o nedenle iptal oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vanquish Türkçe Yama (İSTEK)
    4 yıl önce açıldı
    TÜRKÇE YAMA İSTEK(!)...
    5 yıl önce açıldı
    Judgment Türkçe Yama İstek
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok güzel oyundur ama kendisi çevrilebilirse de gerçekten güzel iş olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.