Şimdi Ara

Far Cry Primal Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
45.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler, bu yeni oyunun Türkçe yamasının çıkması ne kadar sürer. Türkçe çeviri yapan sitelere mail atabileceğimiz bi adres falan var mı? Bilgi sahibi birileri yardımcı olursa sevinirim.

• Ben başlıyacaktım ama programını bulamadım. Eğer programını bulursam başlarım. Eminim Erdem de arıyordur oda bulursa oda başlayabilir.
  • oyunu 11 saat oynadımda gerçekten çok basit ve yavaş ingilizcesi var başlayan ekip fazla zorlanmaz sanıyorum benim gibi ingilizcesi kıt olan bide ana hikayeyi kaptıysa
  • Bu oyunu çevireceğinize enerjinizi başka oyunlar için harcayın bence. Oyundaki diyaloglar tarzan ingilizcesi, "Ben gelmek Oros, ben var Wenja olmak" vs. Lisede ingilizce görmüş herkes diyalogları anlar. Craft ve skill kısmında anlamadığı yeri ise sözlük ile halleder. Çok daha diyalog yoğun oyunlar çevirmenleri bekliyor, onları düşünmenizi tavsiye ederim.
  • ekincana katılıyorum sırf ingilizce diye oyunu almaya çekinen varsa beklemesine gerek yok basit ingilizceyle bile anlarsınız %95 ini oyunun
  • bu arada oyunu bitirdim bugün far cry 4 gibi güzel bir oyuna kötü diyenler oynamasın derim yoksa ubisoftun kulakları sağır olabilir haberiniz olsun uyardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: checkeacht

bu arada oyunu bitirdim bugün far cry 4 gibi güzel bir oyuna kötü diyenler oynamasın derim yoksa ubisoftun kulakları sağır olabilir haberiniz olsun uyardım

ben de bitirdim. daha güzeldi primal. far cry 4 kötüydü. çünkü 4 ismini hak etmeyen yapımdı. far cry bilmem ne olsa severdim. sırf 4 isminden dolayı nefret ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TayfunKey

quote:

Orijinalden alıntı: checkeacht

bu arada oyunu bitirdim bugün far cry 4 gibi güzel bir oyuna kötü diyenler oynamasın derim yoksa ubisoftun kulakları sağır olabilir haberiniz olsun uyardım

ben de bitirdim. daha güzeldi primal. far cry 4 kötüydü. çünkü 4 ismini hak etmeyen yapımdı. far cry bilmem ne olsa severdim. sırf 4 isminden dolayı nefret ediyorum.

ya bilmiyorum bana güzel gelmişti anlamsız bir şekilde tek rahatsız eden tarafı yenilik olmamasıydı fazla görevleri falan iyiydi en azından
  • ekin_can kullanıcısına yanıt
    Madem bu kadar yetenekliler başka oyunlara yönelmeleri gerekiyor 1 haftada yapsınlar o zaman yamayı kendi dilinde oyunu oynamak her zaman başkadır umarım bu oyun için de bir çalışma başlatılır sonuna kadar teşekkürlerimizi sunarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkcası aşırı derecede ingilizce bilmesemde bugüne kadar oynadığım bütün oyunların hikayesine hakim oldum. Ancak farcry primal cidden çok basit bir ingilizceye sahip. Orta okulda lisede biraz ingilizce dersi görmüş birisi bile diyologları rahat biçimde anlar. Ancak her şeyi bir kenara bırakın kendi dilimde oynamak tabiki daha zevkli olurdu. Mass effect 3 yaması çıkmadan önce oyunun yüzde 50 60'ını oynamıştım ve zevk almıştım ancak türkçe yamayla birlikte bildiğim diyologlar konuşmaları bile okurken zevk almıştım. O yüzden oyunun basiti kısası uzunu olmamalı. Yama çıkarmı çıkmazmı bilmiyorum ancak erdem yada tamer dosyalara ulaşırsa çevirecektir zaten oyunu. Bende biraz araştırma yaptım ancak far cry 4 dosyalarını açan packer nedense primal da işe yaramıyormuş. İllaki packeri güncelleyip birisi koyar. Zenhax da birisi paylamış ancak dosyaları sadece açmaya yarıyormuş kapatırken sıkıntılar çıkıyormuş. Yakın zamanda kokusu çıkar zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrotherTwo -- 7 Nisan 2016; 20:16:34 >

• Up yok mu hala yama

• Bir up da benden. Yok mu çalışmalara başlayan?
  • Bende bekliyorum halen :)

• Hala cikmadi mi:)

• hala çeviren ekip yok değil mi
  • Beklemeyin oynayın yama çıkmayacak kesin bilgi
  • Çıkar mı ki ?
  • aga diyalogları anlasan ne gececek eline bi silent hill 2 ne bileyim bi metal gear solid 5 değilki hikayedeki diyalogları anlarsak hikayeyide kacırmamış olucaz. oyunu 4 saat oynadım en az ki oyun sonucta belli bir kurala dayanıyor ölme yolda gördüğün insanlara yardım et bu hebele hubala diyen adamlara türkce alt yazı ekleyince ne değişecek kıza yaban cileği toplayıp getiriyoruz "hebele hübele" diyo adam türkce alt yazı ekleyince al gülüm ye şifa olsunmu diyecek :D bence alt yazı olmaması oyunun ruhuna daha uygun zaten gören görevlerde nereye gideceğin belli gerisi allah kerim. sonucda herkesin zevki farklıdır ben alt yazı olmasa daha iyi olur diyorum ama alt yazı isteyenede saygı duymak lazım
  • Esasında olması iyidir. Satır sayısı hikaye itibariyle azdır. Kolay çevirilir.
  • Bence seri tamamlanmasi lazim kisada olsa ins tamamlanir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.