Şimdi Ara

OUTLAWS (Efsane Western FPS - 1997)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

OUTLAWS (Efsane Western FPS - 1997)

1997'de çıkan LucasArts yapımı western tabanlı efsane FPS oyunu Outlaws'ı hatırlayanlar vardır mutlaka.

http://en.wikipedia.org/wiki/Outlaws_(1997_video_game)

Tüm soundtrackler için:

http://www.youtube.com/playlist?list=PLF179B567F4CA08E6

Intro:

Bugün Teknoseyir ekibi Tozlu Raflar bölümünde Outlaws'ı ele almış.

Outlaws severler için paylaşayım dedim, iyi seyirler...

http://www.teknoseyir.com/87898/vahsi-batinin-en-meshur-oyunu-outlaws/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 1 Nisan 2013; 0:16:33 >

• 3D ile FPS çılgınlığının ortalığı kasıp kavurduğu yıllar
  • Bende teknoseyir de görmüştüm ilk defa müzikleri çok hoşuma gitti
  • 2 CD'lik güzel bir kabı vardı oyunun. "Where are you Marshall" sesi hala kulağımda... Efsanenin ötesidir Outlaws.
  • Oynadığım ilk fps buydu
  • güzel bi kowboy oyunu çıkmayalı bayaa oldu.call of juarezde sapıtmasa iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

2 CD'lik güzel bir kabı vardı oyunun. "Where are you Marshall" sesi hala kulağımda... Efsanenin ötesidir Outlaws.

- Where are you Marshall
    - Don't be a fool Marshall
    - You're out numbered

/>

Gerçekten efsanenin ötesi. Keşke remake gelse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 31 Mart 2013; 23:44:57 >
  • Kelimelere sığmayacak bir oyundur kendisi .elimde halen orjinal oyun mevcut olup gözüm gibi bakarım isteyen varsa kopyalayıp kargolarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hele muzikler yok mu superdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunlarla hiç ilgisi olmayan babam bile Outlaws'u çok seviyor. Zamanında bir türlü ilk bölümünü geçememiştim. Şimdiki bilgisayarıma da kurmayı denediğimde sorun çıkarttı Win 7 olduğundan herhalde. Hatta bu yüzden 2. bir işletim sistemi daha kurmayı da düşünüyorum.
  • Pc oyun tarihinin en iyi western oyunu sanırım.
  • where are u marshall çok güzeldi ya eskiden hakkaten ne bu oyun ya derdik acaip gelirdi o zaman
  • Anılarımız canlandı sağolasın.Western hastasıyım desem yeri, sır Red Dead redemption için ps3 aldım 6 ay sonra sattım düşün yain :)
  • Benımde oynadıgım ılk uzun soluklu fps bu oyundu. 3 - 4 kere bıtırmıstım. Ilk oynadıgımda magaradan 1 gunde zor cıkmıstım
  • Harika oyundu..
  • Çocukluğum geldi aklıma ilk oynadığım fps dir kendisi duygulandım bir an
  • anılarım canlanlandı. sanki o zamanlar oyunlardan daha zevk alıyordum. sağolasın...
  • Şimdiki oyunların hiç biri o dönemki gibi zevk vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

2 CD'lik güzel bir kabı vardı oyunun. "Where are you Marshall" sesi hala kulağımda... Efsanenin ötesidir Outlaws.

MARSHALL!!!

takip eden dinamit ve bir kaç el silah sesi ardından sessizlik. Sessizlik kısmında her duvara space ile basılarak gizli bölüm aranır

Eski oyunlar gibisi yok diyince dalga geçiyor yeni nesil ama harbiden Red Dead Redempiton gibi şahane bir oyun bile bu oyunun seviyesinde değildir benim için.

-Mouse ile nişan alma, adamın elindeki silahı, dinamiti, kafasındaki şapkayı vurma, kendi bıraktığımız, attığımız dinamit lokumunu vurma, headshot ve birazcık yapay zeka gibi olayları ilk ekleyen oyun.
    -Çok iyi bir western hikayesi ne kadar klişe de olsa, dehşetengiz Lucas Arts kalitesini gösteren ara videolar,
    -Müthiş eğlenceli ve çok iyi tasarlanmış, filmlerden, çizgi romanlardan tanıdığımız westerne uygun haritalar, trende geçen bölümü hatırlarım hala.
    -10 numara müzikler.
    - Ve Farklı bir CD ile gelen multiplayer ve yan görevler. Şerifin iş hayatında avladığı haydutları konu alan bu yan görevler bile çok eğlenceli ve çeşitliydi. Lucas Arts klasiği olan oyun içinde gönderme olarak bir bölümde Sam ve Max'i avlıyorduk.

Hey gidi hey, şimdi grafik ve ara sahne koyacağız diye oyunu yarım yamalak yapıyorlar. Ya 6-7 saatlik bir tek kişilik senaryo ya da tek düze bir çok oyunculu mod ile geliyor. Son yıllarda dişe dokunur 2-3 tane FPS geldi kanımca Far Cry 3, Bioshock İnfinite ve RAGE, ki bunlarında elle tutulur eksik yanları var ama bulduğumuz ile idare ediyoruz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.