Bildirim
Outlook 2.Bilgisayardan Gönderilen Maillerin Diğer Pcde Görülmesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Exchange sunucu kullanmıyorsanız, normal pop3 mail sunucu ise gönderilen mailleri 2. bilgisayardan göremezsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: taximproject
Exchange sunucu kullanmıyorsanız, normal pop3 mail sunucu ise gönderilen mailleri 2. bilgisayardan göremezsiniz.
Anladım dostum . Peki Exchange sunucusu nasıl kullanılıyor ? -
Sunucunun Lisans fiyatlarını araştırdım . Eğer gerçekten gönderilen maillerin takibi için bir yol bulamazsam tercih edicem. Teşekkür Ederim. -
Biraz geç gördüm yazdıklarınızı,
Exchange sunucu olarak kullanırsanız tüm kullanıcı klasörleri sunucu üzerinde tutulur. Böylelikle dileğiniz yerden klasörlere erişebilirsiniz.
Kullanımını buradan anlatmak isterdim fakat oldukça detaylı. Biraz araştırma yaparsanız oldukça fazla döküman bulabilirsiniz. -
Ben hotmail.com uzantılı adresimi outlook 2013'e tanımlasam, gelen maillerimin hepsini asıl sunucudan alır mı? bunun bir ayarı var mı? -
Outlook 2013 yerleşik olarak Exchange ActiveSync desteği içerir; bir başka deyişle, Hotmail'e bağlanmak için Hotmail Bağlayıcısı eklentisi gerekmez.
Hotmail rahatlıkla kullanabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: taximproject
Outlook 2013 yerleşik olarak Exchange ActiveSync desteği içerir; bir başka deyişle, Hotmail'e bağlanmak için Hotmail Bağlayıcısı eklentisi gerekmez.
Hotmail rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Benim endişem asıl sunucuda ki bütün mailleri kurduğum bilgisayara indirir mi? Ben istiyorum ki asıl mail hotmail'de dursun. Ayrıca Gmail'de aynımıdır? -
Hotmail veya Gmail kullanabilirsiniz. Maillerin kopyaları indirilir. Böylelikle Hem web hem outlook üzerinden kontrol edebilirsiniz.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- eski tip telefon prizi internet bağlantısı
- wmı provider host nedir
- google silinen şifreleri geri getirme
- appdata temizleme
- bilinmeyen usb aygıtı (aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu)
- biosa nasıl girilir windows 10
- dlss nedir
- komut istemi
- bilgisayar hızlandırma
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X