Bildirim
Outlook 2000
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ofisteki outlookta bu özellik yoktur.
Bunları hiç bir şekilde göremezsin zamanında ben de çok araştırdım.
Maalesef -
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mtiske</i>
<br />Ofisteki outlookta bu özellik yoktur.
Bunları hiç bir şekilde göremezsin zamanında ben de çok araştırdım.
Maalesef
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
+1 -
M.Outlook ta böyle bir özellik yok -
Selam arkadaşlar bu microsoft outlook'u nasıl kullanabilirim? Daha önce (çok önce) bir kez kullanmıştım ve beni deli etmişti o günden sonra kullanmadım ama şu sıralar kullanmak istesemde kullanamıyorum (ne mail gönderebiliyorum ne de mail alabiliyorum..)... -
Selam arkadaşlar bu microsoft outlook'u nasıl kullanabilirim? Daha önce (çok önce) bir kez kullanmıştım ve beni deli etmişti o günden sonra kullanmadım ama şu sıralar kullanmak istesemde kullanamıyorum (ne mail gönderebiliyorum ne de mail alabiliyorum..)... -
POP 3 destekli mailin varsa
Outlook expresteki gibi mail hesabını kuruyorsun
ve mail alıp gönderiyorsun.
POP3 nedir biliyorsun değil mi? -
sanırım bilmiyorum hoca outlook'u kullanmak için detaylı şöyle görsel bişeyler nerden bulabilirim..bu arada pop 3 nedir bilmiyorum agha.. -
sanırım bilmiyorum hoca outlook'u kullanmak için detaylı şöyle görsel bişeyler nerden bulabilirim..bu arada pop 3 nedir bilmiyorum agha..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X