Şimdi Ara

Outlook 2013 Gönderilmiş Posta Sorunu acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Outlook 2013 de bilgisayarımdan gönderdiğim postalar sadece o bilgisayarda gözüküyor,telefondan yolladıklarım ise yine sadece o telefonda gözüküyor.Tüm derilmiş postalarını tüm cihazlarda görmem için ne yapmam lazım acaba?Bu sorunu nasıl çözebilirim bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim.
    (Gelen kutusu güncel olarak gözüküyor onda bir sorun yok.)

İyi Forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: sarucuk12

Arkadaşlar Kolay Gelsin

Outlook 2013 de bilgisayarımdan gönderdiğim postalar sadece o bilgisayarda gözüküyor,telefondan yolladıklarım ise yine sadece o telefonda gözüküyor.Tüm derilmiş postalarını tüm cihazlarda görmem için ne yapmam lazım acaba?Bu sorunu nasıl çözebilirim bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim.
    (Gelen kutusu güncel olarak gözüküyor onda bir sorun yok.)

İyi Forumlar

Bahsettiğin durumun ötesine geçemezsin ne yazıkkı bu durum programların ayrı olmasından kaynaklı ancak tum gıden maıllerını web arayuzunden görebılırsın
  • BarbarosTUGRUL kullanıcısına yanıt
    Web arayüzü derken denedim ama Outlook.com dan giriş yapılmıyor.Başa bir web adresi varmı giriş için? çünkü e postam @Outlook.com veya Hotmail.com değil kendime ait websitesinin mail adresi.
  • sarucuk12 S kullanıcısına yanıt
    size hosting hizmeti sağlayan firmadan web mail e nasıl gırebılecegınıze dair bilgileri almalısınız. Çünkü host firmalarına göre bu durum farklılık gösterebilir. kimisi sayfanın sonuna -----.com.tr/webmail gibi yada ------.com.tr/roundcube gibi eklentilerle çalışabilir. bundan sonra sadece mail adresi ve şifrenizi bilmek yeterli olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarbarosTUGRUL

size hosting hizmeti sağlayan firmadan web mail e nasıl gırebılecegınıze dair bilgileri almalısınız. Çünkü host firmalarına göre bu durum farklılık gösterebilir. kimisi sayfanın sonuna -----.com.tr/webmail gibi yada ------.com.tr/roundcube gibi eklentilerle çalışabilir. bundan sonra sadece mail adresi ve şifrenizi bilmek yeterli olacaktır.

Teşekkür ederim.Giriş yaptım webmail e ama gönderilmiş öğelerde göremedim.Outlook dan gönderildiği için gözükmemiş olabilir mi?

İyi Forumlar
  • sarucuk12 S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Bende gönderdiğim mailler görünüyor hem cepten hemde outlok tan gönderdiklerim.
  • Acaba hosting den hostinge farklılıkmı gösteriyor?
  • quote:

Acaba hosting den hostinge farklılıkmı gösteriyor?

Hesabı Outlook a eklerken outgoing server server(SMTP) yi kaç yaptınız acaba? ben 587 olarak girdim değeri.
  • quote:

hesap eklerken ki aşamalarınızı da yazabilirseniz sevinirim.Belki eklerken bir hata yapmış olabilirim.
  • quote:

quote:

Hesabı Outlook a eklerken outgoing server server(SMTP) yi kaç yaptınız acaba? ben 587 olarak girdim değeri.

Bu ayar bendede 587, bunun dışında sadece Gelen sunucum ile aynı ad ayarlarını kullan seçili
  • quote:

quote:

quote:

Bu ayar bendede 587, bunun dışında sadece Gelen sunucum ile aynı ad ayarlarını kullan seçili

Barbaros bey teşekkürler.Alan adı sağlayıcısı ile irtiata geçtim.İnşallah bu konuda bir yardımda bulunurlar.Çünkü sizdekiyle aynı ayarları yapmışım bi farklılık yok.

• Sorun çözüldü.Sebebi kayıt yapılırken pop3 yerine imap in seçili olması gerekiyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.