Şimdi Ara

Outlook gelen eposta Rich Text/HTML/Text problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir göndericinin tek seferde bir çok kişiye gönderdiği eposta HTML veya Rich Text formatında. Eposta içeriğinde oluşturulmuş tablolar ve resim ve biçimlendirmeler var. Eposta tüm alıcılara doğru biçimde gidiyor. Yalnızca 1 alıcıya düz metin formatında gidiyor. Tablolar, resimler, biçimlendirmeler vs. gibi içerikler yok. Alıcılardan herhangi biri aldığı biçimli postayı ilk gönderenden düz metin olarak alan kişiye yönlendirdiğinde oda yönlendirilmiş epostayı biçimli görebiliyor. Göndericiler ve alıcılar Outlook kullanıyor. Alıcıların tümü aynı güncel sürüme sahip.
    İnternette benzer sorunu yaşayan bir çok kişiye rastladım. Bilgisayara format atmaya kadar giden çeşitli denemeler ve elle tutulur çözüm yok.

ve araştırmam sonucu aşağıdaki verileri sağladım. Sorun sunucu tarafında. Çünkü webmail de içeriği düz metin tanımlıyor. Ancak webmail özelliği olan "kaynağı görüntüle" dersem yada epostayı .eml olarak indir dersem inen veriyi çözüp içeriğini html kaydedersem aşağıda görüldüğü gibi biçimli html olarak eposta görünütleniyor. (eml'yi açtığımda Outlook yine düz metin gösteriyor.)

Bu sorunu nasıl çözebilirim?

(İçeriği ofis uygulamalarına açtım çünkü outlook ayarlarından da olabilir.)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac os x pop mail sorunu hk.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.