Şimdi Ara

outlook la ilgili sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar. benim yeri adresime göre bir outlook um var.başka birisi benim adresimi ve şifremi bilirse benim oradaki maillerimi başka bir yerden okuyabilirmi? eğer okursa silinmiş daha önceden gelen ve gönderilen mailleri görebilir mi?

• Evet,

Kendi bilgisayarındaki outlook'a senin hesabını kurarak okuyabilir. Ancak sen eski mail'lerini server'dan harddiskine indirdiysen eskileri okuyamaz. Ama yeni gelenleri kesinlikle okur.
  • peki outlook şifresini nasıl değiştireceğim. hesaplardan değiştirdim ama olmadı
  • OKuyabilir fakat eğer sistem kurulurken sadece şirket içi bilgisayarlara bağlantı izni verildiyse bu mümkün olmayabilir. Belki de sunucusu MS Exchange server'dir. O zaman dışarıdan bağlantı izni verilmiş ise eski mailleri bile okuyabilir.

quote:

Orjinalden alıntı: ksiyasal

Evet,

Kendi bilgisayarındaki outlook'a senin hesabını kurarak okuyabilir. Ancak sen eski mail'lerini server'dan harddiskine indirdiysen eskileri okuyamaz. Ama yeni gelenleri kesinlikle okur.
  • Bunu cevaplamak için işyerinde nasıl bir mail sistemi kullandığınızı bilmek gerekir. Exchange Server kullanıyorsanız büyük ihtimalle işyeri networkünüzde kullandığınız şifredir. Normal mail şifreleri e-mail hesaplarından değiştirilebiliyor...
  • cevaplar için teşekkürler arkadaşlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.