Bildirim
outlook senkronize sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
başlat / denetim masası / mail / show profiles / add. i tıkla bi hesap oluştur. sonra itunes dan o hesabı seç olacaktır -
slm lar. eten m500 ile laptop vista home premium senkronize sorunum var yardımcı olabilirmisiniz? Önceden win xp varken sorun olmuyordu.
laptop --> lg s1, vista home premium, outlook 2007
eten m500 --> wm 5 os 5.1.70 (build 14411.1.1.4)
hem bluetooth hem de usb kablosu ile senkroniz olmuyor. usb bağlandığında bazen telefon kilitleniyor, reset yapmam gerekiyor.
yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler. -
quote:
Orjinalden alıntı: bbaydin
1.1.3 versiyon iphoneuma outlook içindeki bilgileri atamıyorum, itunes tan senkronize et dediğimde senkronize oluyorumuş gibi bekliyor fakat bittiğinde iphoneun içine hiçbirşey atmamış oluyor, kurmam gereken bir program falan varmı, lütfen yardım?
arkadaşım BossPrefs'den mail hesabın disable olabilir o yüzden senkronize etse de etmemiş gibi görünür...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X