Şimdi Ara

OUTOX ALKOL ETKİSİ AZALTAN İÇEÇK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Outox adlı içeceğin üreticileri, içeceği devrimsel bir ürün diye nitelendirirken; doktorlar, sağlık ve güvenlik kampanyacıları büyük şüpheyle yaklaştıkları bu ürünün bilimsel araştırmalarının yapılmadığını, insan sağlığı için zararlı olabileceğini, aynı zamanda insanları daha fazla alkol tüketmeye ve alkollü araç kullanmaya teşvik edeceğini belirtti.

İçeceğin sihirli formül diye tanımladıkları içeriğini açıklamak istemeyen Outox firmasının temsilcisiyse gereken tüm tıbbi testleri yaptıklarını ve aldıkları sonuçların kesin olduğunu söyledi. Outox firması içeceğin farklı sürümlerini Kanada ve çeşitli ülkelerde de satışa çıkardı. Fransa Sağlık Bakanlığı yetkilileri yaptıkları açıklamada, içeceğin sağlığa zararlı olduğu ispatlanmadıkça bir yasağın mümkün olmadığını belirtti.

• NERDE BULABİLİRİZ BU ÜRÜNÜ ARKADAŞLAR
  • Kardeşim.. Siz gerizekalımısınız ? Ne diye alkolün etkisini azaltmaya çalışıyorsunuz ? Madem etkisini azaltmaya çalışacaksınız ne diye fazla içiyorsunuz ? Enteresan yaa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot

Kardeşim.. Siz gerizekalımısınız ? Ne diye alkolün etkisini azaltmaya çalışıyorsunuz ? Madem etkisini azaltmaya çalışacaksınız ne diye fazla içiyorsunuz ? Enteresan yaa.

Ortamlarda deli gibi icip sarhos olmayarak erkekligini kanitlamaya calisanlar icin uretilmis sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendini kanıtlamaya calışan ergenlerin işine yarar bu Ben çok içiyorum bana birşey olmaz imajı vermek için kullanırlar. Onun dışında Tamamiyle gereksiz birşey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarhoşlukla alakası yok arkadaşlar herhangi bir trafik çevirmesinde çok işe yarandıgı söyleniyo bilen varsa yardımcı olsun ..bilmeyenlerde boş boş konuşmasın !!
  • Kafam guzel olmadıkça alkolun ne anlamı kalıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.