Şimdi Ara

OUTPOST FİREWALL BLOK SORUNU...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BÜYÜK İHTİMALLE OUTPOST İLE MSNMSNG IN PORT AÇMASINA BLOK KOYDUM VE MSN Yİ ÇALIŞTIRAMIYORUM..

FİREWALL DAN BLOKLANAN PORTLAR LİSTESİNE BAKTIĞIMDA MSN Yİ GÖREBİLİYORUM FAKAT BİRTÜRLÜ ALLOW YAPAMIYORUM..BİLGİSİ OLAN VAR MI?

• YOK MU BİEN?
  • birgün geçti hayla cevap yok..bekliyecez..inşallah biri çıkacak..
  • Outpost'u kullanmadığım için kesin birşey söyleyemeyeceğim ama Zone Alarm'da bu iş "Program Control/Programs" altında listelenen programlara sağ klikleyerek ALLOW yapılıyor.Aynı mantık muhtemelen Outpost için de geçerlidir.Port listeleri yerine program ismini bulup bir deneme yap sitersen.
  • Firawall u uninstall edip yeniden kurmayı denesen
  • Arkadaşım sorunu şu şekilde halledebilirsin
    Option kısmına gel orada application diye seçenek var ordan trusted applications çağırırsan sorunun hallolur
  • Options\Application\ bu bölümde msnmsgr.exe vardır sağ tuşla tıkla ve gerekli izini ver
    Outpost çok sağlam firewaldır. Hele profil olayı çok iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar teşekkürler..sorunu hallettim..sorun sistem tarihindeymiş..bazı işleri halledebilmek için tarihi 2005 yılına almıştım....msn de firewall dan tarih yüzünden bloklanıyormuş..2 tarih birbirini tutmazsada blok atan bir firewall duymamıştım..tecrübe oldu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.