Şimdi Ara

OUTRİDERS indirip oynayanların yorumlarını alalım (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
0
Favori
12.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evs4evs

acikcasi bu oyunu tam fiyat verip satin alsaydim uzulurdum...

oyun cok dar alana sıkısmıs hissi veriyor, o dar yolda git, gelenleri temizle...

evet kafa dagitmalik oynatiyor ama buda tamamen tek duzeliginden kaynakli bence..

AAA gorunumlu ici gercekten bos bir oyun...

sanirim su yukaridaki yorumuma bir guncelleme yapmam gerekecek...

cunku ilerledikce asiri zevk vermeye basladi oyun OUTRİDERS indirip oynayanların yorumlarını alalım 

tek basima oynuyorum, oldukca zorluyor ama verdigi keyifte gittikce daha yogun olmaya basladi...

biraz haksizlik etmisim sanirim OUTRİDERS indirip oynayanların yorumlarını alalım 

• Alpheratz kullanıcısına yanıt
    Arkadaş mutlaka kaçırdığımız modlar oluyor. Tavsiyem karakterinle ilgili YouTube da önerilere bakman

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jarkaman J kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler, söylediğiniz gibi benim ana hikayede kaçırdığım bazı modlar olabilir. pyromancer kullanıyorum youtube dan baktım ama onda da en iyi skill hangisi vb videolar var. Tam olarak aradığımı bulamadım maselef. Siz oynuyormusunuz şu an oyunu. Sizin partiye katılsam bana anlatma imkanınız var mi

Hafta içi pek girmiyorum şef, baknbu adamın ayarları genelde güzel oluyor. İng. Bilmen gerekmiyor. Kabaca elibeseleri gösterirken ekran görüntüsü al ;) ama önce videoyu izle oynama stili sana uyuyormu

https://www.youtube.com/watch?v=XKIBdOMAM2A&feature=youtu.be

Birde şunu sorayım nasıl oynamak istiyorsun ? Silahla mı damage vereceksin anamoli ilemi ?

Bizim karakterde genelde anamoliyi yüksek tutup, silahların şarjör değiştirme özelliklerini kullanarak oynuyorlar.

Ben anamoli yani güçlerle damage vermek istiyorum. Ama expansion yaparken ben max 55 milyon damage veriyorum aynı klasa sahip başkaları 150 - 200 milyon damge veriyor.seviye 50 oldum gold itemleri dizdim ama sonuç hüsran. Tier gear mod'da sadece 6 tane özellik açık. Diğerlerini açamadım, nasıl açılacağınıda anlamadım. Öyle kör topal oynuyorum şu an OUTRİDERS indirip oynayanların yorumlarını alalım OUTRİDERS indirip oynayanların yorumlarını alalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpheratz -- 4 Mayıs 2021; 17:31:1 >

Aslında o anomoli puana göre çok bile damage veriyorsun. Damage işi birazda yanında gelenlerle alakalı. Şahsen bende 50-90 arası değişken veriyorum.set vs. Gelince tahminimce 120-150 arası anca olur. Anamoli düşük ya kıyafet özellikleri yanlış yada özellik ağacı. Özellik ağacının da resmini koyarmısın

Bu Class puanlarını youtube dan bakarak yaptım OUTRİDERS indirip oynayanların yorumlarını alalım

Ama bende asıl sorun şu, tier mod geaelarimdan çok az açık olan var.
    OUTRİDERS indirip oynayanların yorumlarını alalım

• O acarilerin hepsi max healt özelliği var sanırım. İlk skill ile katlıyorsun ama gövdelik ve don anamoli power mi ?

• Ben termal bomba yerine en sondaki ni kullanıyorum ama onada 3 tane özellik basman gerekiyor damage almak için, birde şarjör değiştirme ve buna uygun silah edinmen gerekiyor. Arkadaşlar sadece bir şarjör değğşimi ile 500k 1m damage alıyor ama onun için düşmesi gereken bir silah var .

• Oyun bayağı iyi olmuş ben tek başıma oynuyorum oldukça zorluyor ve bu yüzden de heyecan kasırgası oluyor OUTRİDERS indirip oynayanların yorumlarını alalım  20 level Devastator ve 24 level trickster olarak 2 karakterim var. Armor skilleri nedeniyle devastator tek başına oynamaya daha uygun gibi görünüyor şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 4 Mayıs 2021; 18:22:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpheratz

Ben anamoli yani güçlerle damage vermek istiyorum. Ama expansion yaparken ben max 55 milyon damage veriyorum aynı klasa sahip başkaları 150 - 200 milyon damge veriyor.seviye 50 oldum gold itemleri dizdim ama sonuç hüsran. Tier gear mod'da sadece 6 tane özellik açık. Diğerlerini açamadım, nasıl açılacağınıda anlamadım. Öyle kör topal oynuyorum şu an
    Bende pyromancer ile oynuyorum lakin bu karekteri secmekle hata ettik heralde, nerdeyse silah levellemiz , kiafetlerimiz ayni seviyede dedigim gibi bu pyromancer karekteri kucuk ufak defek yaritiklardan bile bir pence alsa caninin %90 i gidiyor

• Tacsizkral05 kullanıcısına yanıt
    Yeteri kadar kastıktan sonra bütün sınıflar iyi, önemli olan o seviyeye gelebilmek. Biz de ilk defa Expeditions girdiğimizde bu ne zorluk diye şaşırmıştık, şimdi bütün haritaları tier15 gold süresinde bitiriyoruz. Şu ana kadar itemlarını tamamlayıp, zayıf kalan bir sınıf olduğunu görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypnosis.

Yeteri kadar kastıktan sonra bütün sınıflar iyi, önemli olan o seviyeye gelebilmek. Biz de ilk defa Expeditions girdiğimizde bu ne zorluk diye şaşırmıştık, şimdi bütün haritaları tier15 gold süresinde bitiriyoruz. Şu ana kadar itemlarını tamamlayıp, zayıf kalan bir sınıf olduğunu görmedim.
    Siz hangi karekter ile oynuyorsunuz.

• Hypnosis. H kullanıcısına yanıt
    Bu anlamda arada istisna yada daha kolay gelme durumu var gibi.
    Silahla oynadığınızda genel olarak sıkıntı zayıf defans oluyor. Aşağı yukarı bu hepsinde böyle ama mesela teknomancer de biraz daha kolay. Attığınız turetler can verebiliyor dondurabiliyor yada yaratıklar ona yönlendiği için biraz rahat ediyorlar. Ve ilginçtir herkesten fazla damage veriyor.

2 gündür silahla oynamaya çalışıyorum kilit konu kafadan vurmak ama kolla bu çok kolay değil. Ayrıca ilginçtir aim asistte engel oluyor ;) kapatıncada olmuyor. Oyunun başında aim asist neredeyse hiç yoktu nasıl oynamışız bravo valla ;)
    Şimdiki aim asistte de şöyle bir sorun var , ani dönüşlerde düşmanın göğsüne kitleniyor ve kafaya götürmek o kilitlenme esnasında çok zor.

Ben anamoli oynamayı daha kolay buluyorum ama aynı zamanda sıkılıyorum ;)

İstiyorumki normal weapon ayarlayan arkadaşlar kadar vurmasın ama defansımda çok kötü olmasın ;)

Dün bazı denemeler yaptım ve aslında uğraşırsam bulabilirim belki. Ortadaki class ağacı biraz bu şekilde işliyor gibi.
    Sanki iyi bir setle ileride bulacağım ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: jarkaman

Bu anlamda arada istisna yada daha kolay gelme durumu var gibi.
    Silahla oynadığınızda genel olarak sıkıntı zayıf defans oluyor. Aşağı yukarı bu hepsinde böyle ama mesela teknomancer de biraz daha kolay. Attığınız turetler can verebiliyor dondurabiliyor yada yaratıklar ona yönlendiği için biraz rahat ediyorlar. Ve ilginçtir herkesten fazla damage veriyor.

2 gündür silahla oynamaya çalışıyorum kilit konu kafadan vurmak ama kolla bu çok kolay değil. Ayrıca ilginçtir aim asistte engel oluyor ;) kapatıncada olmuyor. Oyunun başında aim asist neredeyse hiç yoktu nasıl oynamışız bravo valla ;)
    Şimdiki aim asistte de şöyle bir sorun var , ani dönüşlerde düşmanın göğsüne kitleniyor ve kafaya götürmek o kilitlenme esnasında çok zor.

Ben anamoli oynamayı daha kolay buluyorum ama aynı zamanda sıkılıyorum ;)

İstiyorumki normal weapon ayarlayan arkadaşlar kadar vurmasın ama defansımda çok kötü olmasın ;)

Dün bazı denemeler yaptım ve aslında uğraşırsam bulabilirim belki. Ortadaki class ağacı biraz bu şekilde işliyor gibi.
    Sanki iyi bir setle ileride bulacağım ;)
    Haklisin adamlar sinek ilaci ile dunyanin damagesini aliyor

• oyunu xbox series s te oynuyorum,daha önce battlefield V,1 ve gears 5 oynayıp bitirdim ama bu outridersta aim assist bi garip geliyor nişan imleci gecikmeli ilerliyor gibi aim asist ayarlarını çok kurcaladım yine de isteidğim gibi olmadı yukarda saydığım oyunlarda gayet akıcı,rahatsız etmeden oynuyordum ama bu outriders ta aim asist bi değişik geldi sizce nasıl,anormal gelen bir tek ben miyim?

• Hypnosis. H kullanıcısına yanıt
    Bu arada hocam bazı videolarda bazı setlerin farmlanmasından bahsediliyor.

Dikkat ediyorum bana aşağı yukarı hep aynı set parçaları düşüyor.

2 yada 3 . Seviyede bitirmeyi göze alarak zor yada uzun haritalarada girmeye başlayacağım

• Sheva24 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam hala oturmadı o iş.
    Oyun ilk çıktığında aim asist yok gibi bir şeydi, şimdide bazı hedeflere istikrarlı bir şekilde takılıyor. Klavye maus alışkanlığınız varsa konsolda kullanabiliyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.