Beni çok rahatsız etti o yüzden yarıda bıraktım oyunu,inşallah güncellemeyle daha iyi hale gelir |
OUTRİDERS indirip oynayanların yorumlarını alalım (16. sayfa)
-
-
Devastrator ile Anomaly Power oynuyorum hocam, bütün setler ve silahlar var. Sismik setle kanama üzerinden ilerliyorum, silahımda Moaning Winds ile şarjör değişimini kullanarak yüksek hasar çıkarıyorum. Bence Devas için şimdilik en iyi yol bu, çünkü hepsini denedim en rahat ve hızlı şekilde bu setle bitirebiliyorum. Boom Tower T15 mesela ortalama 6 dakikada bitiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen hocam, mutlaka farklı haritaları da bitirmek gerekiyor.
grafikler nasıl, series S de?
-
Parçaladağınız kıyafetlerde hangi mod varsa o açılıyor. Yani istediğiniz modların olduğu kıyafetleri düşürüp parçaladıkça modlar açılacak. Bir de Anomaly kasacaksanız kafalık, göğüslük ve pantolonu üçlü set yapıp, eldivenle botu Anomaly Power veren mor renkte itemlerle tamamlayacaksınız. Bildiğim kadarıyla üzerinizdeki botla eldiven fazladan can veriyor.
Doğru set acari, heatwawe vurduktan sonra anamoly %50 artıyor ama zaten sadece skillerle vurulmuyor. Sizin kullandığınız şarjör değiştirme de olması gerekiyor. Yada silahla yukarıdan 300-500 k vuran özellikleri kullanması gerekiyor. Bende her ikiside olmadığı için hatta setde tamamlanmadığı için fire oynuyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jarkaman -- 6 Mayıs 2021; 7:5:42 >
Arkadaşlar end game sonrası çıkan görev nasıl bitiyor bilen varmı ? Sürekli o haritayı gösteriyor ama hepsini yapmış olmamıza rağmen bitmedi. Bitiren varsa yazarsa sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: jarkaman
Arkadaşlar end game sonrası çıkan görev nasıl bitiyor bilen varmı ? Sürekli o haritayı gösteriyor ama hepsini yapmış olmamıza rağmen bitmedi. Bitiren varsa yazarsa sevinirimGizli Side quest hocam o. YouTube'da anlatımı var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gayet iyi. 4K 49inç TV de oynadım
Silahla oynamak isteyen arkadaşlara teknomancer i tavsiye ederim. Pyro da silahla oynayacağım diye cebellenip durdum ve sonunda pyro açtım oynaması çok basit ve çok rahat, defans konusunuda aşarsak efsane olacak.
-
Sorunlar yüzünden end game aşamasında sildim.
Vakit kaybı.
Malesef düzelmeyen bazı sorunlar hala var ama oyunda asıl end game sonrası keyifli. Bir yerden sonrası tercih meselesi işte ;)
oyunda save silinmesi oldu, end game içeriğinde de bir şey yok. çok yavan.
bunun yerine gidin destiny oynayın.
-
Valla destiny 1 i 1000 saat civarı
2 yi 30 saat civarı oynadım yetti ;)
quote:
Orijinalden alıntı: jarkaman
Valla destiny 1 i 1000 saat civarı
2 yi 30 saat civarı oynadım yetti ;)Hocam şu çöp oyunu oynayan bir sen kaldın. Ahmet Kaya - Yorgun Demokrat şarkısı gibisin Outriders konusunda
Oynayacak ve benim hoşlanacağım fazla birşey yok ondan;) normalde fps oyunları seviyorum.
Battlefield 1 haritaları güzel ama oyuncu yok ( küçük haritalarda )
Battlefield 5 oyun güzel ama küçük haritaları çok büyük.
Apex Legends oynuyorum onda da adam buldukça sıkıyorsun ;) ki en çok onu oynuyorum şu sıralar.
Cod serilerini sevmiyorum
Mermi sıkmaya doyuran bir bu var zaten artık çokta oynamıyorum. Kendi kendime Challenge yapıyorum işte ;)
Son boss dövüşünü bir türlü geçemiyorum arkadaşlar. Son dakika oyunu da silmek istemiyorum. Yardımcı olacak arkadaş var mı bu görevi geçmemde
Xbox id: SenteZ #2415
quote:
Orijinalden alıntı: Sentez*Son boss dövüşünü bir türlü geçemiyorum arkadaşlar. Son dakika oyunu da silmek istemiyorum. Yardımcı olacak arkadaş var mı bu görevi geçmemde
Xbox id: SenteZ #2415
End Game kasma düşünceniz varsa zorluğu düşürün hiç uğraşmayın ama ben bu bossu kesip oyunu bırakıcam diyorsanız hatırladığım kadarıyla ben hep çıkardığı baloncukları patlatıp vuracağı zaman skillini iptal etmek için skill atıyordum veya o skill atarken Devastator'un zıplama skillini yapıyordum havada bekliyordum.
Başka class olunca bilemem tabi ama zordu gerçekten. Ben zorluğu düşürdüm.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X