Tier barınıza dikkat edin,eğer kolay olsun derseniz 1 altında oynayın ama düşen parçalar da ona göre düşük veriyor. Tier barınız kaçı gösteriyorsa bence öyle oynayın çok fazla zor gelmedi bana < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
OUTRİDERS indirip oynayanların yorumlarını alalım (4. sayfa)
-
-
@neco6791 Ben de tier 9 da oynuyorum. 10 a az kaldi. Forest'taki Boss 25 dakika ugrastirdi beni olmedim ama kiyisindan dondum zaman zaman. Silahta her vurdugunda heal regenerating olmasi baya ise yariyor.
Ayni zamanda pompali silahimda da dondurucu ozelligi var. Ustume kosan bosslara veya sarjlayip skill atan canavarlari karsi tam sarjlarken earthquake skilli veya pompalidaki dondurma ozelligi hayat kurtariyor.
Ancak end game e kadar tier dusuk gidip sonra farm yapmak da mantikli. Sonucta 20 lvldaki legendary item 3 lvl sonra ise yaramaz oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam eğer silahı veya kıyafeti beğendiyseniz sürekli level up yapabiliyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: mvlt42Hocam eğer silahı veya kıyafeti beğendiyseniz sürekli level up yapabiliyorsunuz.
Tabii ki ama bizde acik olmayan ozelliklerle gelen silahlar oluyor onlari deneyimlemej adina ben iyisi gelince oncekini dismantle ediyorum hem dismantle edince ozellikler aciliyor hem de shard iron gibi seyler geliyor.
Ben end game e kadar olabildigince az scrap, leather, shard vs harcamaya calisiyorum cunku elbet legendary seyler dusecek.
PC'de oynuyorum, çoğu insan HUD, Connection, Bug hatalarından müzdaripmiş ancak bunlara rastlamadım. Beni en çok tilt eden haritanın baştan savma olması. Deadrock Pass ve sonrasında yan görevler başta olmak üzere yön bulmak çok zor oluyor
-
benim su lavatoplariyla, ortadaki skill acayip op aga
ortadaki hem can tamamliyor, hem iki rakibe hasar veriyor, hem mermilerimi dolduruyor tekrardan
lava toplarini bir kere aktif edince, bu sekilde sinirsiz bir döngüye sokabiliyorum
en kötü sartlarda bile tekrar beklemeden bir kere daha lava toplarini tekrar aktif edebiliyorum
zirh parcalarina takilan o bonus seyler cok fark ettiriyor oynanisa
crafting bölümünde tam oynanisima göre dizdim her seyi
önüme geleni peynir ekmek gibi kesiyorum yav, bosslar dahil
ikinci videoda bir tane boss var mesela demin kestim daha rahat rahat
üstünden de legendary silah cikti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
@neco6791 Evet senin DPS iyiymiş fazla vuruyorsun. Bende 1.5k Can var 12.2K da defans var ama dps olarak az vuruyorum. Bir de ilk videodaki bounty görevinde bende adam hareket etmiyordu hiç vurmadı bana
-
Xbox One S ekleyin Akşamları 1 2 saat haftasonu daha esnek oynarız. Arkin92
bazen hile yapiyormusum gibi hissediyorum kendimi, bu skill kombini ile
sen kacinci seviyedesin aga, bitirdin mi storyi?
quote:
Orijinalden alıntı: neco6791bazen hile yapiyormusum gibi hissediyorum kendimi, bu skill kombini ile
sen kacinci seviyedesin aga, bitirdin mi storyi?
Yok ben daha dün akşam o 2.videodaki bossu kestim. Forest camp'ta bıraktım seviye 20 şu an. Yavaş yavaş ilerliyorum zaten şu an bildiğim kadarıyla End Game öyle aylarca oyalayacak bir yapıda değil.
Co op trial gelmesi lazım acil bilmiyorum var mı ama şu şekilde en fazla 2 haftası var oyunun maalesef.
-
muhakkak bir sey sunarlar diye düsünüyorum, bu sekilde senin dedigin gibi oyunun yarisindan fazlasi bitmis görünüyor.
özellikle haftanin bazi günlerinde aktif olan eventler falan da sunarlar bence.
simdilik birkac teknik sorunu düzeltmeye calisiyorlardir.
Oyun guzel surekli yeni zirhlar ve silahlar veriyor lakin hard modunda tek kisi oynanmiyor yeniliyorsun. 3 level sonra pyromancer full class acacagim merak ettim nasil acaba ? OutridersyoutubeOutriders: The Pyromancer [PEGI]https://www.youtube.com/watch?v=cvlaoYHxzZQ&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tacsizkral05 -- 7 Nisan 2021; 8:53:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Oyunun campaign kısmını bitirdim. Oynarken hiçbir görevi co-op oynayamamak oyunun türüne büyük bir ihanetti. Ancak shooter deneyimi o kadar keyifliydi ki matchmaking problemi giderilince oyun sonu içeriğine abanacağım. Şimdilik yan görevlere falan bakmak daha mantıklı olacak gibi. Zira Oyun sonu içeriğini tek başına geçmek imkansız gibi. Tier seviyesini düşürmek de kar etmedi. Sanırım görev zorluklarını etkileyen tier expedition dediğimiz modları etkilemiyor.
Outriders'ın en sevdiğim kısmı ise yetenek kullanımı oldu. Türe efektif skill'ler eklemek inanılmaz akıllıca olmuş. Oyuna müthiş keyif ve çeşitlilik katmış. Bazı bossları geçemeyince skill kombinasyonu ve build değiştirip geçmek falan gibi imkanlar sunuyor.
Vuruş hissi çok iyi. Aksiyon çok iyi. Grafikler çok iyi.
Umarım takım bulma sorununu en kısa sürede çözerler de haftalarımı gömerim.
-
Oyunun suyunu çıkaracak kadar oynadım. Müsait bir anımda rehber niteliğinde bir yazı yazayım. Son yılların en iyi Loot-Shooter oyunlarından birisi. Şuan için tek problem online tarafında. Crossplayi kapatınca lag bir nebze düzeliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
oyunu başa almadan sınıf değiştirme olmuyor değil mi
-
Oyunu oynamak çok keyifli, arkadaşlarla girdiğimizde 2-3 kere oyundan attı. Bu sorunu çözerlerse uzun bir süre oynayabiliriz. Söylediklerinizin tamamına katılıyorum.
En güzeli de oyuncu bulma sorunu yaşamayacak olmamız, Gamepass'i olan bütün arkadaşlarımızla satın alınmasına gerek kalmadan parti kurup girebileceğiz. Gamepass gerçekten arkadaşlarla oyun oynamayı cazip kılıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olmuyor hocam, lobiye dönüp yeni sınıf oluşturmanız gerekiyor. Tutorial kısmını geçip 2 level olarak başlatıyor. Sınıf değiştirme yok, oyuna sınıf seçerek başlarken uyarı olarak veriyor bu bilgiyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hypnosis.
Olmuyor hocam, lobiye dönüp yeni sınıf oluşturmanız gerekiyor. Tutorial kısmını geçip 2 level olarak başlatıyor. Sınıf değiştirme yok, oyuna sınıf seçerek başlarken uyarı olarak veriyor bu bilgiyianladım kardeşim
olsun böyle devam ederiz
zaten hikaye için oynuyorum hikaye bitince bakar mıyım bilmem
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X