Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.Level 20 asagisi okumasin :) spoiler olabilir. Su an zorlaniyorum baya tier dusup hikaye bitirip oyle ust bas dizmej lazim sanirim su an gereksiz kasiyorum gibi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 7 Nisan 2021; 18:12:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
OUTRİDERS indirip oynayanların yorumlarını alalım (5. sayfa)
-
-
Hikaye modunda tier seviyesi zaten hep sizin levelden yüksek olduğundan gereksiz debelendik zorluğundan.Kasmaya gerek yok bence de.Oyun size güçlen öyle gel der normalde , burada hemen açıyor zorluğu.
Oyunla ilgili ender sevmediğim şeylerden biri de şu.
Çatışma başlıyor , siz ortalığa dalmadan uzaktan halledeyim derken 5 mt geriye gidiyorsunuz , oyun alanına 5 sn de dönmen lazım diyor.Bazen karambolde göremiyorsunuz onu hop başa sarıyor.Öldürdüğünüz 5-10 düşman tekrar çıkıyor.
Anladım , geriye kaçıp uzaktan indirerek oyunun kolaylaşmasını istemediniz de arkadaş 5 mt de geriye gideyim müsade et de.
-
Bazı bölümler tek yapılmıyor birlikte oynamak isteyen eklesin tayo8883
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yardımcı görevleri bitiren arkadaşlar Trench Town'da salona gidip oradan barmen noah dembele ve arkada kitap okuyan ujio dan ödülleri alsınlar mutlaka. Özel silahlar veriyorlar. Ekstra ödül gibi oldu bu. Güzel de olmadı değil hani. :-)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyun sonu içeriğini oynamak için ekleyin lütfen: Kalemis4521
-
OYUNDA ZORLANANLARA İPUÇLARI:
-Hikaye modunu bitirene kadar tier seviyesini 4'te tutmanız yeterli olacaktır. Hem seviyenizin 1 üstü itemler düşer hem de rakipler zorlamaz.
-Tier'i son seviyeye kasıyorsanız, eşya modlarını mutlaka kullandığınız skill'lere ve oyun tarzınıza göre değiştirin.
-Ayrıca eşyalarda craft özelliği olan "raise attributes" kısmından eşyanızın özelliklerini artırın. Örneğin silahınız %10 crit, % 20 status power, %12 long range damage veriyor diyelim. Hepsinin yüzdesini buradan ayrı ayrı artırabiliyorsunuz. Burada kullanılan zımbırtılar parçaladığınız item'lerden düşüyor.
-İtem'leri kesinlikle satmayın. İnventory sekmesinde "rs" ile seçtiğiniz itemleri "y" tuşu ile parçalayın. Özellikle işinize yaramayan mor itemlerden titanium düşüyor ve bu, mavi iteminizi mora çevirmenizde ve mor iteminize level atlatmanızda kullanılıyor.
-Kelle ve canavar avcılığı gibi yan görevleri oyun sonuna bırakın. Çok iyi silahlar veriyor ve verdiğiniz andaki seviyenize uygun seviyede oluyor. Erken teslim edip çöpe atmayın. Zira mor itemlerde level yükseltmek çok zor.
-Eşyaları modlarken kullandığınız skill'leri 2. kere atmanızı sağlayacak modları mutlaka ekleyin. 3 skill'inizi de arka arkaya atabilir hale geliyorsunuz. Böylece cooldown'da nadiren skill oluyor. Devamlı pompalıyorsunuz.
-
-
Oyun bitti şimdi yan görevleri tamamlayacağım. Güzel oyundu.
Sniper ile 15K vuruyorum, Lmg ile 1000 1000 gidiyorum bende.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsubasaXP -- 9 Nisan 2021; 13:52:6 > -
Endgame Ct Tier 10'a geldim. Firepower 90K, isteyen olursa yardımcı olurum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Oyuna guzel baslayip samar oglanina donduk. Tier 11den Tier 7 ye duserek oynuyorum su hikaye bitsin diye. Sonra farm olaylarina girisio Tier yukselticem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tier 12 de tek başına gayet güzel.
Konsolda klavye mausla deneyen oldumu ? Destek veriyor sanırım ?
quote:
Orijinalden alıntı: Sine-FİL
Endgame Ct Tier 10'a geldim. Firepower 90K, isteyen olursa yardımcı olurum.Endgame de amaç nedir random takımlarla giriyorum ama Legendary hiç item düşmüyor. Verilen sürede bitiremiyoruz bölümü.
Püf noktası varmı oyunun sonrasından bişey anlamadım. :)
-
Bu ne yapmış böyle tek düşmanlara.
-
Endgame'de Ct 6'dan sonra Legendary düşme şansı başlıyor. :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler o zaman Ct 6 olana kadar sabır :)
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X