Şimdi Ara

OUTRİDERS indirip oynayanların yorumlarını alalım (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
0
Favori
12.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OUTRİDERS indirip oynayanların yorumlarını alalım

Endgame CT Tier 12

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 level anca olabildim beraber oynamk ısteyenler için Dermeister#8503

• DerMeister_ D kullanıcısına yanıt

matchmaking ve coop düzgün çalışmıyor galiba ama eklerim seni hocam

• waleur5 kullanıcısına yanıt

Çalışmıyor çok laglı anlamadım

Dün 2 kere partye gırdım nedense fight başlamadan kicklediler ama 35 mb fiber kullanıyorum benden sebep lag olacagınıda sanmıyorum

• Bedava olarak iyi, para verilmez.

• Crossplay'i kapatarak oynayın, o zaman lag düzeliyor.

• neco6791 kullanıcısına yanıt
    Aşırı gürültülü ;) kulaklıkla oynuyorum ve arada balkona bakıyorum dışarıdan ses gelmiş gibi ;)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyuna 4-5 gb'lık bir güncelleme geldi umarım çoğu sorunu gidermişlerdir.

• jarkaman J kullanıcısına yanıt

ben bugün efsane bir zirh parcasi düsürdüm burdan

üc tane tas ile etkilesime gecince gizli bir kapi aciliyor, orda bir sandik var, onun icinden cikti

buraya kadar gelip denemeyen varsa mutlaka denesin

bir de bir tane yan görevde, yagakla kapistigimiz bölge olmasi lazim, orda da bu kiz icin 3 tane sey ariyoruz, onun sonunda da 3 tane efsane silah secenegi sundu oyun bana

onu da yapin mutlaka

OUTRİDERS indirip oynayanların yorumlarını alalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Outriders'da 1 haftadır geliştirdiğim karakterim an itibariyle silindi. Oyunu oynayan kişilerin %60 70'i bu sorunla boğuşuyormuş. Reddit bu sorunu yaşayanlardan geçilmiyor. Tüm eşyalar gitmiş, üstüne oyuna bağlanmıyor. Güya bugün güncelleme geldi.

Çıktığı günden beri bağlantı problemleriyle boğuşuyordu. Güncellemelerle düzelir çok ilgi var diye düşündüm. Bu bardağı taşıran son damla oldu. Oyunu sildim, telafi edicez herkese Legendary vericez demişler. 2 haftadır çözülmesini bekleyenler varmış. Gamepass'a gelmesi isabet olmuş. Para verip bunları yaşasam çok kötü olurdu. Sizlere tavsiyem oynamayın, vaktinize yazık. Benim 1 haftalık oynanış süresi çöp oldu. Yapımcı firma Crossplay'i getireceğine önce her departmanda Lagsız oynamayı getirseydi. Yürümeden önce emeklemen gerekir. Önce düzgünce Servelerini hallet, daha sonra Crossplay'i getirirdin.

2 3 yıl sonra ilk defa bir Online oyun oynadım. Onda da şans karakter gitti. Evren Single oyunlarına geri dön mesajı vermiş olmalı.

2021 yılında Wipe hatasını da görmüş bulunuyorum.
    Yapımcılara sevgiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 11 Nisan 2021; 0:42:50 >

• Haydaaaaaaa ama veriler duruyordur illa ki. Oyunu silmeseydin keske elbet duzeltilir. Oyle karakter silinip gitmesi olmaz ilk defa duydum boyle bir seyi. Serverlardaki verilerin silinmesi lazim oyle sey olmaz bence. Biraz sabretmen lazim oyunu yukle bence

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Xbox uygulamasındaki Save'de gitmiş. :) Şuan sinirden gülüyorum. Endgame CT Tier 12 de oynuyordum. Bitmesine çok az kalmıştı. Redditte 2 haftadır çözülmesini bekleyenler varmış. Ne olacağı meçhulmuş.

• Her oyuncu bilir ki oyuna çıkar çıkmaz başlanılmaz.

• hitman kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam, her sene Fut oynayanlar nisan gibi falan başlayıp kadrolarını kuruyorlar. Hayır karakterin silinmesi de sanırım oyuncuların hatası, erken başlamadıkları için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sine-FİL

Xbox uygulamasındaki Save'de gitmiş. :) Şuan sinirden gülüyorum. Endgame CT Tier 12 de oynuyordum. Bitmesine çok az kalmıştı. Redditte 2 haftadır çözülmesini bekleyenler varmış. Ne olacağı meçhulmuş.

Ama bu oyun online temelli yani xboxtaki save onemli degildir. Valla 1 haftaya cozulecek gibi duruyor birsz sabret istersen. O esnada baska oyunlarla dagit cozulur merak etme.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Normalde haklısın beklemek en mantıklısı derdim fakat, 2.5 haftadır bu sorunu yaşayıp çözülmesini bekleyenler varmış. Yapımcı farkındayız demiş ama güncellemeyle bile düzelmemiş. Kısmet değilmiş hocam, başka bir oyunda denk geliriz artık. :)

• İndirdiğim gibi sildim gamepass e eklenmesi bile gereksiz. SSD ye yazık boşuna indirmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 11 Nisan 2021; 1:4:30 >
  • Oyun tek başına konsolda zor ama arkadaşlarla da bir o kadar keyifli.
    Son zamanlarda hiç bu kadar keyif almamıştım.
    Bu arada yan görevleri özellikle hunt görevlerini oyunun bitişinden sonra yapmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jarkaman -- 11 Nisan 2021; 15:29:51 >
  • Endgame tam bir cöp yav

Ana hikaye bitince hicbir cazibesi kalmiyor oyunun

Hikaye biter bitmez zaman üzeri challengeler yapmaniz gerekiyor

Üzerinize bir milyon tane düsman ve boss yollayip bunlari en kisa süre icinde kesmenizi bekliyor

Tek basiniza oynuyorsaniz eger o istenen zamanin icinde imkansiz bu

Sirf loot icin de ben vaktimi harcamam bu sekilde

Birincisini denedim 25dk sürdü, ikincisinde de 20dk sonra öldüm ve ondan sonra da oyunu kapadim

Bir daha acmam herhalde

• neco6791 kullanıcısına yanıt
    Oralar pek tel başına oynamak için değil .
    Oyun genel olarak beraber oynamak için zaten.
    Hatta şöyle diyeyim biz tier ilerideyken bazı bölümlerde çok zorlanınca tek tek girip geçtik ;)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.