Şimdi Ara

OUTRİDERS indirip oynayanların yorumlarını alalım (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
0
Favori
12.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu hiç .bilmeyip başlayacaklara yazayım
    Division mekanikleri var,
    Oyun gayet keyifli akıcı, bosslar zorluyor.
    Tek de sarıyor, arkadaşa gerek yok, find game diyince buluyor takım.
    Ama tam sizin görev devami olmayabilir yani,

Şuan için hikaye modunu 40 saat bitirip bırakmak mantıklı
    Ilerde oyun tam oturunca tekrar oynarız illaki eventler değişik modlar gelecektir. Division da aynısydı sonradan müthiş modlar geldi.

Division i seven bunu da sever . 10/10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hitman kullanıcısına yanıt
    Oyunda Game Privacy: Open yapıldığında sizin görevinize başka oynayan kişiler random olarak gelebiliyor. Tek başınıza zorlanıyorsanız yapabilirsiniz.

Hikaye modu tek kişi bitirilebilir ama oyun sonunda Expeditions tier yükseltmek için kesinlikle 3 kişi oynamak gerekiyor.

Benim de tavsiyem oyunun hikaye modunu bitirip, online kısmında oyun sonu içeriklerini oynamak için bir süre beklenilmesidir. Yoksa bir sabah oyuna girdiğinizde karakteriniz karşınıza çıplak olarak çıkabilir. Bunu da göz önünde bulundurun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypnosis. -- 12 Nisan 2021; 22:56:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Öyle bir oyun düşünün ki eşyaları Dismantle yaparken oyundan atsın.
    Öyle bir oyun düşünün ki yetenek değiştirken oyundan atsın.
    Öyle bir oyun düşünün ki Lobby'e arkadaşlarınızla dönünce oyundan atsın.

Çıktığı günden beri bağlantı problemleri yüzünden zaten doğru dürüst oynanmıyordu. Bekledik düzelir belki diye. 2 gün önce güncelleme geldi, güncellemeden önce herkes eşyalarının kaybolmasından şikayetçiydi. Bu sorunu bilmelerine rağmen düzeltmek şöyle dursun sorunlar daha da artmış.

1 haftadır geliştirdiğim emek verdiğim karakterimin tüm eşyaları silindi. Oyunu oynayan kişilerin %60 70'i bu sorunla boğuşuyor. Reddit bu sorunu yaşayanlardan geçilmiyor. Üstelik eşyaları geçtim oyuna bağlanmıyor. Yani o hesaptan oyunu oynatmıyor. Yapımcılar bu durumun farkına varıp özür dilemişler, 2 3 hafta içinde düzeltilecez ama aynı eşyaları beklemeyin demişler.

Oyuna yeni başlayacaklara tavsiyem oynamayın, vaktinize yazık. Benim 1 haftalık oynanış süresi çöp oldu. Yapımcı firma Crossplay'i getireceğine önce her departmanda Lagsız oynamayı getirseydi. Yürümeden önce emeklemen gerekir. Önce düzgünce Servelerini hallet, daha sonra Crossplay'i getir. Güya demo getirdiler, geri dönüşler için. Hiçbir test yapmadan dımdızlak oyunu önümüze sunmuşlar.

2021 yılında Wipe hatasını da oyunculara yaşatan. Yapımcılara Sevgiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 15 Nisan 2021; 16:41:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Koştura koştura oyun çıkartmaya devam etsinler bu firmalar.

Büyük ihtimal Square Enix'in baskısı sonucu oyunu erken ve eksik çıkartmak zorunda kaldılar.Square Marvel'den de ders almamış.Hepsini geçtim Cyberpunk da mı akıllandırmadı bu firmaları.

Oyunun asıl olayı birlikte oynamak ama bir kere bile matchmaking de adam bulamadım.Oyunu bitirdiğimde güçlendiğimi sandım , yapmadığım eski yan görevlere gideyim tier yükselteyim dedim.Tüm düşmanlar benim seviyeme çıkmış.Yine zorlandım , gram zevk almadım.

Tüm bunlara rağmen senaryo modu oynanır , o kısmı gayet keyifli.

Yeter ki karakter silinme durumu olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 13 Nisan 2021; 2:7:48 >
  • matchmaking çalışıyor ama lagdan oynanmıyor

• 1 haftadır ara ara oynuyorum 20 level olabildim 2 gün once bosslardan birisi tier (çok kere öldürdü beni) düşürünce oyuna ara verdim.

Campaign modunu tamamlamak ısteyen +- 5 level arkadaşlarla oynayabilirz. Tecnomancer demolisher buildi oynuyorum ama geldiğim bossta anladımkı build yetersiz kalıyor silah hala 50-60 vuruyor 100 critliyor. Build değiştireceğim boss gecersem

Oyunda klavye, mouse destegı varmıs 20 levele kadar kendımı gereksız paralamışım :D

Akşam 7 den sonra oynamak ısteyen arkadaşlar var ise GT: Dermeister

• Demo çöp

• Dun ilk defa hikaye bitirip expedition girdik 3 kişi herkes son seviye silahlar zirhlar 20k falan yani boom town 20 dakika da zor bitirdik. Adam tek başına 5 dakika yapıyor orayi nasil olabilir? Biz mi birseyi yanlış yapıyoruz

• 3. Kısımdan mode geliyor. O modlarda bir şekilde hayatına giriyor.
    Geçen bir sarı tabanca düştü. Bir özelliği ateş ettiğin düşmanın 5 m yakındakine 6000 damage veriyordu. Baktım silahı kullanmak zor sildim silahı o mod kütüphaneye eklenince kullandığım diğer silahlara uyguladım ;)

Ama oyunda bir yerden sonra silah düşmesin den çok istediğin en az bir özellikli istediğin tip silah yada kıyafet için bekliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jarkaman -- 13 Nisan 2021; 16:34:37 >
  • tayo3327 kullanıcısına yanıt
    Boom Town bitirilmesi en kolay Expeditions'lardan birisi diyebiliriz. Son seviye silahlar derken, world tier 15 yapıp 41 seviye eşyalarla mı girdiniz. Yoksa world tier daha düşüktü ve eşyalarınız mı yetersiz kaldı.

Build de çok önemli, yanlış yapılandırma ve eşya kombosu ile giriyorsanız o yüzden de ilerleyememiş olabilirsiniz. World tier 15 yapıp 40 üstü level eşyaları dizmek ilk işiniz olmalı

Muhtemel tier 7 veya altında tier bitirdiniz ve bitince eşyalarınız ve modlarınız uygun değildi.

• Hypnosis. H kullanıcısına yanıt
    Şu elbise ve silah modları ile ilgili basit bir rehber olmalı. Kimbilir neleri yaktık ;)

Tier 10 silahlar 37. Seviye de bitirdik. Bu seviyeler exp. İçin yetersiz mi ? Silahlar ve zırhlarin modlari doğru OUTRİDERS indirip oynayanların yorumlarını alalım 

Ben world tier 15 yapmadan expeditions girmemiştim, üzerimde tamamen mor eşyalar ve legendary silah ile en az 41 seviye olarak başlamıştım. 4.seviyeye kadar gelebilmiştim başkalarıyla girerek, sonra kendime uygun itemler düşünce aşama aşama ilerleyerek tier 14'e kadar çıkabildim.

Belki world tier i bu kadar kasmadan da girilebilir. Expeditions fazlaca item atıyor sonuçta, ben sadece kendi ilerlediğim yoldan bahsettim.

• jarkaman J kullanıcısına yanıt
    Eşyaları satmadığımız sürece sıkıntı yok hocam, özellikle bizde olmayanlar için mor eşyaları parçalamak ve mavileri satmak en avantajlısı gibi duruyor. Legendary olanları da çok düşük level kaldıysa ilerledikçe parçalayıp özelliğini almak lazım, rehber vardır bence internette arasak bulabiliriz

Twich den izlediğim kadarı ile damage kıyafet leri giymek çok önemli. Hikaye bitince yanları yapıp item levelimi yükseltiyorum şimdilik

• serverlar laglımı hala

• Bu tarz oyunları seviyorum. Destiny, Borderlands vs. Sorunları düzelir umarım oyunun da keyifle oynayabiliriz.

• OUTRİDERS indirip oynayanların yorumlarını alalım

Oyunun en iyi Devastator uydu. O da wipe yemiş

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.