Arkadaslar oc yapmak ıstıyorum forumu okudum ama neyi nasıl yapıcagımı anlamadım bana ayrıntılı tane tane anlayabılcegım tarzdan anlatmanızı ıstıyorum cunku tek bısey bıle bılmıyorum bu konu hakkında okuduklarım yabancı gelıyor dogal olarak ram cpu ve ekran kartıma overclock ypmak ıstıyorum hem bu konu hakkında bıraz deneyımım olur.
işlemci:Amd Phenom II X6 1055T 2.8GHz ekran kartı:MSI HD5850 Twin Frozr II GDDR5 1GB 256Bit ram:Kingston 4 GB DDR3 1333MHz
sistem bu sekılde hangi adımları hangı programları kullanmam gerekır nerde nasıl bır yol ızlerım sınırı nedır detaylı bır sekılde anlatıcak arkadasların yardımına ıhtıyacım var yeni dogmus cocuga nasıl yurumeyı ogretıyorsanız bende o sekıl 0'ım bu konu hakkında inş dogru yere acmısımdır yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler saygılar ıyı forumlar.
Sistem yeni grek yok dıyeceksınız fakat yınede ogrenmek denemek ıstıyorum k.gelsin.
Arkadaslar o/c konusunda degındıgım noktalarda bana yardımcı olacak yokmu???
cpu host clokc controlu manuel yap cpu frequency ini 20 20 arttır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 24 Temmuz 2010; 20:08:03 >
Sagol arkadasım pekı ne kadara kadar arttırablırım cpu sıcaklık degerlerı ne kadar cktıktan sonra dur demelıyım? ekran kartı ve ram ıcın soyle detaylı o/c ıcın yardımcı olucak arkadasların yorumlarınıda beklıyorum