Şimdi Ara

Overclock 1.55v ve 100 derece YARDIM LÜTFEN! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
2.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Infernall

1.55 cok fazla 1.35 idealdir 4.7 ye kadar.bu arada bu sistem nasil 7000 tl o ekran karti olurmu 7000e ..olmamis

Kasa 6.500 e mal oldu ve dolar yüksekti bundan 2 ay önce aldım 7 binin fazlası var eksiği yok hatta bi kaç bi şey daha almıştık ev için vatana tam 10.000 tl ödedik o gün bu sistem tam olarak 7 bin tl asus vk228h dahil ve ekran kartına neden çok yorum geldi ben de biliyorum 4 tane asus titan black alıp slı yapmayı ama tanesi 3 bin tl kasa ağır olmuştu bu sebeple ekran kartına yüklenemedim şuan tüm ihtiyaçlarımı karşılıyo ekran kartını borç bittiğinde 2 adet titan black alıp slı yapıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justice91 -- 7 Mayıs 2014; 23:29:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

Herkesin parasi kendi parasidir .bizim burda vurgulamaya calistigimiz sadece verilen butceyi esit dagitmaktir.diger parcalarin cogundan onemli oldugu icin ekran kartina laf gelir.Tabi secim gene size kalmis ama ben titana da fazla derim,770 780 olabilirdi sadece yukarisida israftir bana gore :)

Çok oyun oynayan biri değilim daha çok müzik yapıyorum benim için yük önemli ama ileriye dönük düşüncemi yazdım kafamı saran oyun olursa titan black falan alabilirim ama sırf dh kullanıcılarının sert eleştirileri sebebi ile gidip 780 ile değiştiricem
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.