Şimdi Ara

Overclock Canavarlarına

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler, bildiğiniz üzere İntelin en stabil işlemcisi olan 2.4 HT alıp overclock yapıcam. Bu makine ilede internet üzerinden Counter - Strike oynamayı düşünüyorum. Ayrıca birde 120 Gb S. ATA hdd alıcam. Dual ddr desteği ile birlikte bana önerebileceğiniz bir anakart varmı?

• asus p4p800 bende bunu düşünüyom
  • P4p800 biraz eski kalmaz mı?
  • msi neo2 i865pe
  • p4c800-e al süper board
  • Ben gigabyte 8IK-1100 i875p al derim. Ozellikler, performans ve overclock konusunda mukemmel.(tomshardware de oyle diyor)

Arkadasa p4 2.4 ile toplamıstık bu boardla. Standart fanla 3.24ghz de hic sorunsuz inanilmaz stabil calısıyor. i875p chipsetinden sonuna kadar faydalanmak istiyorsan...
  • gigabyte 8knxp veya asus p4c800-e alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Overclock Ve Soğutma..
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir tek ben p4 2.4 ghz işlemci ile 8ik1100 ile 2.7 ghz in üstünde adam gibi sistemi çalıştıramadım galiba. işlemci biraz dandik çıktı galiba. birde bu board prescot işlemcileri destekliyormu acaba. bilen varmı. sitesinde bununla ilgili bir şeyler yazmışlar ama ben tam olarak ne demek istediklerini anlayamadım.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ysroguz</i>
    <br />bir tek ben p4 2.4 ghz işlemci ile 8ik1100 ile 2.7 ghz in üstünde adam gibi sistemi çalıştıramadım galiba. işlemci biraz dandik çıktı galiba. birde bu board prescot işlemcileri destekliyormu acaba. bilen varmı. sitesinde bununla ilgili bir şeyler yazmışlar ama ben tam olarak ne demek istediklerini anlayamadım.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>ramden yapıyodur ddr400 se ddr333 yap sonra fsbyi arttır
  • GİGABYTE 8ık1100 ün revizyon 2 leri destekliyo prescott işlemleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.