Bildirim
Overclock Canavarlarına
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
asus p4p800 bende bunu düşünüyom -
P4p800 biraz eski kalmaz mı? -
msi neo2 i865pe -
p4c800-e al süper board -
Ben gigabyte 8IK-1100 i875p al derim. Ozellikler, performans ve overclock konusunda mukemmel.(tomshardware de oyle diyor)
Arkadasa p4 2.4 ile toplamıstık bu boardla. Standart fanla 3.24ghz de hic sorunsuz inanilmaz stabil calısıyor. i875p chipsetinden sonuna kadar faydalanmak istiyorsan... -
gigabyte 8knxp veya asus p4c800-e alabilirsin. -
bir tek ben p4 2.4 ghz işlemci ile 8ik1100 ile 2.7 ghz in üstünde adam gibi sistemi çalıştıramadım galiba. işlemci biraz dandik çıktı galiba. birde bu board prescot işlemcileri destekliyormu acaba. bilen varmı. sitesinde bununla ilgili bir şeyler yazmışlar ama ben tam olarak ne demek istediklerini anlayamadım. -
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ysroguz</i>
<br />bir tek ben p4 2.4 ghz işlemci ile 8ik1100 ile 2.7 ghz in üstünde adam gibi sistemi çalıştıramadım galiba. işlemci biraz dandik çıktı galiba. birde bu board prescot işlemcileri destekliyormu acaba. bilen varmı. sitesinde bununla ilgili bir şeyler yazmışlar ama ben tam olarak ne demek istediklerini anlayamadım.
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>ramden yapıyodur ddr400 se ddr333 yap sonra fsbyi arttır -
GİGABYTE 8ık1100 ün revizyon 2 leri destekliyo prescott işlemleri
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X