Şimdi Ara

Overclock için en uygun anakart markası nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • intel için kesinlikle Asus P5WD2 Premium en iyi seçenek olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brandybuck

İntel için en iyi secenek ASUS P5WD2 Premium'dur. İntel chipsetlerde Asus'un tartışılmaz üstünlüğü var kısmi sli ve crossfire destekliyor ve mükemmel stabilite sağlıyor , öyle olmasa dünya mhz rekorları bu anakartta yapılmazdı.
    AMD için en iyi anakart DFI NFORCE4 Sli dir. Aynı seyler bunun içinde gecerlidir.

üstad yazmış zaten açıklamaları fakat bu anakartta biraz pahalı sen ne kadarlık birşey düşünüyorsun??
  • ya bana 190 dolar+kdv yi geçmeyecek slı ve crossfire destekli bi anakart lazım tabi overclock a yapabileceğim yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: blueghostx

ya bana 190 dolar+kdv yi geçmeyecek slı ve crossfire destekli bi anakart lazım tabi overclock a yapabileceğim yardımlarınızı bekliyorum

hocam o fiyatlara abit rahat alırsın hatta biraz araştırma yaparsan ikinci el bile bulabilirsin.benim arkadaş forumdan 420 tl fiyata ikinciel abit FataL1ty+3.2cpu aldı. bende abit aa8-3eye kulanıyorumve aldıgım fiyatı duysan gülersinhadi söylemeyim..
  • dfi diyen arkadaşlar akıl vermeden önce bir de araştırsalar çok daha güzel olacak

şu anda elindeki cpu için en iy bord asus p5wd2 dir bundan daha iyisi yok
    bunu anlamanın en iyi yolu dünyada ki oc yapan elemanların sistemlerini kontrol et ve göreceksin hangisi ne ana kartı kullanıyor
    buna göre daha rahat bir karar verirsin
  • yav peki bende asus p5ld2 var ve ne yaptıysam ne ile soğuttuysam 300 fsp olmuyor işlemci 299 fps oluyor yani 4491mhz ama 300 olmuyor meret 299 dada pi alıyorum test bitiriyorum oyun oynayabiliyorum işlemciden değil yani burda devreye asus pwd2 mi giriyor mesela ben bu boardı alsam 300 ve üzeri rahat geçicekmiyim işlemcim müsaitse 150 dolar fark vericez illa yani yani 2,8 dual alsam 14 çarpanından dolayı 299 fsp de tıkanıcam ve anca 4180 yapabilicem benim boardla ne kötü bişi yav bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 21 Şubat 2006 0:22:27 >
  • ABIT

soket 370 anakartında bile voltaj FSB ve timing ayarları var
  • evet eskiden öyleydi
    Abit LX6 çıktıgında Slot anakartta Pentium-II'ye biostan voltaj veriyorduk da
    o devirler geçti sanırım..
  • İntel 915 chipset olmasın ona dikkat et. Bende Asus P5WD2 Premium öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.