Şimdi Ara

Overclock için en uygun anakart markası nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bende Dual Core İntel 830 ve Gigabyte 8I945PG anakart var Cpu voltaj ve ram ayarlarını yapıyorum ama işlemci 3.30 ghz i geçmiyor sanırım anakasrtı değiştirmem gerekiyor bana overclock ile 3.9 4.0 yapabileceğim anakart lazım ne marka önerirsiniz lütfen yardım

• DFI yada Abit oc için en uygun kartlar.gigabyte oc anakartı değil.stabil ve sağlamlık var onda.ama yeni anakartlarında oc ye daha çok önem veriyorlar artık.
  • DFI yada Abit in işlemcime uygun kartları var mı
  • DFI yada Epox
  • işlemcim İntel 830 buna uygun ürünleri var mıdır bu markaların
  • quote:

Orjinalden alıntı: blueghostx

işlemcim İntel 830 buna uygun ürünleri var mıdır bu markaların

Olmaz mı?

http://www.abit.com.tw/cpu_support/intel-pd-8xx.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: f76b74

quote:

Orjinalden alıntı: blueghostx

işlemcim İntel 830 buna uygun ürünleri var mıdır bu markaların

Olmaz mı?

http://www.abit.com.tw/cpu_support/intel-pd-8xx.htm

saol şimdi sizce en iyisi Abit mi beyler bana yardımcı olun yaws

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    5 ay önce açıldı
    775 Pin En iyi , Yeni Asus modeli
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • blueghostx @ ben DFI ın intel için kart ürettiğini bilmiyorum zaten forumda sormuştum ama yanıt alamadım. Abit distribütörü yanılmıyorsam artık koyuncu olacak, DC de çok sık sorun yaşanmıştı garantide. Koyuncu el atarsa elbet sorun kendiliğinden ortadan kalkar Ancak diğer arkadaşlarda sana fikir vereceklerdir eminim...
  • Sözkonusu entel inside olunca aklıma asus gelir, intel çipsetleri ile iyi anakartlar yapıyorlar.
  • ASUS P5WD2 Premium...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brandybuck

ASUS P5WD2 Premium...

Kesinlikle
  • abit +1
  • asus P5LD2 eğer bütçen müsaitse asus P5WD2 premium
  • kafam karıştı Abit mi Asus mu Abit alırsam FataL1ty alırım Asus alırsamda ASUS P5ND2-SLI modellerini düşünüyorum Dfı da ise DFI - LANPARTY 925X-T2 modelini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueghostx -- 16 Şubat 2006 20:56:56 >
  • Allahtan biri çıkıpta msı demedi.Tüm hıncımı ondan alacaktım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: diGiheX

DFI yada Epox

+1
  • dfi sanıldığının aksine yıllardır türkiye piyasasında var
    epox orta şekerli o/c ye uygun ama kimi zaman saçma sapan hatalar verebiln bi anakart ama en büyük artısı mascom gibi bir güven veren bi firma var arkasında
    abit e gelince
    sen ne istersen yapabilecek bir kart ancak distiribütor derdi ile büyük bir eksiye sahip
    AMMA velakin aynı çipsetli 2 anakartı koy en az defaultta %30 abit basıyo dizel araba gibi
  • İntel için en iyi secenek ASUS P5WD2 Premium'dur. İntel chipsetlerde Asus'un tartışılmaz üstünlüğü var kısmi sli ve crossfire destekliyor ve mükemmel stabilite sağlıyor , öyle olmasa dünya mhz rekorları bu anakartta yapılmazdı.
    AMD için en iyi anakart DFI NFORCE4 Sli dir. Aynı seyler bunun içinde gecerlidir.
  • Overclock için farkını bilmem ama benim O/C da dahil olmak üzere tüm gereksinimlerimi rahatlıkla karşılıyor MASCOM ve EPOX +

Overclock Kralı olmaya herhangi bir niyetim olmadığım için beni Epox 9NPA+ ultra aklardaaa... paklardaaa..

MASCOM ve desteği varolsun, sağolsun..

• quote:

Orjinalden alıntı: Brandybuck

İntel için en iyi secenek ASUS P5WD2 Premium'dur. İntel chipsetlerde Asus'un tartışılmaz üstünlüğü var kısmi sli ve crossfire destekliyor ve mükemmel stabilite sağlıyor , öyle olmasa dünya mhz rekorları bu anakartta yapılmazdı.
    AMD için en iyi anakart DFI NFORCE4 Sli dir. Aynı seyler bunun içinde gecerlidir.

Bence intel için en iyi overclock anakartı Abit tir. Zaten intel işlemciye %203 overclock yaptırıp dünya rekoru kıran anakartta abit tir. Zaten abit kartların tasarımına bakarsan anlarsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.