Şimdi Ara

Overclock için modifiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 Yaşında olduğum için elimden ancaka bu kadar geldi :) Gelir yok Baba parasıyla bunu yapabildim :)
    Yeni işlemci soğutucu ve ön tarafa 12CM fanlık yer olmamasına rağmet uydurma 12CM fan takıldı :)... Overclock için
    PC Özelliklerim
    Intel i5 2500k 3,3GHz > Overclock ile 5,00GHz( ''Biraz Isınma Sorunu Var Fazla Voltajdan dolayı=)'' ) ,Anakart Corsair RAM'lar 1600MHz(2x4),1TB HDD

Overclock için modifiye

RAM'lar
     Overclock için modifiye

Yeni Aldığım Işlemci Soğutucusu
     Overclock için modifiye

Tek değişmediğim Parça Ekran Kartı
     Overclock için modifiye

Soğutucudan...Telefon çok güzel çekti bu fotoğrafı bu yüzden koydum :D
     Overclock için modifiye

Işlemcinin oralar işte :D
     Overclock için modifiye

Kendi Yöntemlerimle 9CMlik Fan alanına 12 CM takma :D
    Önden:

Overclock için modifiye

İçten:
     Overclock için modifiye

Havalandırma Yeri Kapalı (Dış Görünüş Bozulmasın Diye Hiç Bozmadım) :D
     Overclock için modifiye

Vee Açılınca :D
     Overclock için modifiye

Son Olarak Bitmiş Hali
     Overclock için modifiye

Elimden Ancaka Bu Kadar Geldi Teşekkürler...
    Resimler Sony Ericsson c901 ile çekilmiştir çok iyi olamaya bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusabuyuran -- 27 Mart 2012; 22:20:00 >

• işlemci soutucusunu fanını remlere dogrubaksın ve eksoz fanıda cevir dışa dogru havayı atsın ısınma olmaz sen neyapmışsın İCERİ BİRLEŞEN LERİ İCE ISITMIŞSIN ÖYLE OLMAZ SEN BENİM DEDİGİM GİBİ YAP KARDEŞİM OLMAZ BEN SANA YARDIMCI OLURUM SAYGILAR PC ÇETİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc çetin

işlemci soutucusunu fanını remlere dogrubaksın ve eksoz fanıda cevir dışa dogru havayı atsın ısınma olmaz sen neyapmışsın İCERİ BİRLEŞEN LERİ İCE ISITMIŞSIN ÖYLE OLMAZ SEN BENİM DEDİGİM GİBİ YAP KARDEŞİM OLMAZ BEN SANA YARDIMCI OLURUM SAYGILAR PC ÇETİN

Fanı o tarafa alırsam 1 tane ram kullanım dışı oluyor, Pc önceden önden hava alıp arkadan atıyordu şimdi arkadan alıp önden atıyor 3 tane fan var içinde(Hava akımı doğru bir şekilde akıyor :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusabuyuran -- 27 Mart 2012; 22:43:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusabuyuran

quote:

işlemci soutucusunu fanını remlere dogrubaksın ve eksoz fanıda cevir dışa dogru havayı atsın ısınma olmaz sen neyapmışsın İCERİ BİRLEŞEN LERİ İCE ISITMIŞSIN ÖYLE OLMAZ SEN BENİM DEDİGİM GİBİ YAP KARDEŞİM OLMAZ BEN SANA YARDIMCI OLURUM SAYGILAR PC ÇETİN

Fanı o tarafa alırsam 1 tane ram kullanım dışı oluyor, Pc önceden önden hava alıp arkadan atıyordu şimdi arkadan alıp önden atıyor 3 tane fan var içinde(Hava akımı doğru bir şekilde akıyor :) )

Alıntıları Göster
    EKSOZ FANINI CEVİR VE İŞLEMCİ FANINI DA SÖK CEVİR HER İKİSİDE DIŞA ATSIN BEN ANNAMA DIGIM BİRŞEYVAR NASIL OLUYODA FAN REMMİN ÜSTÜNE OTURUYO HESAPLANIRKEN ONA GÖRE YAPILIYOR

• quote:

EKSOZ FANINI CEVİR VE İŞLEMCİ FANINI DA SÖK CEVİR HER İKİSİDE DIŞA ATSIN BEN ANNAMA DIGIM BİRŞEYVAR NASIL OLUYODA FAN REMMİN ÜSTÜNE OTURUYO HESAPLANIRKEN ONA GÖRE YAPILIYOR

Ramların Soğutucuları çok büyük o yüzden ve Pcde şuan hiç bir soğutma sorunu yok anında soğuyor 2-3 saniyede 30-35 derece düşüyor PCyi test ediyorum %100CPU kullanımında pc 76 derece iken testi kapatıyorum pc 2-3 saniyede 35 dereceye iniyor
  • quote:

quote:

Ramların Soğutucuları çok büyük o yüzden ve Pcde şuan hiç bir soğutma sorunu yok anında soğuyor 2-3 saniyede 30-35 derece düşüyor PCyi test ediyorum %100CPU kullanımında pc 76 derece iken testi kapatıyorum pc 2-3 saniyede 35 dereceye iniyor

Alıntıları Göster
    tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: JoshuaByrn

76 derece biraz fazla değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: durukk96

quote:

76 derece biraz fazla değil mi?

Alıntıları Göster
    Fazlada 76 Dereceye hiçbir zaman çıkaramam ki
    CPU %100 Olunca 76 derece oda normal sayılıyor

• quote:

Fazlada 76 Dereceye hiçbir zaman çıkaramam ki
    CPU %100 Olunca 76 derece oda normal sayılıyor

Alıntıları Göster
    76 derece ciddi bir rakam. Sorun çıkarabilir. Biraz daha geliştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Alıntıları Göster
    byrn kardeş işlemcifanı eksoz fanına doğru üfletmelisinki içerdeki havayı çeken eksoz fanı işlemcinin ısısını anında dışarı atsın...atamazsa ne olur işlemciden gelen hava kasa içini ısıtmaya ısınan havanın daha çok işlemci soğutucusu ile temas etmesine ve ordan çıkan havanın dahada ısınmasına neden olan kısır dönğüyü oluşturur...güzel sistemine acı ve ram lerden birini hatta 2 sini feda et ve işlemciye extra yük yapma.....ısı-nem bilgisayarın nefret ettiğideğerlerdir unutma...başarılar

• quote:

Fazla voltajdan kaynaklanıyor onuda çözeceğim
  • quote:

quote:

Fazla voltajdan kaynaklanıyor onuda çözeceğim

Alıntıları Göster
    psu kaç dostum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

psu kaç dostum ?

Alıntıları Göster
    Güzel olmuş kardeşim sistemin falanda güzel liseyi bitir daha güzel şeyler yaparsın

Ekleme:Bak kardeşim işlemci fanı ters takılı diğer tarafa takman gerek daha iyi bir performans elde edebilmen için ihmal etme ve değiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMuRaT25 -- 3 Nisan 2012; 22:02:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByMuRaT25

Güzel olmuş kardeşim sistemin falanda güzel liseyi bitir daha güzel şeyler yaparsın

Ekleme:Bak kardeşim işlemci fanı ters takılı diğer tarafa takman gerek daha iyi bir performans elde edebilmen için ihmal etme ve değiştir

Alıntıları Göster
    Resimler güzel olmuş dostum c901 da cekiorum ben demiş resmen

ön tarafa takdıgın 12cm fanın yerini komple acmalısın hava akımı ve ses durumu daha iyi olur

onun dışında kasa içini boyayıp ufak bi ışıklandırma yapabilirsin

• quote:

Fan yönünü değişmek zorunda kaldım!
    Önden hava alıp arkaya vermesi gerekiyordu ama arkadan alıp öne verdim eğer bunu yapmasaydım RAM slotlarımdan biri kapanacakti RAM soğutucularının boyu çok uzun bu nedenle sığmadı
  • quote:

quote:

Önden hava alıp arkaya vermesi gerekiyordu ama arkadan alıp öne verdim eğer bunu yapmasaydım RAM slotlarımdan biri kapanacakti RAM soğutucularının boyu çok uzun bu nedenle sığmadı

Alıntıları Göster
    işlemcini son ayarda kullanmanı tavsiye etmem bence overclock yap ama orta halli olsun oyun oynuyorsan kasar ve bu işlemci için gereksiz

• quote:

quote:

kasa yan kapağı sürekli açık kalmasını şiddetle tavsiye ederim...bu hali ile kullanmanın tek yoludur

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

quote:

quote:

kasa yan kapağı sürekli açık kalmasını şiddetle tavsiye ederim...bu hali ile kullanmanın tek yoludur

Alıntıları Göster
    16 yaşında bir çocuk için bu pc fazla sana evlat ver

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_mod

16 yaşında bir çocuk için bu pc fazla sana evlat ver

Alıntıları Göster
    yanlız diğer abilerinin dediği gibi o eksoz fanı ve işlemci soğutucu biraz sakat sen en iyisi normal haline çevir havayı arkadan atsın .

• quote:

Orijinalden alıntı: master_axe

yanlız diğer abilerinin dediği gibi o eksoz fanı ve işlemci soğutucu biraz sakat sen en iyisi normal haline çevir havayı arkadan atsın .

Çevirirsem 1 tane RAM slotu kapanıyor RAMlar 3 e düşecek keyfimden çevirmedim ki :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.