Bildirim
Overclock saplantisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
maximumda olma uçta olma sevdası.
ben sadece işlemciye cpu ya o.c yaparım yıllardır. ekran kartını hiç ellemem. kötü deneyimlerim oldu önceden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 10 Nisan 2020; 12:13:43 > -
hocam örneğin 500 dolarlık malzemeden 550 dolarlık verim alabilme imkanım varken niye kullanmayayım ?
Bu mantıkla düşünebilirsiniz iyi soğuttuğunuz ve stabil ayar yaptığınız sürece hiçbir sıkıntı çıkmıyor. -
Tum sistemlerde asagi yukari yuzde 10 kadar arttirima gidilebilir ben aldigim yeni sistemleri degilde eski sistemlerin tekrardan hayata dondurmek icin yapilmasi taraftariyim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İzlemedim Deme!youtubeXEON X5650 VEGA 64 RYZEN KİLLER SİSTEM 4.40GHZ! OVERCLOCK TR DE İLK İNCELEMEhttps://www.youtube.com/watch?v=xgwOL_rlJCo&feature=youtu.be
100 TL lik işlemci böyle oluyo çünkü
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X