Şimdi Ara

Overclock sorunu (DELL NOTEBOOK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kardeşim sistemim imzadaki gibi ama ne yaptıysam overclcok yapmayı basaramadım soft programlarla denedim olmadı bios phoneix o da olmuyor nasıl yapcam ben????
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Zaten laptoplar ısınan aletler oc yapmasan iyi olur bence ve problemin hakkında anakartın ve cpu n çarpan sayısını ya da frekans hızını değiştirmeye izin vermiyordur muhtemelen
  • ısınma sorunu kolay alta yukseklik koyuyorum yukte 60C oluyo 80 e kadar yyolu var 2.13 de bi 2.3 gorsem yeter bana fazla deil hiç bi yolu yok mu?
  • ha 2.13 ha 2.3 aradaki farkı anlamazsın bile.. boşuna yıpratma aleti
  • kardesim fark var işte hd5450 ye darbogaz yapıo işlemci yetmiyo 2.3 iş gorur sen napcan nasıl yapcamı soyleyebiliosan bekliyorm ben beceremedim o kadar arastırmaya
  • evet dell'de çalışan bilgisayar mühendisleri, elektronik mühendisleri, yazılım uzmanları vsvs, işlemcinin dar boğaz yapacağını düşünememişler.. sen de haklı olarak oc yapmak istiyorsun

tekrar söylüyorum; boşuna zaman kaybetme..
  • ya kardesim akıl etmek deil maliyet diye bişi var sen ne yapacaksın biliosan sole
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Notebook anakartları oc ye izin vermiyor genellikle.
    ii3ün daha üst modeli(350m vs) veya i5 veya i7 işlemci ile upgrade edebilirsiniz bilgisayarınızı.
  • off yahu, bende de dell var. overclock u unutacagım heralde...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.