Şimdi Ara

OVERCLOCK SORUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EKRAN KARTI BİLİYORSUNUZ ROME TOTAL WAR 2 ÇIKTI ONUN İÇİN KAFAM AĞRIMADAN OYNAMAK İSTİYORUM ŞİMDİ SAHİBİNDEN DEN BİR EKRAN KARTI GÖRDÜMhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-sapphire-radeon-hd-6970-2gb-136362546/detay BU EKRAN KARTI İLE OVERCLOCK YAPABİLİR MİYİM ARKADAŞLAR ÖZÜR DİLERİM CROSSFİRE YAPABİLİRMİYİM ÇOK ÖZÜR CROSSFİRE OLURMU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_1990 -- 7 Eylül 2013; 1:36:04 >

• fatih_1990 F kullanıcısına yanıt
    Elbette yapabilirsinizde tek fanlı modelden aynı kartın çift fanlı modeline geçmek çok mantıklı değil bence ama tabi sizin bileceğiniz iş..
  • CrossfireX olur olmasına da PSU önemli. PSU'yu söylemeden olur olmaz diyemeyiz. Ayrıca anakart CFX destekliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnitedCrescent -- 7 Eylül 2013; 3:30:04 >
  • ayrıca rtw2 gtx 770 sli ile bile kasabiliyor henüz optimizasyonlar konusunda sıkıntı var. hd6970 gayet güçlü bir karttır piyasadaki tüm oyunları oynatır. lütfen gereksiz önerilerde bulunmayın. gereksiz para ödemeyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

ayrıca rtw2 gtx 770 sli ile bile kasabiliyor henüz optimizasyonlar konusunda sıkıntı var. hd6970 gayet güçlü bir karttır piyasadaki tüm oyunları oynatır. lütfen gereksiz önerilerde bulunmayın. gereksiz para ödemeyin derim.

Katılıyorum. Şu anki oyunlar için gayet yeterli ama aslında fena da olmaz he Psu yeterliyse, 420 lira. Düşünülebilir bence

• r2tw sli desteklemiyor galiba
    http://i41.tinypic.com/20i6ut1.jpg
  • fatih_1990 F kullanıcısına yanıt
    Yapabilir.Sahıbınden o kartı alacağına 7850 1 GB al derim...
  • Tandır gibi kasanız varsa o kartlar ile CF yapmayın hocam
  • arkadaşlar doğru söylüyorsunuz fakat işte rome total war 2 çıktı oyun benim için hatta total war serisinin aşığıyım ve duyduğuma göre birazda araştırmalarıma göre kasma problemi yapabilirmiş birde referans kart olduğu için çok ısınma yapıyor onun için düşünüyorum psu 1200 watt silent pro gold edition
  • http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest arkadaşlar böyle bir site buldum buradaki ölçümler doğrumu burada sistemimin rome total war 2 yi parçaladığını söylüyor ?
  • öncelikle bulduğun kart çok pahalı.. 6950 ile 6970 arasındaki fark biostur modlandığı takdirde fark kalmaz. forumdan daha kaliteli 6950 bulabilirsiniz garantili ve orjinal bios ile üretici firma tarafından 6970 e modlanmış halde. msi satan bir arkadaş vardı. psu yeterli gelecektir fazla fazla. sizin referans tasarımı alta takarsınız msi üstte işi götürür. 1200 w gold sertifikalı psunuz varsa zaten kasanızın da iyi ve serin bir kasa olduğunu varsayıyorum. çok ısı sorunu yaşarsanız fan eklersiniz sisteme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.