Şimdi Ara

overclock suz sistem önerisi bütçe 3000 ile 3500 arası monitör dahil bu hafta alinacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bafralifatih

çok merak ettim şimdi bu overclock nasıl birşey faydasi nedir zarari nedir yapmak kolay mi

Overclock basit bir şekilde;

Uygulanan bileşeni çalışması gereken hızın üstünde çalışmaya zorlamaktır. AMD işlemcilerin hepsine yapılabilirken Intel tarafında sonu "K" ile biten işlemcilere yapılabilir.
    Yeni anakartlarla tek tuşla bile yapılabilecek kadar kolaylaşmıştır.Mesela MSI anakartlarda:

overclock suz sistem önerisi bütçe 3000 ile 3500 arası monitör dahil bu hafta alinacak

BIOS'taki OC Genie tuşuna basarak kolayca overclock yapılabilir. Kendiniz de manuel olarak voltaj verip,çarpan arttırarak da OC yapabilirsiniz.

Overclock yapılan parça daha çok güç çeker ve daha çok ısınır bu yüzden işlemciye alıcaksanız yeni bir soğutucu almanız gerekir.

Faydalar:
    Bilgisayar daha hızlanır.

Zararları:
    Daha çok güç tüketimi,ısınma
    Parçanın ömrünü kısaltır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister Spanky -- 22 Haziran 2014; 0:09:49 >

• http://www.vatanbilgisayar.com/sepet/sepetim.aspx?lang=tr-TR

Sistemin son hali bu arkadaşlar sizce nasıl almadan öneriler...

• quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/sepet/sepetim.aspx?lang=tr-TR

Sistemin son hali bu arkadaşlar sizce nasıl almadan öneriler...

Kardeş Senin Sepeti Nerden Görelim

• quote:

Orijinalden alıntı: typhlosion

quote:

çok merak ettim şimdi bu overclock nasıl birşey faydasi nedir zarari nedir yapmak kolay mi

Uygulanan bileşeni çalışması gereken hızın üstünde çalışmaya zorlamaktır. AMD işlemcilerin hepsine yapılabilirken Intel tarafında sonu "K" ile biten işlemcilere yapılabilir.
    Yeni anakartlarla tek tuşla bile yapılabilecek kadar kolaylaşmıştır.Mesela MSI anakartlarda:

overclock suz sistem önerisi bütçe 3000 ile 3500 arası monitör dahil bu hafta alinacak

BIOS'taki OC Genie tuşuna basarak kolayca overclock yapılabilir. Kendiniz de manuel olarak voltaj verip,çarpan arttırarak da OC yapabilirsiniz.

Overclock yapılan parça daha çok güç çeker ve daha çok ısınır bu yüzden işlemciye alıcaksanız yeni bir soğutucu almanız gerekir.

Faydalar:

Zararları:
    Parçanın ömrünü kısaltır

oc genie çok sorunlu daha geçende @Rodello nun anakart oc genie yüzünden gidiyordu
    amdnin fx serisinde tamamen destek var ama a serisin de sonu k ile bitenlerde var bütün hepsi diyemeyiz

ama güzel açıklamışsın

• bütçebu fazla bile amavatanda indirim olursa süper duolur

• bafralifatih B kullanıcısına yanıt
    Asagidaki sistemlerde sadece ssd ve islemciyi degistirdim bütce ayarlamasi yapmak icin. Hangisi size uygunsa alabilirsiniz

overclock suz sistem önerisi bütçe 3000 ile 3500 arası monitör dahil bu hafta alinacak overclock suz sistem önerisi bütçe 3000 ile 3500 arası monitör dahil bu hafta alinacak overclock suz sistem önerisi bütçe 3000 ile 3500 arası monitör dahil bu hafta alinacak overclock suz sistem önerisi bütçe 3000 ile 3500 arası monitör dahil bu hafta alinacak

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmetY58

quote:

Orijinalden alıntı: typhlosion

quote:

Faydalar:

Zararları:
    Parçanın ömrünü kısaltır

oc genie çok sorunlu daha geçende @Rodello nun anakart oc genie yüzünden gidiyordu
    amdnin fx serisinde tamamen destek var ama a serisin de sonu k ile bitenlerde var bütün hepsi diyemeyiz

ama güzel açıklamışsın

Benim Oc Genie gayet iyi çalıştı. 4.2'ye yükseltti ama soğutucu olmadığı için geri düşürdüm

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.