Şimdi Ara

overclock suz sistem önerisi bütçe 3000 ile 3500 arası monitör dahil bu hafta alinacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a forum arkadaşlarım artık 7 yıllık olan pc mi değiştirme zamanı geldi de geçiyor bile artık devir uçurma devri pc yi o yüzden bana yardım edin owerclock anlamıyorum o yüzden ondan uzak bir sistem istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bafralifatih -- 21 Haziran 2014; 11:07:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende bafralıyım hemşehri çıktık

overclock suz sistem önerisi bütçe 3000 ile 3500 arası monitör dahil bu hafta alinacak
  • Aynen neresinden

• Sistem güzel olmuş ama monitör yok birde gtx 780 düşünüyordum kardeşim

• bafralifatih B kullanıcısına yanıt
    Tepecik Cezaevinin Karşısı Siz ?

gtx 780 den daha iyidir o kart 4 gb vram ve 512 bit desteği ile daha geç vadesi dolar
    monitörü yazmamış bütçe yetiyorsa vs247h ekleyebilirsiniz

edit : şurada karşılaştırma varhttp://anandtech.com/bench/product/1068?vs=1036

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetY58 -- 21 Haziran 2014; 13:28:29 >
  • Ben istanbulda yaşıyorum askerden yeni geldim zaten her yaz gidiyorum memlekete eski tekel fabrikasının arkasindayiz

• Şöyle yapsak nasıl olur i5 li sistem üzerine kuralım bütçeyi azaltalim kalan para ile başka ekstra yatırım yapalım sdd gibi mesela birde bu şekil denesene

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    babannem tekelden emekli orayı çok iyi bilirim hatta dedemin nazar kuyumcusun orada köftecisi vardı eskiden

• benim de eniştem emekli ordan sen okuyormusun yasin kaç

• bu sistem iyi olmuş kardeşim benim inşallah bunu alacagim

• 4460 biraz risk olabilir mi acaba?
  • neden kardeş risk olsun birde sen öner senin sistemine de gorelim yapacak birşey yok ekran kartına yüklenmek gerekiyor

• @bafralifatih yaş 16 yalovada yaşıyorum
    hayırlı olsun

@H4PPY hiç bir sorun olmaz 4460 taş gibi işlemcidir
  • toprağım ben birşeyi daha unutmuşum yazilim lazım bana al sana ekstra masraf daha

• quote:

Orijinalden alıntı: bafralifatih

toprağım ben birşeyi daha unutmuşum yazilim lazım bana al sana ekstra masraf daha

yazılım derken ?
  • yalova güzeldir yaşına göre bu tecrübe nerden geliyor topragim :)

• windows yani

geçen yaz beni burada bir bilgisayarcıya çıkar verdiler ben de o zamanlar çok haşır neşir oldum aletlerle elimden bayağı iyi aletler geçti ben de bu aletleri araştırıyım dedim sonra merak oluştu daha da içine çekti bilgisayar işi gittim eski bilgisayarı değiştirdim yenisini aldım onu bayağı kurcalamaya başladım öyle öyle bayağı öğrendim
    eğer bir iş yeri için değilse ki hiç sanmıyorum gereksiz bir şey korsan çek internetten
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetY58

@bafralifatih yaş 16 yalovada yaşıyorum
    hayırlı olsun

@H4PPY hiç bir sorun olmaz 4460 taş gibi işlemcidir

Hocam 4440 almıştık da ekran kartı almamıştık o yüzden refleks olarak sordum test etmediğimden dolayı. Öyle diyorsan öyledir
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.