www.progamex.com sitelerini ziyaret edin arkadaşlar ben aradıgım parcaları burada bulabılıyorum aynı zmanda musterılerımede sunuyorum ıstersenız magaza adreside verebılırım ama reklam olmasın arkadaslar ilgilenen olursa msnden konusabılırız
birçok extreme parça satan web sitesinin e-ticaret yapan çözümlerini aynı firmadan alıyor herhalde bu siteninde içerik öynetimi ve tüm e-ticaret uygulamalrı hepsi digitaltrend digital center vs.. hepsinin sitesi birbirine benziyor hatta aynı rakip yok galiba bu alanda
progamex midir neyse hiç tavsiye etmem bu firma dijitalcenter'ın bir klonu ya da devamıdır ve dijitalcenter birçok arkadaşımın arıza için yolladığı abit anakartları falan hiç ettiler, adam yerine koyup ne telefonlara ne maillere cevap verdiler, eski sahibi multimedyaya gitmiş, okadar insanın ahını aldı, yakında toplaşıp gidip ürünlerin hesabını sorucaz not: bu ikinci yazışım aynı arkadaş az öncede benzer birşey yazmış progamexde çalışıyor sanırım
en iyisi fireball.net kimsenin sikayetini duymadim ve adamlar cok ilgileniyolar ben bir defa alisveris ettim bende memnunum :D
evrenshop bana biyerlerden tanidik geliyorr aaaa orasi fireball un rengi degismis hali :D aynisinin istanbul modeli iste belkide ortaklardir...
evrenhop.com zalman dist. olan evrenlimited in online satış sitesi , onların websitesine girdim bugun , online satışa basınca evrenshop a yönleniyor.. firebalın ist dağıtıcısı oldukları için biraz benzemiş :)
progamex midir neyse hiç tavsiye etmem bu firma dijitalcenter'ın bir klonu ya da devamıdır ve dijitalcenter birçok arkadaşımın arıza için yolladığı abit anakartları falan hiç ettiler, adam yerine koyup ne telefonlara ne maillere cevap verdiler, eski sahibi multimedyaya gitmiş, okadar insanın ahını aldı, yakında toplaşıp gidip ürünlerin hesabını sorucaz not: bu ikinci yazışım aynı arkadaş az öncede benzer birşey yazmış progamexde çalışıyor sanırım
yok progamex de calısmıyorum ben ama tavsıye ettıgım ıcın buraya yazdm sadece ben yaptıgım alısverıslerde sorun yasamdım arkadasım ve ısın ısıne bılısım gırıyorsa alısverıste oncelıkle kontrol ettıgım alısverıs sonrası teknık destek dır bu arada toplanıp gıdebılırsın kımı bulursan hesabını sorabılırsınde ama dedıgım gıbı dıjıtal center kapanmıstır ve o urunlerı baska fırmalar ıthal etmektedır su anda.....
hey gidi dijitalcenter ne günleri vardı
quote:
Orjinalden alıntı: osmanfb
Ülke genelinde overclock ve soğutma il ilgili olarak herangi bi parçaya ihtiyacınız olduğunda benımde yaptıgım gıbı
www.progamex.com sitelerini ziyaret edin arkadaşlar ben aradıgım parcaları burada bulabılıyorum aynı zmanda musterılerımede sunuyorum ıstersenız magaza adreside verebılırım ama reklam olmasın arkadaslar ilgilenen olursa msnden konusabılırız
Vermiş oldugunuz iki adres birtek adrese gidiyor
Bariz reklam hareketi..Öncelikle sizden kimse tavsiye istemedi kendi kendinize başlık açıp belli bir firmanın reklamını yapıorsunuz..2. olarak iyiniyetli olduğunuz varsayımı üzerine önermekte olduğunuz sitenin Dijitalcenterın dewamı olduğunu ve yine bu DCnin müşterilerine neler çektirdiğinizi hatırlatır ne kadar yanlış bir yönlendirme yaptığınızı görmenizi tavsiye ederim..
bu sitede taksitli satış imkanı yokki.
Yaw kim foruma, "Arkadaşlar ben bi anakart aldım, bilmemne mağazasından, süper bi yermiş walla" diye başlık açar ki?
Lafı gelir yazarsın yorumlarını... Ayrıca başlık açınca iyi niyetli bile olsa, insanlar bunu negatif yönde algılayacaktır... (Reklamcılara duyurulur)
Bu konu reklam amaçlı açılmış, bir bilgi paylaşımı, yardım veya uyarı için değil. Kapatılması gerektiğini düşünüyorum. Saygılar...
progamex'i digitalcenter'in iflas etmiş hali diye biliyom.
evrenshop'ta Ankara'daki fireball'ın bayisidir diye biliyom.
Benden bu kadar
ulaaa bu digitalcenter in batıp yeniden açtığı yer değilmi
İyi hoşta FireBall'ın VGA soğutucuları bunlarda yok.
allah böyle çakallardan bizi korusun
silinsin bu konu....
valla nedir bu yaw açık reklam 1 kere bi alışveriş yaptım dijitalcenter'dan 25 ytl'lik bi fan almıştım bi sorun çıkmadı zaten muhattab olmadım fan'da tt'nin malı sonra battı bu dc bütün ticari oluşumunu şimdiki progamex'e geçti aslında isim değiştirdi ki şu andada ellerin 1 tane bile işe yarar mal yok
ki garanti adına iç ettiği mallarda meşhurdur bunların özellikle abit anakartlar ve tagan güç kaynakları valla benim sürekli çalıştığım 2 tane yerel bilgisayarcı var 3-5 ytl fark ile onlara getirttiriyorum bişi oldumu onlar koşuyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme