Şimdi Ara

overclock yaptım olmuş mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sistemime overclock yaptım ama doğrumu yaptım bilmiyorum. imzamda sistemimi okuyamayanlar için;
    p5ld2+p4630+2x512 kingston ddr2 533mhz+300watt casecom az kaliteli psu

***share.de ye upload ettiğim paet içinde gerekli resimler var. eğer inceleyip sonucu söylerseniz çok menun olurum çünkü sistemi iki haftadır böyle kullanıyorum eğer yanlış birşey yaptıysam sisteme zarar gelebilir. lütfen yorumlarınızı esirgemeyin...

http://***.de/files/29760802/overclock.rar.html

not: yıldızlı yerlere ne yazacaığını biliyosunuz dimi?

• sonuçlar iyi gibi ama ramlere malum fazladan volt vermişsin bu ramlerin ısınmasına sebeb olucak ramleri soğutacak bi kompenant kullanmam gerek...işlemci sıcaklıqın güzel ... ama bi de yükte neyi göstercek o da önemli bi de o şekilde sıcaklığı kontrol et 60 ın üstüne çıkma derim ...bi de gözüme dram:fsb oranın takıldı.ramlerini biras daha aşağıya çekersen işlemcinin yolunu açarsın daa yüksek değerlere ulaşabilirsin...1:1 oranını yakayabilirsen mükemmell olur ama sonuçlar öle korkutacak bi değer göstermiyor ama ilk dediklerimi unutma soğutma önce gelmeli...sana verimli oc ler dileğiyle kolay gelsin......
  • sadece işlemciye oc yaptığımda dram/fsb oranı 1:1 di ama ramlerin 500mzhde çalışmasına gönlüm razı olmadı bende 625 mhze çektim zaten ilk artırma seçeneğide buydu. 1:1 oranında yazma ve okuma hızlarıda düşüktü. zaten testleri her iki durum içinde yaptım 625mhz(8:6) daha iyi sonuçlar aldığını gördüm o yüzden bu şekilde dewam ettim. akşam eve gidince denemelere dewam ederim. genel olarak aldığım değerleri beğenmenize sevindim çünkü dandik bir psu ile oc yapıyorum daha sorun yaşamadım bikaçkez mavi ekran gördüm ama okadar olur zaten

başka önerisi veya uyarısı olan varsa memnuniyetle kabul edebilirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.