Şimdi Ara

overclock yardım rica ediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

öncelikle sistemimi belirtmem gerekiyor sanırım,
    msi 970a-g46 mainboard
    amd fx 6100 işlemci
    msi geforce 560gtx gpu
    8gb 1600mhz kingston 2x4 cl9
    500watt thermaltake psu
    cooler master 212 evo cpu soğutucu.

sıkıntısız bir sistemim var aslında fakat cod ghost ve özellikle bf4 online oyunlar esnasında kalabalık arttıkça ani takılmalar ve genel fps düşümleri yaşıyorum. hiç overclock tecrübem yok. aslında benzer ürünlere ait konular gördüm fakat hepsi farklı bir yerde olduğundan tam konuya hakim olamadım. mevcut sistemimde overclock yaparak ciddi anlamda performans artışı sağlayabilirmiyim ve birebir ürünleri kullanan arkadaşlarım tecrübelerini paylaşabilir mi? bios üzerinden çarpanların ve voltajın ne seviyelere getirilmesi konusunda yardıma ihtiyacım var :S unutmadan işletim sistemi x64 win7 ultimate. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

• yardımcı olabilecek kimse yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canrockz

Merhaba,

öncelikle sistemimi belirtmem gerekiyor sanırım,
    msi 970a-g46 mainboard
    amd fx 6100 işlemci
    msi geforce 560gtx gpu
    8gb 1600mhz kingston 2x4 cl9
    500watt thermaltake psu
    cooler master 212 evo cpu soğutucu.

sıkıntısız bir sistemim var aslında fakat cod ghost ve özellikle bf4 online oyunlar esnasında kalabalık arttıkça ani takılmalar ve genel fps düşümleri yaşıyorum. hiç overclock tecrübem yok. aslında benzer ürünlere ait konular gördüm fakat hepsi farklı bir yerde olduğundan tam konuya hakim olamadım. mevcut sistemimde overclock yaparak ciddi anlamda performans artışı sağlayabilirmiyim ve birebir ürünleri kullanan arkadaşlarım tecrübelerini paylaşabilir mi? bios üzerinden çarpanların ve voltajın ne seviyelere getirilmesi konusunda yardıma ihtiyacım var :S unutmadan işletim sistemi x64 win7 ultimate. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

MSI AFTER BURNER EKRAN KARTI YAZILIMINI YÜKLE BİLGİSAYARA EKRAN KARTINI OVERCLOCK YAP DEDİĞİN SORUNDA AZALMA OLACAKTIR AMA DİKKAT ET O.C YAPARKEN KART FREKANSINI 5-10 MHZ ATLAYARAK YAP BİRAZCIK VOLTAJ VER KAYDET GÜLE GÜLE KULLAN YANLIZ BAHSETTİĞİN OYUNLAR İÇİN KART YETERSİZ GELİYOR OLABİLİR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OvercLocK için YARDIM.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.